Oluruz tabiki su an oynarken boyle durabikirizBu da benim hemserim şuna bak nasil keşke olsak..olur muyuz sence
Dedikodu yok herkesten uzak yaşamak çok gozelİnşallah demekten başka elden ne gelir
Hahahahah Bingil BingilOluruz tabiki su an oynarken boyle durabikiriz
ama ilerde neden olmasin
Dedikodusuz olur muDedikodu yok herkesten uzak yaşamak çok gozel
Gel gel sana kilo aldırayımSöylemem supriz olsin ki rahat uyuma diye soylemiycem
teknoloji çok ilerledi arıyorsun alıyorsun dedikoduları saatlerce konuşuyorsun ha yanında ha ekranda aynı sey
Ağla kız utan cabukOgrenecem iste aranizda boyle boyle
Nevom deme oyle
Sen de deme nananm
Sus kiz fisssikciesra demek 0.1 demek muhallebi demek
Bak pisman olabikirsiniz lutfen pleasssseeee
canim menü spor görüyorsun elimden geleni yapiyorum detoks anı kilo kaybı haricHiihhiii
İşiniz nasip kısmete kaldı, bak bana rahatça diyorum ki esraaaaaaa geliyoooruuuu
(Esra gözümüzü arkada koma)
Yemem canim tabi metam ne der bilemem genelde bir hafta 1 kilo diğerinde az veriyorum geçen hafta 1 'di bu hafta az olabilir fakat emeğim çok kıza luppo yedirdim yanlislikla elimdeki çikolatayı yalamışım gittim tukurdu.m haciKiz kaynanasina kadar ulastim yemecegum oni... yarinda kocasi ile isbirligi yapacaz
Senin yemeklerde yemem ki zehirlersin beni senGel gel sana kilo aldırayım
Aynen, bizim öyle gruplar varteknoloji çok ilerledi arıyorsun alıyorsun dedikoduları saatlerce konuşuyorsun ha yanında ha ekranda aynı sey
Öldüğümde vasiyet yazacam telefonumu da gömün yanıma neler var neler dedikodunun dibiAynen, bizim öyle gruplar var
Hahha bende aksam pilav vardi baktim burnuma burnuma kokuyor benim sipa da yemedi... normalde hemen onu kasiklarim çope kaşıkladım:)Ağla kız utan cabuk
canim menü spor görüyorsun elimden geleni yapiyorum detoks anı kilo kaybı haric
Yemem canim tabi metam ne der bilemem genelde bir hafta 1 kilo diğerinde az veriyorum geçen hafta 1 'di bu hafta az olabilir fakat emeğim çok kıza luppo yedirdim yanlislikla elimdeki çikolatayı yalamışım gittim tukurdu.m haci
Bende hayır dediklerimi yazmıyorum artik kiziyolaDostum hayir dedigim hamurlari soylemedim ki... bunlari saglikli diye sectim yani onlara nazaran.. ama haklisin bubbana ders 1 oldu
Tutmadi pöffff
Sağol canimTebrik ederim canım seni
Öldüğümde vasiyet yazacam telefonumu da gömün yanıma neler var neler dedikodunun dibi
Yok misafirlerimi hiç zehirlemedimSenin yemeklerde yemem ki zehirlersin beni sen
İşte ben misafir olmayacam ev sahibi olurum artikYok misafirlerimi hiç zehirlemedim
Hedefe ulasinca sana misafir olmayi cok isterdimYok misafirlerimi hiç zehirlemedim
O zaman sen pişirirsin ben yerim.İşte ben misafir olmayacam ev sahibi olurum artik
İmkansız değilHedefe ulasinca sana misafir olmayi cok isterdim
Evet olabilir ama ben çok spor yapıyorum aralıksız 1 buçuk 2 saat sen daha fazlamı veriyorsun @MiuLego ya öncesi sonrası atmıştı.m verdiginden daha ince gozukuyorsun dedi sağlıklı veriyorum ins.Esranin en fazla verdigi kilo 1.5 mus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?