Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin durum bana çok samimi geldi açıkcası.. eşin suistimal etmiyorsa sorun yok bence..
Yok valla hakkını yiyemem o konuda Allah razı olsun.Aylarca ucretsiz izindeydim bir kere bi istegime gık dememistir.O benden ben ondan habersiz buyuk harcamalar yapmayiz.Kendi ailesine ne kadar yardim ederse bizimkilere de israr eder.benim annem babam cok sukur iyi durumdalar kv lere göre ama mutlaka bi yerden maddi olmasa da yardimini eder.mesela ben findik toplamaktan nefret edetim ama esim istiyo diye annem babama yardim etmek icin her findik zamani trabzondayiz ya da ben bazen kardeslerime okuyan kuzenlerime harclik veririm asla laf etmez hatta o ver der.

Yarın Tokattaki bacım geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
Aramız limoniydi yazın da tavan yapmıştı...
Dün aradı özledim ablamı dedi geleyim yanında kalayım 2 gün dedi ay bi sevindirik oldum ya
Gelsin de koynumda yatırayım cadıyı
Amaaa ben ne yemek yapacam bu kıza. Yarına karışık kızartma istedi... Karışık dediği de patdis le havuç Sebzeyle arası yok
Cumartesi Pazar ne yapayım acaba
Her sebzeyi yemez... sulu yemek yemez
Yurtta kalıyor ev yemeği özlemiştir şimdi

Haklisin canim sagol içimi yiyor iki gündür ağladım ya ben hiç haketmiyorum söylenenleri Allah bilsin

Işte bunda çok haklısın, ihtiyacı olana yardım edilir. Bizimde ailelerin ihtiyacı var yardım ediyoruz ama ihtiyaç 'la lüks karıştırılmamalı. Şahsen çocuğunu özel okula gönderen birine yardım etmezdim. Hele ki 2 tane çocuğum varsa

Oyy şükür kavuşturana sevindim canım Sebze yemeği sevmiyorsa tavuklu bir yemek yapabilirsin etli de olur köfte patates kızartması bile bir güzel gelir ki ona şimdi

Gozun aydın canım

Haklisin canim sagol içimi yiyor iki gündür ağladım ya ben hiç haketmiyorum söylenenleri Allah bilsin
Haketmiyorsun tabi canım ama demek ki asıl onlar senin gibi iyi birini haketmiyor bunu gösteriyorlar açık açık o yüzden ağlama ağlasan da değişmez insanlar be kuzum akıllarına girip değiştirme şansımız yok ki

yaaaa iğdeeeeeeeeeeee

nasıl sevindim bak olayları biliyordum en son senin gitme durumlarını falan.. inanılmaz sevindim sonunda adım attı demek.. aferin ona küçüklüğünü bilsin çok şükür :)

tavuk sote-pilav yap bir gün mutlaka ve tarhana çorbası yap
Aman ya bekar olsam ne rahat olurdum kız
bunu tavsiye olarak aldım makbuşum

Bu kadar kırılmam burdan kaynaklanıyor zaten yoksa parayı dert eden bir insan olsam zaten Bı zamana kadar ayırırdım oy oy

Allah'tan kasabı var

ya bekar olaydı
İnan her gün şükrediyorum maliyi evlendiren Rabbime

feylosofu vurmak şart oldu

bu sadece fragmanı bebeğim gösterimi sadece bize özel
Oha resmen yavşadı.s.s

Oyy şükür kavuşturana sevindim canım Sebze yemeği sevmiyorsa tavuklu bir yemek yapabilirsin etli de olur köfte patates kızartması bile bir güzel gelir ki ona şimdi
Cumaya kızartma olunca cumartesi köfte patdes olmasın dedim.
Tam etçil ya kavur eti ver önüne dürüm yapsın yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…