Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2117430 Ama beceremiyorum namuslu durmayı ahahhaaa
Nömızsız
Super ya masallah
Çok tırsıyorum yaa acuk şöyle 3 4 kilo vermezsin dimi yüreğime iner
Soylemiciiimmmm
Kız sen beim en fazla 1.5 kilo verdigimi nerden ogrendin
Miu mu söyledi yoksa
Öğrenmek zor olmadi
Miu soylemedi soylemez de zaten ne demek istiyorsun ispikcı mi @MiuLego
O zaman bu bir hafta 10 gunde olunlu davranislarini öv kuzum diğerlerini gorme
Insallah duzelir cabim.
Dun aksam nickinin degistigini fark etmedim cakil in baska topikten birini burada alinyiladigini zannettim kusura bakma e mi
Sorma hayal kırıklığına uğrattı tevo bizi
Deme oyle deme

Kuzu onlar için senin için olayından ziyade, sizin bi çocuğunuz var be eşinin çocuğunun rızkını gözetmesi gerekiyor. Her ilişkinin dinamiği farklıdır diye yorum yapmak istemedim ama yeğeni özel okulda okuyacak diye yardım edilmez

Evet iste sen ne istedin de almadık diyor ya ben ne istiyorum ki dedım bınde bir kıyafet alırım o da cok pahali olmaz ne takı alıyorum ne baska bısı yanı hıc bir harcamam yok kendime Özel e diyor diyetisyen istedin ve yemın ederim o dıyetısyenı aylarca dusundum ve sureklı kısır donguye giriyorum diye en son karar verdım ve cok zor karar verdım Öyle deyince ofkelendım ben dedım tum paramı sadece kendime harcayabılırım buna karışamazsın ama sen bize bakmak zorundasın dedım Öyle kaldı zaten

Evlilikte para mevzusu cidden sıkıntı oluyo.Biz de de ayrım olmaz bazen kartlarimiz bile karisiyo onunki bende benimki ondan.internet bankaciliklari hepimizin hesabinda var.istanbuldaki evde butun odemeler bendeydi maas yatardi kendine harclik ayirirdi bana yollardi.simdi ona tanimladik ben gonderiyorum ya da bazen kendi giriyo lazim olani aliyo.ben hic para cekmem mesela nakiti o ceker gelir bi koseye koyariz ihtiyacimiz oldukca aliriz.
Ama şöyle bisey de var mesela benim kv lerin durumu yok.evlendik ilk sene onlarin evini yaptirdik bi maas hep oraya gitti.bazen oraya gittigimizde annesi para verirdi bana sormadan vermez zaten.rizan var mi diye sorar.
Benim tek soyledigim cumle vardi ta en bastan.ihtiyaci olduklarinda tabi yardim edeceksin ama yarin oburgun ben ya da cocugumuz bisey istediginde olmaz siz durun önce onlarin KEYFİ olsun dersen orda dur derim al maasini ne yaparsan yap artik senin paran benim param olur dedim.
Bazı şeyler baştan konuşulmalı taviz verdikce taviz isteniyo cunku

Bende bunu anlamıyorum madem o kadar zorbalar cocugun okulunun bitmesine 1 sene var o bitince alsalardı evı hemen ev almak zorunda degıllerdı ki hepsi bir arada olursa memur insanlarsınız sıkısacagınız ortada yanı ayagini yorganına gore uzatsaydı o zaman

Varya içimden geleni yazdin
Benim elti hiç lafını esirgemez kp kv birşey alır teşekkür bile etmez ben ne alsalar teşekkür ederim insanların yanindada söylerim sağolsunlar hep yardim ediyolar falan evinden hiçbirşey eksik olmaz ama eşine bile ne aliyonki sen zaten der
Benim oğlanı ayiriyorlar eltimin kızıyla oğlan daha kiymetli çocuklara birşeyler almış benimkine diyorki git evinde ye ama eltinin kız orda oturuyor bende gel oğlum ablan burda yesin kardeşide gelir kavga edersiniz gidelim dedim buna kızmış o ayırırken sıkıntı yok ben tepki verince var
Çocuğu koyup oraya geri gittim birşey almaya benim hakkımda konuşuyor o kadar kirildimki anlatamam

Bizde de oyleydi canım abisinin ısı yokken kredi cıktık Ödedık zaten cok zor günler gecirdim bende ama su anda herkes esit konumda herkesin duzenli maaşı var ve kimse ac degil açıkta degıl ve yardim ediyorum dedigi kısı cocuk Özel unıversıtede ve yenı ev aldılar bu yuzden sıkısıyor yanı ac da degil açıkta da degil

ay sen de benim gibisin.kendimiz hariç herşeye para gidiyo.ben de bi pantolon alırım patlayana yırtılana kadar ikincisini almam.kırk yılın başı bişeye niyetlenirsin o da olay olur.yok ya hepsi aynı bunların .sıkma canını canım alışır kocan.

Öyle uzaktan olmaz yamacima gel
demirden korksak trene binmezdik be gülüm
Heee bak ne diycem karşımda ekmek arası patates kizartmasi gomen kocacık diyete mi başlasam dedi dün garezin bana miydi demisim birden tutamadim kendimi
az bile demişsin
Aynen mium dün güzel geçti şükür... Sporu düzene koydum gibi. hiç yoksa dersaneden gelince 1 saat debeleniyorum iyi geliyor

aynen iğdem.. spor sana iyi geliyor bu kesin

Senin durum bana çok samimi geldi açıkcası.. eşin suistimal etmiyorsa sorun yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…