1. olacağız bu haftaBirde liste de
Hele bir artı gelsin
Zaten çorba da da birinci olamadik , bari gruplar arası birinci olalım
Zaten 1.nota aldık dereceyle onu sildirmemiz lazım
Yoksa @MiuLego hatun hepimizi asfalta sürüyerek rendeleyecek
akşam ben yoktum siz icabına bakmadınız mı o tevafukunBen korumadayim ben bile 4 kaşık kısır, 7 yaprak sarma yemedim tevafuk gibi @MiuLego
Hay beline kız foto at merak ettim son halini
Sen sporcuydun demi
oy kuzum evet ben unutmuştum kızlar söyledi internet problemini.. pembik yazılarını severim senin.. hele eksilerinikuzu benim internet paketinde sorun çıktı ya yarın dönücem sana hadi yarın gelicem sabah tabi internetim olursa inş tarife değişikliği yaptım biraz sorun oldu m etme gelirim nolursa olsun şimdi eşimdfn girdim çıkcam hemen öptüm seniii en çokda seniii bol eksim var hemde en bolundannn menümü yarın yazarım budasana bol bol moralBitaneeemmmmmmm
akşam ben yoktum siz icabına bakmadınız mı o tevafukun
çarmıha falan germediniz mi yahu
yine 1 mil
Ben göbek attım o sayilmazmiakşam ben yoktum siz icabına bakmadınız mı o tevafukun
çarmıha falan germediniz mi yahu
ne güzel bir yazıYaaa sen bilirsin tabi de ..olsun varsın. Kilosunu beğenecek bi durum olup da takımda yazAn yok var sa da korumada Die belirtilio ki . . sen ben hepimiz ayniyiz .
O zaman en utanmaz benim. Yani. Yiyince yazıom yaziom. Yüzüm kizarmio. Ama herkes de bilio ki elimden geleni yaoiorum. Kısa vadede bile olsa söz dinliyorum. . Önemsiyorum . Sen de öyle. Sözlerden uyarılar dan çok ders çıkarıyorşun. Öyle utaniom gelemiom kabul etmiyokkk
zaman geçiyorBugün alyansim parmagimdan dustu
Birkac kilo verip tekrar takabildigim gün ne kadar mutlu olnustum tektas ile yanyana yine olmuyordu sıkıyordu ama yine de çok sevinmistim :)
Gelmisken spor bildireyim
30 dk leslie =90 p(3mil actim ama oglan uyandi)
60 dk yuruyus=60 p
Toplam=150 puan
@MiuLegonehirnil111
Gunaydin kizlar esımle söyledim maaşımı vermeyeceğim artık dedım baya bi bozuldu ben senin paranı ne yapıyorum kendime mi harcıyorum sanki dedı bende dedım bugune kadar hıc bir zaman paranın lafı olmadı ama gelir ortak giderlerde hosuma gitmeyen seyler olunca zoruma gidiyor boyle olunca hem zoruma gitmez hem de sen ozgur olursun dedım tamam dedı ama cok kırıldı umarım düzeliriz biran once herkes birbirine kırgın
ellerine sağlık fılavırım bee mis gibi olmuşBuralar bana kaldı, bari temizleyeyim de çıkayım
dünkü tevafuktan sonra bugün de esra hadisesi kaldıramam esra@tevafuk55 bugün komşu çaya çağırdı miu duymasın tam da çağıracak günü buldu dün seni kınarken bugün başıma gelmese barim
Günaydın
Gunaydin 7.ci takim
Günaydın ♡♡♡
Hamdolsun bir sabaha ,bir güne daha ulaştık.Değerini bildiğimiz mutlulukla geçen bir gün olması dileğiyle...Hayırlı sabahlar
oysaki bnm canım hiç birini ckkmedi sırf kırılmasın diye yedimdi
günaydın 7. takım
günaydın güzellikler
Günaydıın
Hayırlı sabahlar
Günaydın hayırlı sabahlar
Helloooooo 7 takımın en güzel en taş en seksi hatunlari gece miss uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?