VAY VAY VAY HALAYA RAĞMEN -300 CEPTEEEEEEEEEEGünaydın kaptanım sanırım regli geliyor inşallah hafta sonu gelir ama eli kulağındabu sabah tartıldım yalnız 52.5 geçen haftaya göre -300 olmalı Boncuk göz iyiymiş çok şükür halsizliği de narkozun etkisinden ameliyat geçirdi kolay mı maşallah ona
sen doğru olanıyaptın ama makbuşumGunaydin kizlar esımle söyledim maaşımı vermeyeceğim artık dedım baya bi bozuldu ben senin paranı ne yapıyorum kendime mi harcıyorum sanki dedı bende dedım bugune kadar hıc bir zaman paranın lafı olmadı ama gelir ortak giderlerde hosuma gitmeyen seyler olunca zoruma gidiyor boyle olunca hem zoruma gitmez hem de sen ozgur olursun dedım tamam dedı ama cok kırıldı umarım düzeliriz biran once herkes birbirine kırgın
yemezsin sen irdesine hayran olduğum sidelyamHayırlı sabahlar.
Bugün kv günü var akşam tatlı yaptım şimdi de kurabiye yapacağım.
Orda da hiç bişey yemeyeceğim. !!
Akşama kadar giremeyebilirim.
Aynen kaptanım gelmezse bugün kv ye gidiyorum açım yani anlayacağın yaşadımVAY VAY VAY HALAYA RAĞMEN -300 CEPTEEEEEEEEEE
Aynen kaptanım gelmezse bugün kv ye gidiyorum açım yani anlayacağın yaşadımGelirse de regli şişkinliği inecek haftaya bomba olurum olsun
internetim bitmişti ,üstüne de herif izinliydi pcye oturamadım.aksilikler üstüste geldi yoksa ben seni hiç ihmal eder miyim
Aynı durumdayım hala geldi gelecekAynen kaptanım gelmezse bugün kv ye gidiyorum açım yani anlayacağın yaşadımGelirse de regli şişkinliği inecek haftaya bomba olurum olsun
Benimki gelmeyecek ama dunden beri ona benzeyen karın ve bel ağrım var.ayakta zor duruyorum hem de nobetciyim..Aynı durumdayım hala geldi gelecek
Bende baldirimi pu ha haKıyafetle belli olmuyor belim, ben sana özelden karnımı atayim
Allah kolaylık versin canım.Benimki gelmeyecek ama dunden beri ona benzeyen karın ve bel ağrım var.ayakta zor duruyorum hem de nobetciyim..
O da gecti aslinda valla ben de anlamadim usuttum mu acaba.cikar kokusu bikac guneAllah kolaylık versin canım.
Ben yumurtlama döneminde de benzer ağrılar yaşıyorum. Belki senin de öyledir.
Yarın tartı günüGünaydın güzellerrrrr, fit hatunlar, kaslarına gurban olduğum, iradelerini kıskandıklarım, ay suratlılarım benim
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?