Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Erkek mi kiz mi
daha marttayiz yaza kadar hizlanir .. ama su onlari cok.gaza getiriyir annenin kitap okumasi, onunla yarismasi, yenilir gibi yaomasi.. aaaa bak sen 30 sayfa okudun ben 15 bidahakine seni gececem gibi gibi...
Bunu ben yapıyorum hiç faydası yok sürekli kitap okuyan bir insanım. Çizelge yaptım okuyunca sticker yapıştırıyoruz, hepsi bitince avm de istediği oyunu oynama hakkı.
Hiç hevesi yüzü yok ilk okuduğu metinden ortalama 50 kelime okuyor, tekrar tekrar okuduğu metinden 100 ü buluyor.

Ben 3. Sınıfta söktüm okumayi, çok yavas okurdum ama buna rağmen daha okula başlamadan matematik bilirdim. İlk okul bitti sonra elime kitap aldim doğru duzgün yapılar farklı biraz zaman tanıyın

tevafuk55 bugün komşu çaya çağırdı miu duymasın tam da çağıracak günü buldu dün seni kınarken bugün başıma gelmese barim
Beni biri diuetteyken çağırdığı da canım diyetteyim ya gelmiyim ya ona göre sadece kahve
Accuk açık sozluyum

Açken ben ben değilim höpfüt

tevafuk55
Kuzu küs değiliz dimi?
Niye kuseyim ki kusmem gereken birnsey mi yaptinn

Yooo
Sen tek mortimsim
Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
Butun enerjini bana veriyirsun
oysaki bnm canım hiç birini ckkmedi sırf kırılmasın diye yedimdi

günaydın 7. takım
Gunaydin
Erkek cocuk olunca böyle olabiliyir
1. Sınıf mi seninki de..
Souuulllll usturuplu bir gunaydinn mesaji ile sasirttin beni memikli kadini aradi gözlerim
Gunaydin canim

Dediğin yöntemde belli bir süre beklemesi gerekiyorya sabırsız sa kısa sürede kazanabileceği ödüller versen davranış oturmaya başladıkça süreyi uzatsan diye bir önereyim dedim

tevafuk55 bugün komşu çaya çağırdı miu duymasın tam da çağıracak günü buldu dün seni kınarken bugün başıma gelmese barim
Gelmesin valla gelirse seni kimse kurtaramaz ama sen benim gibi değilsin iradeni konusturursun

Beni biri diuetteyken çağırdığı da canım diyetteyim ya gelmiyim ya ona göre sadece kahve
Accuk açık sozluyum
Diyette olduğumu pek söylemiyorum yoksa herkes karışıyor kafam şişti yok spor yok geri almak yok bu diyeti bozmaz

Ya bugün biraz namuslu olayım dedim

Dillere destan morti olduk bence takım takım olali böyle rekabet görmemiştir ha

Kız artı çıktın mı dünden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…