kuduruklarPeki burda kızlar dertleşirken maliyle hepfitin fingirdemesi
Ihtiyac durumunda kosar gidersin kardes sonucta ama dedigim gibi canim sizinki keyfi harcamaya yardim etmek olmus. Keyfiyete girince degisir kimse kusura bakmasin ben millet rahat yasasin diye calismiyorum.Bizde de oyleydi canım abisinin ısı yokken kredi cıktık Ödedık zaten cok zor günler gecirdim bende ama su anda herkes esit konumda herkesin duzenli maaşı var ve kimse ac degil açıkta degıl ve yardim ediyorum dedigi kısı cocuk Özel unıversıtede ve yenı ev aldılar bu yuzden sıkısıyor yanı ac da degil açıkta da degil
Cok kırıldım ya birşeyler istemeyi ben bilmiyorum sankiay sen de benim gibisin.kendimiz hariç herşeye para gidiyo.ben de bi pantolon alırım patlayana yırtılana kadar ikincisini almam.kırk yılın başı bişeye niyetlenirsin o da olay olur.yok ya hepsi aynı bunların .sıkma canını canım alışır kocan.
Yok canım ara kanama olmaz hiçPeki çok afedersin ara kanama oluyor mu? 2 aydır hayattan bezdirdi ara kanamalarbenim normali 33-35 gün ama bu aralar 40-43 günde geliyor
Varya içimden geleni yazdin
Benim elti hiç lafını esirgemez kp kv birşey alır teşekkür bile etmez ben ne alsalar teşekkür ederim insanların yanindada söylerim sağolsunlar hep yardim ediyolar falan evinden hiçbirşey eksik olmaz ama eşine bile ne aliyonki sen zaten der
Benim oğlanı ayiriyorlar eltimin kızıyla oğlan daha kiymetli çocuklara birşeyler almış benimkine diyorki git evinde ye ama eltinin kız orda oturuyor bende gel oğlum ablan burda yesin kardeşide gelir kavga edersiniz gidelim dedim buna kızmış o ayırırken sıkıntı yok ben tepki verince var
Çocuğu koyup oraya geri gittim birşey almaya benim hakkımda konuşuyor o kadar kirildimki anlatamam
La tam bişey yazacam konu mühim diyorum pat maliden bildirim geliyor dilli millikuduruklar
Kız miu ile aramı bozma sen cebren ve hile ile halletmissindir diye dedimNömızsız
Super ya masallah
Soylemiciiimmmm
Öğrenmek zor olmadi
Miu soylemedi soylemez de zaten ne demek istiyorsun ispikcı mi@MiuLego
O zaman bu bir hafta 10 gunde olunlu davranislarini öv kuzum diğerlerini gorme
Insallah duzelir cabim.
Dun aksam nickinin degistigini fark etmedim cakil in baska topikten birini burada alinyiladigini zannettimkusura bakma e mi
Deme oyle deme
birileri bir yerlerde nasibimi yiyorken ben
temisli falan değil çok gerçek
Allah'tan kasabı varLa tam bişey yazacam konu mühim diyorum pat maliden bildirim geliyor dilli milli
ben söylemedim söylemem kiKız miu ile aramı bozma sen cebren ve hile ile halletmissindir diye dedimsoyleme aman
He sadece sarılıp uyuyacaz diyorsun
kuzum içimizi sıkan sen ol lanNeyse İçinizi sıktım kızlar
feylosofu vurmak şart olduSenin nasibni feylesof yiyor bebeam
Şansına küs
He sadece sarılıp uyuyacaz diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?