Evet canım birinci sınıf erkek çocuk. Hep benim hadilerimle oluyor yokaa ondan istek yok. Ha değerlendirme testlerde hep başarılı. İkinci ayda okumayı söktü, matematik çok iyi. Ama sınıfta da evde de hep aklı fikri oyunda, iki kelime yazıp başka şeyle oyalanıyor. Dün öğretmen aradı konuştuk. Sağolsun en iletişim halinde olalım bana bildirirseniz yaptıklarını beraber hareket ederiz demiştim. Genel olarak çok dağınık, sürekli kendine oyun kuruyormuş, yapıştırıcı, ıslak mendil, kağıt mendil aklına ne gelirse oyun yapıyormuş onlarla.Niye kuseyim ki kusmem gereken birnsey mi yaptinn
Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
Butun enerjini bana veriyirsun
Gunaydin
Erkek cocuk olunca böyle olabiliyir
1. Sınıf mi seninki de..
Souuulllll usturuplu bir gunaydinn mesaji ile sasirttin benimemikli kadini aradi gözlerim
Gunaydin canim
Kız bulamaz beniKendin yazsana özelden kız adınıisterse vereyim tabi
Benim baldır senin belinden kalın
Bak şimdi taa bekarligima gidek
Bekarım spor yapıyorum çalışıyorum yiyorum ama çok fena çalışırdım eritirdim bekarken sadece Yeşilçay icerdim sabahları meyve tiketirdim bol bol şut icerdim birde sürekli kuruyemiş yerdik çalışırken . 53 falandim dal gibiydim la
Bekarken fucut olculerim
Göğüs 86
Bel66
Kalça 98
Totis büyüktür bende
Neyse
Esimle tanıştım
Kilo almak dedi 3 4 kilo aldım almaz olaydım bütün düzen gitti evlendim58
Dim hamile kaldm öyle bir saldimki kendimi anlatamam 62 oldum 1 ayda sonra düşük yaptım . Sonra 3 4 ay sonra tekrar hamile kalıp 65 oldum 1 sene içinde oldummu 68 69 sikintili dönemim vardı hepten ben ben değildim sonra 1 sene sonra hamiş kaldimtekrardan doğuma 86 yada 87 gittim dun eşimle doğum yaptığım zamanlardaki fotolara baktık aanm ayıdan farkm yok sonra kırkım çıktı başladım oryantal yapmaya 1 saat 68 oldum . Baktım kilo veremiyorum azimle 65 oldum sonra buraya geldik doğruyu yanlışı öğrendim kendimi tanıdım bana ne iyi gelir ip atladim abooo bir zayıflattı 10250 dene a şimdi en fazla 2bin neyse sonra pilates bu arada vücut baya sarkti popisim yumos yumos tü
Şimdi fitness yapıyorum evde ağırlık çalışıyorum benle çok dalga geçtiler en çok tartışılan onları kapak ettiğime sevindimşimdi yargıya değil mezura beni ilgilendiriyor
Bel 69
Kalca95
Baldor54
Ben hırs yaptiimm mi yapamayacak sey yokama.bekarken zayiftim bana sen bu bogazla veremezsin afedersin kocama asılan bir kuzeni vardi o bile kilomla vurdu o şimdi tavsiyeler istiyor
Çok ok uzun oldu
Sticker ondan veriyorum canım seviyor diye. Çikolata vs olabilir de alerjileri var, babaları yüzünden çok yiyorlar zatenDediğin yöntemde belli bir süre beklemesi gerekiyorya sabırsız sa kısa sürede kazanabileceği ödüller versen davranış oturmaya başladıkça süreyi uzatsan diye bir önereyim dedim
Kız benim baldır 68 diBenim baldır senin belinden kalın
Benim baldır senin belinden kalın
Hay beline kız foto at merak ettim son haliniBenim belim sabah 66 cıktı, hala yemeyi düşünüyor musun
Türkaaannnnn
Bak şimdi taa bekarligima gidek
Bekarım spor yapıyorum çalışıyorum yiyorum ama çok fena çalışırdım eritirdim bekarken sadece Yeşilçay icerdim sabahları meyve tiketirdim bol bol şut icerdim birde sürekli kuruyemiş yerdik çalışırken . 53 falandim dal gibiydim la
Bekarken fucut olculerim
Göğüs 86
Bel66
Kalça 98
Totis büyüktür bende
Neyse
Esimle tanıştım
Kilo almak dedi 3 4 kilo aldım almaz olaydım bütün düzen gitti evlendim58
Dim hamile kaldm öyle bir saldimki kendimi anlatamam 62 oldum 1 ayda sonra düşük yaptım . Sonra 3 4 ay sonra tekrar hamile kalıp 65 oldum 1 sene içinde oldummu 68 69 sikintili dönemim vardı hepten ben ben değildim sonra 1 sene sonra hamiş kaldimtekrardan doğuma 86 yada 87 gittim dun eşimle doğum yaptığım zamanlardaki fotolara baktık aanm ayıdan farkm yok sonra kırkım çıktı başladım oryantal yapmaya 1 saat 68 oldum . Baktım kilo veremiyorum azimle 65 oldum sonra buraya geldik doğruyu yanlışı öğrendim kendimi tanıdım bana ne iyi gelir ip atladim abooo bir zayıflattı 10250 dene a şimdi en fazla 2bin neyse sonra pilates bu arada vücut baya sarkti popisim yumos yumos tü
Şimdi fitness yapıyorum evde ağırlık çalışıyorum benle çok dalga geçtiler en çok tartışılan onları kapak ettiğime sevindimşimdi yargıya değil mezura beni ilgilendiriyor
Bel 69
Kalca95
Baldor54
Ben hırs yaptiimm mi yapamayacak sey yokama.bekarken zayiftim bana sen bu bogazla veremezsin afedersin kocama asılan bir kuzeni vardi o bile kilomla vurdu o şimdi tavsiyeler istiyor
Çok ok uzun oldu
Abartma yağlı salçalı yiyemiyorum de! Zaten sağlıksız bisey kalmıyor geriye
Günaydın kaptanım sanırım regli geliyor inşallah hafta sonu gelir ama eli kulağındaGünaydııııııınnnnnnnnnn canlarrrr
Kutsal perşembe geldi bile
Günaydın
Günaydın
Gunaydin 7.ci takim
Günaydın ♡♡♡
Günaydın fıstıklargünaydın güzellikler
Günaydın canım soğuk duş hayatta alamam ama bende duşmuşdum söylediğiniTabi ki ciddiyim, yoksa vücut nasıl toparlanır onca diyet spor yorgunluğundan. Netten soğuk duşun faydalarına bak
Ama işkence gibi. Ben çok kalamıyordum
Günaydıın
Hayırlı sabahlar
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın şekerlerGünaydın kızlar
Kız bulamaz beni
İstermiki
İstermisin kız filover
Valla ayı gibiymisimTürkaaannnnn
Kilolu fotolarımı görünce kendini öyle hisseden bir ben değilmişim
Günaydın kaptanım sanırım regli geliyor inşallah hafta sonu gelir ama eli kulağındabu sabah tartıldım yalnız 52.5 geçen haftaya göre -300 olmalı Boncuk göz iyiymiş çok şükür halsizliği de narkozun etkisinden ameliyat geçirdi kolay mı maşallah ona
Günaydın fıstıklar
Günaydın canım soğuk duş hayatta alamam ama bende duşmuşdum söylediğini
Günaydın şekerler
İster niye istemesin sen istenmeyecek kız mısın
Üzülme canım sen doğru olanı yaptın.Gunaydin kizlar esımle söyledim maaşımı vermeyeceğim artık dedım baya bi bozuldu ben senin paranı ne yapıyorum kendime mi harcıyorum sanki dedı bende dedım bugune kadar hıc bir zaman paranın lafı olmadı ama gelir ortak giderlerde hosuma gitmeyen seyler olunca zoruma gidiyor boyle olunca hem zoruma gitmez hem de sen ozgur olursun dedım tamam dedı ama cok kırıldı umarım düzeliriz biran once herkes birbirine kırgın
Ee şimdikiler böyle benimkide dün oğlum diye cagiriyorum aradığınız yusufa ulaşılamıyor diyor 4.5 yaşımda kreşe gidiyor ama hiç ödev yaptığı yok masallahSticker ondan veriyorum canım seviyor diye. Çikolata vs olabilir de alerjileri var, babaları yüzünden çok yiyorlar zatenvideo izlemeyi seviyor ama okul açılınca bırakmıştım ben. Ama dedesigile gittikçe izliyormuş meğer beni ayakta uyumuşlar.
Cuma 76.2 boy 1.55 kısa olunca malum ne yüzünü kapatiyon kız utandinmi bendenKız benim baldır 68 di
Kac kilosun ki
Hesapları sen ele al yine para birarada olmus olurGunaydin kizlar esımle söyledim maaşımı vermeyeceğim artık dedım baya bi bozuldu ben senin paranı ne yapıyorum kendime mi harcıyorum sanki dedı bende dedım bugune kadar hıc bir zaman paranın lafı olmadı ama gelir ortak giderlerde hosuma gitmeyen seyler olunca zoruma gidiyor boyle olunca hem zoruma gitmez hem de sen ozgur olursun dedım tamam dedı ama cok kırıldı umarım düzeliriz biran once herkes birbirine kırgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?