- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benim uzun sürüyor mesela normalde 30-35 olmalıyım şuanda 41 günAyyy sende de mi? Ben degünü gününe olanlara özeniyorum
O zaman şaplatsaydin bi tane kelineyolamam tamirci kel
Bebiş sallamacaNaparsınız kızlarr?? Bebiş bırakırsa kahvaltı hazırlamaya gidicem ama yapıştı bana
NömızsızEki Görüntüle 2117430 Ama beceremiyorum namuslu durmayı ahahhaaa
Super ya masallah
Bak şimdi taa bekarligima gidek
Bekarım spor yapıyorum çalışıyorum yiyorum ama çok fena çalışırdım eritirdim bekarken sadece Yeşilçay icerdim sabahları meyve tiketirdim bol bol şut icerdim birde sürekli kuruyemiş yerdik çalışırken . 53 falandim dal gibiydim la
Bekarken fucut olculerim
Göğüs 86
Bel66
Kalça 98
Totis büyüktür bende
Neyse
Esimle tanıştım
Kilo almak dedi 3 4 kilo aldım almaz olaydım bütün düzen gitti evlendim58
Dim hamile kaldm öyle bir saldimki kendimi anlatamam 62 oldum 1 ayda sonra düşük yaptım . Sonra 3 4 ay sonra tekrar hamile kalıp 65 oldum 1 sene içinde oldummu 68 69 sikintili dönemim vardı hepten ben ben değildim sonra 1 sene sonra hamiş kaldimtekrardan doğuma 86 yada 87 gittim dun eşimle doğum yaptığım zamanlardaki fotolara baktık aanm ayıdan farkm yok sonra kırkım çıktı başladım oryantal yapmaya 1 saat 68 oldum . Baktım kilo veremiyorum azimle 65 oldum sonra buraya geldik doğruyu yanlışı öğrendim kendimi tanıdım bana ne iyi gelir ip atladim abooo bir zayıflattı 10250 dene a şimdi en fazla 2bin neyse sonra pilates bu arada vücut baya sarkti popisim yumos yumos tü
Şimdi fitness yapıyorum evde ağırlık çalışıyorum benle çok dalga geçtiler en çok tartışılan onları kapak ettiğime sevindimşimdi yargıya değil mezura beni ilgilendiriyor
Bel 69
Kalca95
Baldor54
Ben hırs yaptiimm mi yapamayacak sey yokama.bekarken zayiftim bana sen bu bogazla veremezsin afedersin kocama asılan bir kuzeni vardi o bile kilomla vurdu o şimdi tavsiyeler istiyor
Çok ok uzun oldu
SoylemiciiimmmmÇok tırsıyorum yaa acuk şöyle 3 4 kilo vermezsin dimi yüreğime iner
Öğrenmek zor olmadiKız sen beim en fazla 1.5 kilo verdigimi nerden ogrendin
Miu mu söyledi yoksa
O zaman bu bir hafta 10 gunde olunlu davranislarini öv kuzum diğerlerini gormeEvet canım birinci sınıf erkek çocuk. Hep benim hadilerimle oluyor yokaa ondan istek yok. Ha değerlendirme testlerde hep başarılı. İkinci ayda okumayı söktü, matematik çok iyi. Ama sınıfta da evde de hep aklı fikri oyunda, iki kelime yazıp başka şeyle oyalanıyor. Dün öğretmen aradı konuştuk. Sağolsun en iletişim halinde olalım bana bildirirseniz yaptıklarını beraber hareket ederiz demiştim. Genel olarak çok dağınık, sürekli kendine oyun kuruyormuş, yapıştırıcı, ıslak mendil, kağıt mendil aklına ne gelirse oyun yapıyormuş onlarla.
Çantasına yapıştırıci, makas, bant, mendil vs koymuycam öğretmen dolaptan verecek bundan sonra. Kendi önünde ki sıraya da oturtmuş gözünün önünde olsun diye.
Biz konuştukça ters tepiyor öğretmen de hak verdi buna. Bir hafta on gün yaptığı olumsuz davranışları görmezden gelicez, ikaz da bulunmuycaz, ilgiye alışkın bir çocuk böyle dikkat çekmeye çalışıyor, ağlıyor bende kıyamıyorum sonunda diyor.
Ayyy ne çok yazdım, canom çok sıkkın akşamdan beri
Insallah duzelir cabim.Gunaydin kizlar esımle söyledim maaşımı vermeyeceğim artık dedım baya bi bozuldu ben senin paranı ne yapıyorum kendime mi harcıyorum sanki dedı bende dedım bugune kadar hıc bir zaman paranın lafı olmadı ama gelir ortak giderlerde hosuma gitmeyen seyler olunca zoruma gidiyor boyle olunca hem zoruma gitmez hem de sen ozgur olursun dedım tamam dedı ama cok kırıldı umarım düzeliriz biran once herkes birbirine kırgın
Deme oyle demeSorma hayal kırıklığına uğrattı tevo bizi
Evet Öyle oluyor ama farklı olan Soyle bısı de var ben normalde söylenir dururum boyle durumlarda bu sefer susuyorum da hem suskunum hem de keskin kararlarım var bu sefer bakalim ne olacak gerı adım atmayı dusunmuyorum cunku dedigim gıbı esımın onlara benden cok deger vermesi onlar İÇİN cabalaması ama benım hissettiklerimi umursamaması cok canımı yakıyor
Evet iste sen ne istedin de almadık diyor ya ben ne istiyorum ki dedım bınde bir kıyafet alırım o da cok pahali olmaz ne takı alıyorum ne baska bısı yanı hıc bir harcamam yok kendime Özel e diyor diyetisyen istedin ve yemın ederim o dıyetısyenı aylarca dusundum ve sureklı kısır donguye giriyorum diye en son karar verdım ve cok zor karar verdım Öyle deyince ofkelendım ben dedım tum paramı sadece kendime harcayabılırım buna karışamazsın ama sen bize bakmak zorundasın dedım Öyle kaldı zatenyani paranı alıp oraya buraya savurmuyosun, ne güzel ev araba ödüyosunuz .hep yatırım bunlar.onun da aklına yatar zaten bikaç güne .erkekler o konuda biraz acaipler.sanki paramızı onlardan esirgiyomuşuz gibi düşünüyolar ama değil işte.
hee ben adamın keline şaplatim sonra adam bana saldırsın benim kasap da adamı kessin.aslanım kaplanım hapislere düşsün ben de sana kalim onu istiyon demiO zaman şaplatsaydin bi tane keline
Bende bunu anlamıyorum madem o kadar zorbalar cocugun okulunun bitmesine 1 sene var o bitince alsalardı evı hemen ev almak zorunda degıllerdı ki hepsi bir arada olursa memur insanlarsınız sıkısacagınız ortada yanı ayagini yorganına gore uzatsaydı o zamanKuzu onlar için senin için olayından ziyade, sizin bi çocuğunuz var be eşinin çocuğunun rızkını gözetmesi gerekiyor. Her ilişkinin dinamiği farklıdır diye yorum yapmak istemedim ama yeğeni özel okulda okuyacak diye yardım edilmez
Benim uzun sürüyor mesela normalde 30-35 olmalıyım şuanda 41 gün
Menuuuuumu bugun vereyim bebekmenü ver
Varya içimden geleni yazdinAmin canım benim cümlemiz için
Sen en mantıklı olanı yapıyorsun şuanda canım zaten bu kesin ve kararlı sessiz tavrın korkutandır bu en etkili olan devam
Sağol canım benim hayatta insanlardan gördüğümüz iştemütevazi olursun sessiz kalırsın anlayışlı davranırsın enayi sanırlar maalesef kimse iyi niyetli suistimal etmeyelim demiyor
olmasaydı sonumuz böyle..........................................
Bizde de oyleydi canım abisinin ısı yokken kredi cıktık Ödedık zaten cok zor günler gecirdim bende ama su anda herkes esit konumda herkesin duzenli maaşı var ve kimse ac degil açıkta degıl ve yardim ediyorum dedigi kısı cocuk Özel unıversıtede ve yenı ev aldılar bu yuzden sıkısıyor yanı ac da degil açıkta da degilEvlilikte para mevzusu cidden sıkıntı oluyo.Biz de de ayrım olmaz bazen kartlarimiz bile karisiyo onunki bende benimki ondan.internet bankaciliklari hepimizin hesabinda var.istanbuldaki evde butun odemeler bendeydi maas yatardi kendine harclik ayirirdi bana yollardi.simdi ona tanimladik ben gonderiyorum ya da bazen kendi giriyo lazim olani aliyo.ben hic para cekmem mesela nakiti o ceker gelir bi koseye koyariz ihtiyacimiz oldukca aliriz.
Ama şöyle bisey de var mesela benim kv lerin durumu yok.evlendik ilk sene onlarin evini yaptirdik bi maas hep oraya gitti.bazen oraya gittigimizde annesi para verirdi bana sormadan vermez zaten.rizan var mi diye sorar.
Benim tek soyledigim cumle vardi ta en bastan.ihtiyaci olduklarinda tabi yardim edeceksin ama yarin oburgun ben ya da cocugumuz bisey istediginde olmaz siz durun önce onlarin KEYFİ olsun dersen orda dur derim al maasini ne yaparsan yap artik senin paran benim param olur dedim.
Bazı şeyler baştan konuşulmalı taviz verdikce taviz isteniyo cunku
ay sen de benim gibisin.kendimiz hariç herşeye para gidiyo.ben de bi pantolon alırım patlayana yırtılana kadar ikincisini almam.kırk yılın başı bişeye niyetlenirsin o da olay olur.yok ya hepsi aynı bunların .sıkma canını canım alışır kocan.Evet iste sen ne istedin de almadık diyor ya ben ne istiyorum ki dedım bınde bir kıyafet alırım o da cok pahali olmaz ne takı alıyorum ne baska bısı yanı hıc bir harcamam yok kendime Özel e diyor diyetisyen istedin ve yemın ederim o dıyetısyenı aylarca dusundum ve sureklı kısır donguye giriyorum diye en son karar verdım ve cok zor karar verdım Öyle deyince ofkelendım ben dedım tum paramı sadece kendime harcayabılırım buna karışamazsın ama sen bize bakmak zorundasın dedım Öyle kaldı zaten
Çok mu çaktırdımhee ben adamın keline şaplatim sonra adam bana saldırsın benim kasap da adamı kessin.aslanım kaplanım hapislere düşsün ben de sana kalim onu istiyon demi
daha kolay bi yol bulurduk sankim
Öyle uzaktan olmaz yamacima gel
az bile demişsinHeee bak ne diycem karşımda ekmek arası patates kizartmasi gomen kocacık diyete mi başlasam dedi düngarezin bana miydi demisim birden tutamadim kendimi
Aynen mium dün güzel geçti şükür... Sporu düzene koydum gibi. hiç yoksa dersaneden gelince 1 saat debeleniyorum iyi geliyor
Senin durum bana çok samimi geldi açıkcası.. eşin suistimal etmiyorsa sorun yok bence..Evlilikte para mevzusu cidden sıkıntı oluyo.Biz de de ayrım olmaz bazen kartlarimiz bile karisiyo onunki bende benimki ondan.internet bankaciliklari hepimizin hesabinda var.istanbuldaki evde butun odemeler bendeydi maas yatardi kendine harclik ayirirdi bana yollardi.simdi ona tanimladik ben gonderiyorum ya da bazen kendi giriyo lazim olani aliyo.ben hic para cekmem mesela nakiti o ceker gelir bi koseye koyariz ihtiyacimiz oldukca aliriz.
Ama şöyle bisey de var mesela benim kv lerin durumu yok.evlendik ilk sene onlarin evini yaptirdik bi maas hep oraya gitti.bazen oraya gittigimizde annesi para verirdi bana sormadan vermez zaten.rizan var mi diye sorar.
Benim tek soyledigim cumle vardi ta en bastan.ihtiyaci olduklarinda tabi yardim edeceksin ama yarin oburgun ben ya da cocugumuz bisey istediginde olmaz siz durun önce onlarin KEYFİ olsun dersen orda dur derim al maasini ne yaparsan yap artik senin paran benim param olur dedim.
Bazı şeyler baştan konuşulmalı taviz verdikce taviz isteniyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?