Kız seni etimetleyemedim meğer nickini yanlış biliyormuşum. Harika kilo vermişsin. Tebrik ederim seniTebriklerr süper. En görmek istedigm sayi. Tam kırılma noktası. 59 un hayırlı olsun
Çok çok iyi. Tebrik ederim. Bu hafta takımımız uçuyor mu neeKilo bildirimim
Geçen hafta 61.3
Bu cuma 59.9USER=736871]@MiuLego[/USER]
tebrik ederim
bu boğaz olduğu müddetçe böyle devam edicez
ama olsun ben burda olmaktan memnunum
Olur ancak beraber kanca beraber aynı zamanda yapak
Benden habersiz yapma
Valla süper etmişsin:) sarkma oldumuEh iste :)
Sagol canım hefe 65ti 55e revize ettim :)
İstediğin odadaBunu yan odada konuşalım
Şimdi profil mesajlarına baktım da 114 üyeyi gözardı etmişsinAlli pullu hem de nazar degmesinama 2014 den beri ben bireysel yarisiyorum zaten bu ilk degil.
He goz ardi ettim, gizli goruyorum seni. Bu topikte goz ardi ettigim yok olsa gelmezdim.
Bosver artik gozumde degeri olmayan birileri. Beni sileni ben de silerim.
En son sizinti demistiniz bana ondan sonra gelmemistim.
Hayir canım biraz yumuşama var ama sarkma yok cok sukur.bolgesel clisaya baslayacam duzenimi bi oturtsamValla süper etmişsin:) sarkma oldumu
Şimdi profil mesajlarına baktım da 114 üyeyi gözardı etmişsin
Ben bir arkadaşı yanlışlıkla gözardı ettim ,mesajı geldiğinde gözardı ettiğiniz kişi mesaj yazdı yazıyordu,hemen geri açtım.İnsan yine de merak eder be ,ne yazmış diye
bende hedefe ulaşırsam burdan uzak kalırım diye korkuyorum o yüzden hedefe varmak istemiyorumYiyorsak keyfimizden mi.
Bir gun 55 oldum deyip soyle arkama yaslanip buralara sadece hava almaya gelmek istiyorum.
Konyak tebrikler kuzum mezuniyetin hayırlı olsun ama bizle devam demi
bende hedefe ulaşırsam burdan uzak kalırım diye korkuyorum o yüzden hedefe varmak istemiyorum
Nevom ohhh beee ohhh bravooooooooooooo bravooooooooooooo
bende hedefe ulaşırsam burdan uzak kalırım diye korkuyorum o yüzden hedefe varmak istemiyorum
İnşallah görürsün o gunleriYiyorsak keyfimizden mi.
Bir gun 55 oldum deyip soyle arkama yaslanip buralara sadece hava almaya gelmek istiyorum.
Uzaklaşma sakin insan kopuyor Begüm.
Aman yok onun rahatligi baska. Her hafta ne kadar kilo verecegim var, bir de hedefe ulasmaktaki rahatlik var. Diken uzerinde oturuyorum sanki.
ana katılıyorum masumm
nasıl işyeri alıştın mı epey?
hedefe kaç kilo var?
Ben diyim sekiz sen de 10ana katılıyorum masumm
nasıl işyeri alıştın mı epey?
hedefe kaç kilo var?
yaşasın eksiler hep bizimle olsunlarrrrr
çokta bişey kalmamışBen diyim sekiz sen de 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?