- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım lütfen öyle düşünme söyleme bunları burada sadece kilo için mi varız o zaman bunca muhabbet nasıl döner elbet bu konulara değineceğizNeyse İçinizi sıktım kızlar
Yok valla hakkını yiyemem o konuda Allah razı olsun.Aylarca ucretsiz izindeydim bir kere bi istegime gık dememistir.O benden ben ondan habersiz buyuk harcamalar yapmayiz.Kendi ailesine ne kadar yardim ederse bizimkilere de israr eder.benim annem babam cok sukur iyi durumdalar kv lere göre ama mutlaka bi yerden maddi olmasa da yardimini eder.mesela ben findik toplamaktan nefret edetim ama esim istiyo diye annem babama yardim etmek icin her findik zamani trabzondayizSenin durum bana çok samimi geldi açıkcası.. eşin suistimal etmiyorsa sorun yok bence..
Aman ya bekar olsam ne rahat olurdum kızkuzum içimizi sıkan sen ol lanki sıkmadın.. yeter ki sen iyi ol.. insan anlattıkça konuştukça rahatlar..
ben evli olmadığımdan bilemiyorumo yüzden çok yorum yapamıyorum
Haklisin canim sagol içimi yiyor iki gündür ağladım ya ben hiç haketmiyorum söylenenleri Allah bilsinYok canım ara kanama olmaz hiçmevsim geçişi mi diyeceğim ama daha Mart ayına yeni girdik hep mi değişecek
Bu işler böyledir canım bizde de öyle mesela eltimle kv o kadar girdiler ki birbirine ne şeytan demedikleri kaldı birbirlerine ne evden kovmadıkları ama şimdi yine onların isteklerine daha çok önemserler eşim üvey evlat gibi aslında eşim hep yardımcıdır maddi olsun maddi dedim de hediyeleşmek önemli işlerde yardımcı olmak falan karşılıksız yaparız ama yine de onlar gibi değil manevi olarak da işlerini halletmek olsun daha çok ama kvlerin gözünde biz zengin gibiyiz onlar hep açsanırım para yok dedikçe sana inanıyorlar bizim gibi şükür demek olmuyor neler yaşadık neler anlatsam sayfalarca mektup olur Sen Rabbime havale et torun ayrımı bile yapan insanlara derdini zaten anlatamazsın bu hayatta şunu anladım cazgır olacaksın affedersin küfretsen bile yaranırsın bazılarına bizde bizi anlayan iyi kaliteli insanlarla olalım zaten boşver
Bende bunu anlamıyorum madem o kadar zorbalar cocugun okulunun bitmesine 1 sene var o bitince alsalardı evı hemen ev almak zorunda degıllerdı ki hepsi bir arada olursa memur insanlarsınız sıkısacagınız ortada yanı ayagini yorganına gore uzatsaydı o zaman
Oyy şükür kavuşturana sevindim canımYarın Tokattaki bacım geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
Aramız limoniydi yazın da tavan yapmıştı...
Dün aradı özledim ablamı dedi geleyim yanında kalayım 2 gün dedi ay bi sevindirik oldum ya
Gelsin de koynumda yatırayım cadıyı
Amaaa ben ne yemek yapacam bu kıza. Yarına karışık kızartma istedi... Karışık dediği de patdis le havuçSebzeyle arası yok
Cumartesi Pazar ne yapayım acaba
Her sebzeyi yemez... sulu yemek yemez
Yurtta kalıyor ev yemeği özlemiştir şimdi
Gozun aydın canımYarın Tokattaki bacım geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
Dün aradı özledim ablamı dedi geleyim yanında kalayım 2 gün dedi ay bi sevindirik oldum ya
Amaaa ben ne yemek yapacam bu kıza. Yarına karışık kızartma istedi... Karışık dediği de patdis le havuçSebzeyle arası yok
Datlummm soylemen guzum sen o giz çok fena yenmese bari beni inme falan iner bana giben söylemedim söylemem ki
Haketmiyorsun tabi canım ama demek ki asıl onlar senin gibi iyi birini haketmiyor bunu gösteriyorlar açık açık o yüzden ağlama ağlasan da değişmez insanlar be kuzum akıllarına girip değiştirme şansımız yok kiHaklisin canim sagol içimi yiyor iki gündür ağladım ya ben hiç haketmiyorum söylenenleri Allah bilsin
yaaaa iğdeeeeeeeeeeeeYarın Tokattaki bacım geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
bunu tavsiye olarak aldım makbuşumAman ya bekar olsam ne rahat olurdum kız
Datlummm soylemen guzum sen o giz çok fena yenmese bari beni inme falan iner bana gi
Bu kadar kırılmam burdan kaynaklanıyor zaten yoksa parayı dert eden bir insan olsam zaten Bı zamana kadar ayırırdım oy oyIşte bunda çok haklısın, ihtiyacı olana yardım edilir. Bizimde ailelerin ihtiyacı var yardım ediyoruz ama ihtiyaç 'la lüks karıştırılmamalı. Şahsen çocuğunu özel okula gönderen birine yardım etmezdim. Hele ki 2 tane çocuğum varsa
İnan her gün şükrediyorum maliyi evlendiren RabbimeAllah'tan kasabı var
ya bekar olaydı
Oha resmen yavşadı.s.sfeylosofu vurmak şart oldu
bu sadece fragmanı bebeğim gösterimi sadece bize özel
Cumaya kızartma olunca cumartesi köfte patdes olmasın dedim.Oyy şükür kavuşturana sevindim canımSebze yemeği sevmiyorsa tavuklu bir yemek yapabilirsin etli de olur köfte patates kızartması bile bir güzel gelir ki ona şimdi
kız nereye gidecek deli düzelirsiniz bir iki güneCok kırıldım ya birşeyler istemeyi ben bilmiyorum sanki ama yok nereye kadar giderse gitsin kararlıyım
ivittÇok mu çaktırdım
Yeeeeesss cicegim bak arada bana da boyle guzel seyler gonder emi hoşuma gidiyo
Yeeeeesss cicegim bak arada bana da boyle guzel seyler gonder emi hoşuma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?