Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ihtiyac durumunda kosar gidersin kardes sonucta ama dedigim gibi canim sizinki keyfi harcamaya yardim etmek olmus. Keyfiyete girince degisir kimse kusura bakmasin ben millet rahat yasasin diye calismiyorum.

Cok kırıldım ya birşeyler istemeyi ben bilmiyorum sanki  ama yok nereye kadar giderse gitsin kararlıyım

Peki çok afedersin ara kanama oluyor mu? 2 aydır hayattan bezdirdi ara kanamalar benim normali 33-35 gün ama bu aralar 40-43 günde geliyor
Yok canım ara kanama olmaz hiç mevsim geçişi mi diyeceğim ama daha Mart ayına yeni girdik hep mi değişecek

Bu işler böyledir canım bizde de öyle mesela eltimle kv o kadar girdiler ki birbirine ne şeytan demedikleri kaldı birbirlerine ne evden kovmadıkları ama şimdi yine onların isteklerine daha çok önemserler eşim üvey evlat gibi aslında eşim hep yardımcıdır maddi olsun maddi dedim de hediyeleşmek önemli işlerde yardımcı olmak falan karşılıksız yaparız ama yine de onlar gibi değil manevi olarak da işlerini halletmek olsun daha çok ama kvlerin gözünde biz zengin gibiyiz onlar hep aç sanırım para yok dedikçe sana inanıyorlar bizim gibi şükür demek olmuyor neler yaşadık neler anlatsam sayfalarca mektup olur Sen Rabbime havale et torun ayrımı bile yapan insanlara derdini zaten anlatamazsın bu hayatta şunu anladım cazgır olacaksın affedersin küfretsen bile yaranırsın bazılarına bizde bizi anlayan iyi kaliteli insanlarla olalım zaten boşver

Kız miu ile aramı bozma sen cebren ve hile ile halletmissindir diye dedim soyleme aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…