- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Benim eşimde öyle diyodu.. 100 kiloya kadar kabulümsün :))Bi de beni düşün fitim. Kötü niyetle dememişti ama beni anlamıyor diye kızmıştım içten içe
Ona göre 100 kiloya kadar sorun yok
100 kilodan sonrası sağlık için tehlikeliymiş 99 ken sıkıntı yok amaBenim eşimde öyle diyodu.. 100 kiloya kadar kabulümsün :))
Senin boy kaç iğde??100 kilodan sonrası sağlık için tehlikeliymiş 99 ken sıkıntı yok ama
Hey naber mortim ortim ?
Yemiyorum
Bugün 55’i görmeye çabalıyorum işaallaahh
Senden naber, sen yedin mi?
Kuzu sen de aç bir instagram hihihhhhii
Menü yaptım kendime
Sabah(08.30)
3 ceviz
2 kayısı kurusu
Kahvaltı (11.00)
Sosisli omlet (2 yumurta ile)
4 çeri domates
1k.k Beyaz peynir
5 zeytin
1 çilek
Ara:15-16 arası
1 muz
3 yemek kaşığı yoğurt
1 kaşık yulaf kepeği
Akşam(20.00-20.30)
2 pirzola
Bol marul salatası
Su içerim bol bol
Spor koşacağım azmettim yazarım
hepfit @MiuLego @Whiteblacklife
Ay ben maydonozu evime sokmam bile
Biseyin.icinde ince dogranmis ve pismis olursa yerim.Cig maydonozu fazla olmamak kaydiyla sadece mercimek koftesinde tuketiyorum
bana mı, allahın emriyle isterim ben seni annenden kaçmana gerek yok bebeemhadi ben kaçtım
Bi de beni düşün fitim. Kötü niyetle dememişti ama beni anlamıyor diye kızmıştım içten içe
Ona göre 100 kiloya kadar sorun yok
168 diye bliyordum ama son ölçümlerde 166 çıktı. Çektim herhaldeSenin boy kaç iğde??
Gelecegüüümmmyemedim
53-54 arasında seni bekliyorum gel artık kapışalım
Niyahşu sosisi bıraksan mı artık
çok şey kaçırıyorsunyatmadan yeşilçay iç bari
bana mı, allahın emriyle isterim ben seni annenden kaçmana gerek yok bebeem
Sosise bayılırım ama yemiyorum markettekiler sağlıksız diyeNiyah
Bırakmam
Katkısız kasap sosisi zaten kuzum, diğer türlğleri sevmiyorum zaten..
Ben de markette paketli almıyorum, kasaptan taze o gün doldurulmuş alıyorumSosise bayılırım ama yemiyorum markettekiler sağlıksız diyemisafire yaparsam anca mesela bu pazar yapacağım
Buyrun benimAntin kuntin karı
Onu yaparimçok şey kaçırıyorsunyatmadan yeşilçay iç bari
İyiymiş boyun .. akşam ölçtürdüysen kısalıyo insan...168 diye bliyordum ama son ölçümlerde 166 çıktı. Çektim herhalde
Can çekince mantıklı yapıyorsun canım bende bayılırım kızartmasına özellikle ama neyse perşembe bugün yarın konuşalım AhahhaaBen de markette paketli almıyorum, kasaptan taze o gün doldurulmuş alıyorum
harikasın kuzucum beni yine ve yine şaşırtmadın yarın senin için harika bir cuma olacak@MiuLego misafirlikte neler neler vardı ama yemedim merak etme sadece 5 fıstık yedim ara ogün olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?