Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım birinci sınıf erkek çocuk. Hep benim hadilerimle oluyor yokaa ondan istek yok. Ha değerlendirme testlerde hep başarılı. İkinci ayda okumayı söktü, matematik çok iyi. Ama sınıfta da evde de hep aklı fikri oyunda, iki kelime yazıp başka şeyle oyalanıyor. Dün öğretmen aradı konuştuk. Sağolsun en iletişim halinde olalım bana bildirirseniz yaptıklarını beraber hareket ederiz demiştim. Genel olarak çok dağınık, sürekli kendine oyun kuruyormuş, yapıştırıcı, ıslak mendil, kağıt mendil aklına ne gelirse oyun yapıyormuş onlarla.
Çantasına yapıştırıci, makas, bant, mendil vs koymuycam öğretmen dolaptan verecek bundan sonra. Kendi önünde ki sıraya da oturtmuş gözünün önünde olsun diye.
Biz konuştukça ters tepiyor öğretmen de hak verdi buna. Bir hafta on gün yaptığı olumsuz davranışları görmezden gelicez, ikaz da bulunmuycaz, ilgiye alışkın bir çocuk böyle dikkat çekmeye çalışıyor, ağlıyor bende kıyamıyorum sonunda diyor.

Ayyy ne çok yazdım, canom çok sıkkın akşamdan beri

Benim baldır senin belinden kalın

Dediğin yöntemde belli bir süre beklemesi gerekiyorya sabırsız sa kısa sürede kazanabileceği ödüller versen davranış oturmaya başladıkça süreyi uzatsan diye bir önereyim dedim
Sticker ondan veriyorum canım seviyor diye. Çikolata vs olabilir de alerjileri var, babaları yüzünden çok yiyorlar zaten video izlemeyi seviyor ama okul açılınca bırakmıştım ben. Ama dedesigile gittikçe izliyormuş meğer beni ayakta uyumuşlar.

Türkaaannnnn
Kilolu fotolarımı görünce kendini öyle hisseden bir ben değilmişim

Günaydııııııınnnnnnnnnn canlarrrr

Kutsal perşembe geldi bile
Günaydın kaptanım sanırım regli geliyor inşallah hafta sonu gelir ama eli kulağında bu sabah tartıldım yalnız 52.5 geçen haftaya göre -300 olmalı Boncuk göz iyiymiş çok şükür halsizliği de narkozun etkisinden ameliyat geçirdi kolay mı maşallah ona
Gunaydin 7.ci takim

Günaydın ♡♡♡

günaydın güzellikler
Günaydın fıstıklar
Tabi ki ciddiyim, yoksa vücut nasıl toparlanır onca diyet spor yorgunluğundan. Netten soğuk duşun faydalarına bak
Ama işkence gibi. Ben çok kalamıyordum
Günaydın canım soğuk duş hayatta alamam ama bende duşmuşdum söylediğini

Hayırlı sabahlar

Günaydın hayırlı sabahlar

Günaydın kızlar
Günaydın şekerler
Kız bulamaz beni
İstermiki
İstermisin kız filover

İster niye istemesin sen istenmeyecek kız mısın

Gunaydin kizlar esımle söyledim maaşımı vermeyeceğim artık dedım baya bi bozuldu ben senin paranı ne yapıyorum kendime mi harcıyorum sanki dedı bende dedım bugune kadar hıc bir zaman paranın lafı olmadı ama gelir ortak giderlerde hosuma gitmeyen seyler olunca zoruma gidiyor boyle olunca hem zoruma gitmez hem de sen ozgur olursun dedım tamam dedı ama cok kırıldı umarım düzeliriz biran once herkes birbirine kırgın

Değilim demi

Üzülme canım sen doğru olanı yaptın.

Ee şimdikiler böyle benimkide dün oğlum diye cagiriyorum aradığınız yusufa ulaşılamıyor diyor 4.5 yaşımda kreşe gidiyor ama hiç ödev yaptığı yok masallah
Kız benim baldır 68 di
Kac kilosun ki
Cuma 76.2 boy 1.55 kısa olunca malum ne yüzünü kapatiyon kız utandinmi benden
hepfit hee yicem çok çok yicem ki bi bacağım beton elektrik direği kadar olsun

Hesapları sen ele al yine para birarada olmus olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…