Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doğru canim kendimize yapıyoruz onlar gülüp oynuyor

Gozun aydın canım
Teşekkürler makbuşummm
Bekara koca boşamak kolay olduğundan ben de miu gibi susma hakkımı kullanıyorum.
İnşallah güzel olacak herşey. Gönlünü daraltma sen

Ayneeen bunu yapayım bak sever
Pazar günü de balık yapayım... Brkaç çeşit de pasta börek sarma bi de lahmacun yapayım yurtta odalarında dolap var. Buzluğa atsın ısıtıp yer
Ay nası sevindim ya... Çok canım sıkılıyordu aramızın böyle olmasına düzelr inşallah bu vesileyle

Duzelırler bence yoksa adım atmazdı zaten demekkı onun da canı sıkılıyor boyle olmanıza eskisinden daha iyi olursunuz bak gor

inan ben bile koca bir oh çektim iğdem.. sen çok takıyordun kafana kardeş sonuçta.. şükürler olsun.. anaç ruhunu yerim senin oy kuzum
İviiiiiiiiiiiittttttt bende seni cok sevirem hemide coooooookk
Eki Görüntüle 2117490

Floweroflife canim ya benim en çok görmek istediğim yer hindistan çok merak ediyorum tabi öyle pek yurtdışı na çıkmadım umre ye gittim sadece
Esra kesinlikle görmelisin..bambaşka bir dünya orası, insanları galan bu dünyadan değil bence

Ben heeer köşesine gittim, hala da gitmek istiyorum, hala görüşecek çok şey var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…