Ben de geçen gün görümceden veto yedim.
Neden zayıfladın dedi,kendim istedim diyorum ,neden istedin diyor,çok zayıflamışsın ,soracağım hep unutuyorum diyorben böyle daha iyi hissediyorum kendimi dedim Benim gibi balıketi seven birine diyor ,şüpheye düştüm acaba geri mi alsam kiloyu
Sende spor falan yapıyorsun merak ettim :) neden 53 kilo az daha ver dur seni gıcık edim
Anammm konyakkk nasıl güzel bi kilo, helal beee harikasın, mezuniyetin hayırlı olsun kuzucum
Saol begüstebrikler
günaydın
tebrikler
günaydın
Nihayet geldin mi,Miu gelince bizi unuttun sandımGunaydin kizlar
MalesefRabbim bu mübarek günün hürmetine mehmetçiklerimizin yardımcısı olsunmilletimizin başı sağolsun yine çok üzücü bir cumaya uyandık maalesef
Oyy ne güzel miuşum. Çok sev onu çokkızlar pamuğum bugün klinikten çıkıyor eve geliyor
sabah sabah nasıl güzel haber
Saol hemşomBahane mi buluyon kilo almaya deyneppp
Kuzu ders çalışırken kilo almasam yeter haziran da okul bitiyor, hazirandan agustosa kadar 48 e dusecem
Anammm konyakkk nasıl güzel bi kilo, helal beee harikasın, mezuniyetin hayırlı olsun kuzucum
Bahane mi buluyon kilo almaya deyneppp
Kuzu ders çalışırken kilo almasam yeter haziran da okul bitiyor, hazirandan agustosa kadar 48 e dusecem
Alisabildinmi:)
Saol kuzum
Bu Arada süper kilolar vermişsin:)
Ayyyyyy iyi valla bende 57 58 takılıp hamile kalmaya yakın 53 olucam:)
Nihayet geldin mi,Miu gelince bizi unuttun sandım
Hatta geçen gün profiline de baktım ,senin de allı ballı diyet topiğin varmış
Profilinde artık KKdan birni yüzyüze görmek istemiyorum yazmıştın ,kiminle görüştün merak ettim ,soramadım bile beni kabul etmedi,beni de mi gözardı ettin layn
2 sene sonra düşünüyorumYazın mi düşünüyosun beraber zayiflariz
Diyet koselerinde surunuyoruz. Allah 'im ne zaman bitecek cezamiz.
2 sene sonra düşünüyorum
Ama senin için kilo alirim
Olur ancak beraber kanca beraber aynı zamanda yapak2 sene sonra bende bebiş düşünüyorumbirakmam peşini
Eh iste :)Alisabildinmi:)
Sagol canım hefe 65ti 55e revize ettim :)Bu Arada süper kilolar vermişsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?