Bunu ben yapıyorum hiç faydası yokErkek mi kiz mi
daha marttayiz yaza kadar hizlanir .. ama su onlari cok.gaza getiriyir annenin kitap okumasi, onunla yarismasi, yenilir gibi yaomasi.. aaaa bak sen 30 sayfa okudun ben 15 bidahakine seni gececem gibi gibi...
Bakmayı düşününce bile dondum yazın bunalınca bende girerdim genç kizkenTabi ki ciddiyim, yoksa vücut nasıl toparlanır onca diyet spor yorgunluğundan. Netten soğuk duşun faydalarına bak
Ama işkence gibi. Ben çok kalamıyordum
2019 a kadar tum mitaplarini okuyum bariKız o seni paralar
Ben 3. Sınıfta söktüm okumayi, çok yavas okurdum ama buna rağmen daha okula başlamadan matematik bilirdim. İlk okul bitti sonra elime kitap aldim doğru duzgünBunu ben yapıyorum hiç faydası yoksürekli kitap okuyan bir insanım. Çizelge yaptım okuyunca sticker yapıştırıyoruz, hepsi bitince avm de istediği oyunu oynama hakkı.
Hiç hevesi yüzü yokilk okuduğu metinden ortalama 50 kelime okuyor, tekrar tekrar okuduğu metinden 100 ü buluyor.
Elle silBuralar bana kaldı, bari temizleyeyim de çıkayım
Beni biri diuetteyken çağırdığı da canım diyetteyim ya gelmiyim ya ona göre sadece kahvetevafuk55 bugün komşu çaya çağırdı miu duymasın tam da çağıracak günü buldu dün seni kınarken bugün başıma gelmese barim
86 dan 57 ye ne kadar zamanda verdinElle sil
Niye kuseyim ki kusmem gereken birnsey mi yaptinn
Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
Yooo
Sen tek mortimsim
Gunaydinoysaki bnm canım hiç birini ckkmedi sırf kırılmasın diye yedimdi
günaydın 7. takım
Erkek cocuk olunca böyle olabiliyirBunu ben yapıyorum hiç faydası yoksürekli kitap okuyan bir insanım. Çizelge yaptım okuyunca sticker yapıştırıyoruz, hepsi bitince avm de istediği oyunu oynama hakkı.
Hiç hevesi yüzü yokilk okuduğu metinden ortalama 50 kelime okuyor, tekrar tekrar okuduğu metinden 100 ü buluyor.
Souuulllll usturuplu bir gunaydinn mesaji ile sasirttin beni
Dediğin yöntemde belli bir süre beklemesi gerekiyorya sabırsız sa kısa sürede kazanabileceği ödüller versen davranış oturmaya başladıkça süreyi uzatsan diye bir önereyim dedimBunu ben yapıyorum hiç faydası yoksürekli kitap okuyan bir insanım. Çizelge yaptım okuyunca sticker yapıştırıyoruz, hepsi bitince avm de istediği oyunu oynama hakkı.
Gelmesin valla gelirse seni kimse kurtaramaztevafuk55 bugün komşu çaya çağırdı miu duymasın tam da çağıracak günü buldu dün seni kınarken bugün başıma gelmese barim
Diyette olduğumu pek söylemiyorum yoksa herkes karışıyor kafam şişti yok spor yok geri almak yok bu diyeti bozmazBeni biri diuetteyken çağırdığı da canım diyetteyim ya gelmiyim ya ona göre sadece kahve
Accuk açık sozluyum
Ya bugün biraz namuslu olayım dedimNiye kuseyim ki kusmem gereken birnsey mi yaptinn
Butun enerjini bana veriyirsun
Gunaydin
Erkek cocuk olunca böyle olabiliyir
1. Sınıf mi seninki de..
Souuulllll usturuplu bir gunaydinn mesaji ile sasirttin benimemikli kadini aradi gözlerim
Gunaydin canim
Dillere destan morti olduk bence takım takım olali böyle rekabet görmemiştir haNiye kuseyim ki kusmem gereken birnsey mi yaptinn
Butun enerjini bana veriyirsun
Gunaydin
Erkek cocuk olunca böyle olabiliyir
1. Sınıf mi seninki de..
Souuulllll usturuplu bir gunaydinn mesaji ile sasirttin benimemikli kadini aradi gözlerim
Gunaydin canim
HahahhYa bugün biraz namuslu olayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?