Doğru canim kendimize yapıyoruz onlar gülüp oynuyorHaketmiyorsun tabi canım ama demek ki asıl onlar senin gibi iyi birini haketmiyor bunu gösteriyorlar açık açık o yüzden ağlama ağlasan da değişmez insanlar be kuzum akıllarına girip değiştirme şansımız yok ki
heralde yaniYeeeeesss cicegim bak arada bana da boyle guzel seyler gonder emi hoşuma gidiyo
hem dertleşirim hem fingirderimPeki burda kızlar dertleşirken maliyle hepfitin fingirdemesi
Teşekkürler makbuşummmGozun aydın canım
Ayneeen bunu yapayım bak severyaaaa iğdeeeeeeeeeeee
nasıl sevindim bak olayları biliyordum en son senin gitme durumlarını falan.. inanılmaz sevindim sonunda adım attı demek.. aferin ona küçüklüğünü bilsin çok şükür :)
tavuk sote-pilav yap bir gün mutlakave tarhana çorbası yap
bunu tavsiye olarak aldım makbuşum
Canım iyiymiş o da okudum cok sevindim cok cok gecmis olsun gecmis gitmis olur Insallah eve ne zaman gelecekpamuğumla ben
İviiiiiiiiiiiittttttt bende seni cok sevirem hemide coooooookkheralde yani
seven sevdiğine sevdiğini belli etsin dimi sonuçta
hep dedikodu hep dedikoduİnan her gün şükrediyorum maliyi evlendiren Rabbime
Oha resmen yavşadı.s.s
Cumaya kızartma olunca cumartesi köfte patdes olmasın dedim.
Tam etçil ya kavur eti ver önüne dürüm yapsın yesin
sağol kuzucumCanım iyiymiş o da okudum cok sevindim cok cok gecmis olsun gecmis gitmis olur Insallah eve ne zaman gelecek
Duzelırler bence yoksa adım atmazdı zaten demekkı onun da canı sıkılıyor boyle olmanıza eskisinden daha iyi olursunuz bak gorTeşekkürler makbuşummm
Bekara koca boşamak kolay olduğundan ben de miu gibi susma hakkımı kullanıyorum.
İnşallah güzel olacak herşey. Gönlünü daraltma sen
Ayneeen bunu yapayım bak sever
Pazar günü de balık yapayım... Brkaç çeşit de pasta börek sarma bi de lahmacun yapayım yurtta odalarında dolap var. Buzluğa atsın ısıtıp yer
Ay nası sevindim ya... Çok canım sıkılıyordu aramızın böyle olmasına düzelr inşallah bu vesileyle
Insallah iyi olur eski toprak o atlatır merak etmesağol kuzucum
ya cuma çıkacak ya da 5 gün daha kalacak belli değil durumuna bağlı
inan ben bile koca bir oh çektim iğdem.. sen çok takıyordun kafana kardeş sonuçta.. şükürler olsun.. anaç ruhunu yerim senin oy kuzumAyneeen bunu yapayım bak sever
Pazar günü de balık yapayım... Brkaç çeşit de pasta börek sarma bi de lahmacun yapayım yurtta odalarında dolap var. Buzluğa atsın ısıtıp yer
Ay nası sevindim ya... Çok canım sıkılıyordu aramızın böyle olmasına düzelr inşallah bu vesileyle
dimi ama evet :)Insallah iyi olur eski toprak o atlatır merak etme
Peki burda kızlar dertleşirken maliyle hepfitin fingirdemesi
Esra kesinlikle görmelisin..bambaşka bir dünya orası, insanları galan bu dünyadan değil benceFloweroflife canim ya benim en çok görmek istediğim yer hindistan çok merak ediyorum tabi öyle pek yurtdışı na çıkmadım umre ye gittim sadece
inan ben bile koca bir oh çektim iğdem.. sen çok takıyordun kafana kardeş sonuçta.. şükürler olsun.. anaç ruhunu yerim senin oy kuzum
Hepft hız kesmeden yükseliyordu. Durdurlamıyordu efemKıskandın mi kız gel hele türkan şoray bakışlım
Nasip ya belki birgün...Esra kesinlikle görmelisin..bambaşka bir dünya orası, insanları galan bu dünyadan değil bence
Ben heeer köşesine gittim, hala da gitmek istiyorum, hala görüşecek çok şey var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?