Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Habibte kuzum çok iyi gidiyorsun masallahhhh çok çok beğendim menunu aynen devam kuzummmmm

Menumu vereyim

Sabah 07.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
Salatalık

Ara 08.45
Sade nescafe

Ara 11.45
Az sütlü nescafe
1 kucuk elma

Ara 13.30
Yesil cay

Ara 14.30
1 kucuk kutu süt

Oglen-aksam 15.15
Ton balikli salata

Ara 19.00
1 bardak süt
2 hurma
5 cig badem

Su 2yi gecti

Yatmadan yesil cay

Spor yapcam inşallah eklerim

@MiuLego Whiteblacklife sidelya

Kızz bişi yok bu menüde ..

Menüde hiç bir şey yok gibi duruyor Berna ama durmadan birşeyler icilip yeis leptin baciya müsadere edilmemiş hiç

Tartışılacak bı konu balım ben bozuyor diye düşünüyorum çünkü belli bir kalorisi var özellikle kahvenin sütun
Sutlusu bozuyor da sadesi bozmuyor diye biliyordum ya neyse.Kararay yapmiyom ki ben diyip cekileyim kenara o zaman

Calismaya basladigimdan beri beni ayik tutacak aralar yapmadan duramiyorum vaytim uykusuz kaliyorum sabahlari kahve mutlaka iciyorum o yuzden.surekli konustugum icin bogazimi yumusatmaya calisiyorum. Gunde 8 9 saat derse giriyorum o yuzden biseyler atistiriyorum derken boyle oluyo..

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
3-4 zeytin
1 bardak süt

Öğle
Avuç içine yakın peynir

Akşam
1 büyük kase az tavuklu salata
Ayran
1 Türk kahvesi

Spor:30 dk yürüyüş:30 puan
Gece leslie yapmaya çalışacağım:)
Su:2 lt

@MiuLego
Whiteblacklife
begum75 Begüm nerelerde bu sıra görmedim

Whiteblacklife
Benim menüyü yorumlamadın

Bide ben bu leptin olayında kararsizim cnm ya.. daha önce bikaç kez diyetisyene gittim sık sık ara öğün verdi.. şöyle ki bende hafiften acıkmaya başlayınca ufak bi ara yapınca bastırıyo beni önüme gelen yemeklere saldırmıyorum... tabi akşam yemeğinden sonra yatana kadar bişi yemiyorum orda leptin bozulmasın diye de gündüz buna dikkat etmiyorum açıkcası... 2 saat yetmez mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…