Aynen kuzucum neyse utuletiriz kendimizi kırışıklık gideririz yaş oldu 30Tam şu an onu düşünüyordum ya. Sabah 7 gibi uyanıyorum gece 4 ten önce yatamıyorum 3 saatlik uykuyla duruyorum hafta içi... Erken kırışacaz sırf bu yüzden
Kovalayım mı misafirleriniGelemiyorum kuzum. Kalabalık misafirim vardı dün. Gece uğrayabildim sadece biraz.
Aman Insallah iner canımı sıkma aya calısıyorum ama gene de canım sıkıldıProfil pikcirina alışamadım, böyle yakandan tutup turkanima naptın diye sarsasim var
Anam ıgde ninkini görünce bana sıçramasa didiydim
Aşkımı ilan ettim ama görmedin
Benimde bu hafta direndi direndi birden düştü kuzu, birden iner merak etme
Hunilim gelmişAynen kuzucum neyse utuletiriz kendimizi kırışıklık gideririz yaş oldu 30
Anam yanımda ankarada
Sorcaktım gördümAha geldi miu şimdi spor sorar yaptın mı diye
Ciddiyim tabi kiAnam yanımda ankarada
Ama bilemiyorum tanıştırayım mı
Ciddi misin bu işte
Anam seni sever de
Deli deliyi bulmuş der kesin
Enerjimi birlikte harcamaya ne dersinSorcaktım gördüm
Sabah enerjisi ve sporu yerindeymiş
Günaydınlar herkese
Bütün dünya buna İnansa bir inansa hayat Bayram olsa,insanlar el ele tutuşsa birlik olsa uzansak sonsuza
Çok neşeli kalktım bugün nedense
Günaydınlar herkese
Bütün dünya buna İnansa bir inansa hayat Bayram olsa,insanlar el ele tutuşsa birlik olsa uzansak sonsuza
Çok neşeli kalktım bugün nedense
Bende var vereyim biraz filavirrrrimmm da verir öyle durmaooo
banada biraz yollaana enercinden
nehirnil111 ve begum75
Sabah şekerleri denk gelemiyoruz ya... Şuralar kediyle dolu olmalıydı şimdiye
Eki Görüntüle 2117092
Bende var vereyim biraz filavirrrrimmm da verir öyle durma
Canım sebep ne eşinle. Niye böyle bıkkınlık hali var sende? Neyden memnun değilsin seni mutsuz eden ne?Selam millet basım catlıyır dun esımle tartıştık yine sınırım bozuldu niye bu kadar dert ediyorsam her seyı dag etme huyum var maalesef neyse ki diyet iyi bugun tartıda artı gordum bısı de anlamadım ama ya odem var ya vücut direniyor yediklerimi biliyorum sonuçta artı imkansız yanıÖyle dır Dı mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?