Orada mi okuyacak kızınNerdesin sen canim..Bende okul sorunu bar kızım okula başlayacak diye temelli gidiyorum yoksa burda rahattim
Tebrik ederim canım seniHe esra benim menülere bak yok yani bugün nelere hayır dedim bilsen
Bak bu sefer ben ispiklemedim
Bir sorum daha varMerak ettiklerinizi sorabilirsiniz
ekmeği hamur işi ve şekeri bıraksan hepsi düzelicek biliyosun demiBen hala bulamadim haftada 400 vermek biraz ağır gelecek şimdi nur topu gibi bide endokrin. Çıktı evlere senlik sağlık sektörü için çalışıyorum
YoK canım burda türk okulu yok..kizimda Arapça yok o yüzden turkiyeye donecem malesefOrada mi okuyacak kızın
Ben Bursadayım
Güvendiğimiz dağlara karlar yağmış
Kar olsa iyi , dolu yağmış dolu, hemde ceviz büyüklüğünde
balık etliymiş peehDeme
Balık etliyiz biz, kemiklerimiz ağır anam kapak?
Bu da benim hemserim şuna bak nasil keşke olsak..olur muyuz senceBir sorum daha var
Bu hatun gibi olak mi ya habibii
Sağol canim detoks metoks kacak gocek yok spor desen super ben elimden geleni yapıyorum herkes şahit bebem
Bak bana rahatım neden?
Çünkü Esra demek irade demek
Yanlış ata oynadın nevo
Ne zaman döneceksinYoK canım burda türk okulu yok..kizimda Arapça yok o yüzden turkiyeye donecem malesef
Hayırlısı olsun inşallahYoK canım burda türk okulu yok..kizimda Arapça yok o yüzden turkiyeye donecem malesef
Konum at yanına yerleseyimNe zaman döneceksinHangi şehire yerleşeceksin
balina memeli havvan kız balık değil.ele onu eleBalığın cinsleri var mesela balina
Sağolll Lunya mm. .hayırlı mi olur bilemem artikHayırlısı olsun inşallah
Gerçi bizim de sistemimiz o kadar gelişmedi ama yine de daha iyi
Ben de ondan sordumKonum at yanına yerleseyim
Bizde memeliyizbalina memeli havvan kız balık değil.ele onu ele
İnşallah demekten başka elden ne gelirSağolll Lunya mm. .hayırlı mi olur bilemem artik
Söylemem supriz olsin ki rahat uyuma diye soylemiycemBen de ondan sordumYakına geleceksen taşınayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?