- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende sevindim vallahiaynen nilişkom aşırı sevindim yahu
Kızlar inşallah çok istiyorum ya
Ne kaldı ki surda yaza
Koskoca kış geçti
Zaman yok panik oluyorum
bırakmammmmmmmVermesem de olur ,korumadayım ya
Korurken iyi istikrarlı üye,2 kere 200 gr artı geldim ,demediğini bırakmadın
vururum seni katil mi olayım şimdi benBen de geçen gün görümceden veto yedim.
Neden zayıfladın dedi,kendim istedim diyorum ,neden istedin diyor,çok zayıflamışsın ,soracağım hep unutuyorum diyorben böyle daha iyi hissediyorum kendimi dedim Benim gibi balıketi seven birine diyor ,şüpheye düştüm acaba geri mi alsam kiloyu
konyaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk
sağol kuzucummmmmmmmOyy ne güzel miuşum. Çok sev onu çok
matematik61 @Cutemom007 @Ytmz @cakil80 @eflalim
Kızlarrrr ne güzel eksiler görüyor bu gözlerimmm
Harikasınız maşallah size
Kizzzz ben bi alemimm yaaa.veroo konuşalım
listeye girmek istiyor musun hala? bunu konuşalım
bu hafta alacağım eğer anlaşırsak
kaybolma bir yere hemen geri dönüş bekliyorum
Deme öylesağol kuzucummmmmmmm
senin eksiler nasıl de hele yaz da gözümüz gönlümüz şenlensin bireysel birincimiz
Saol canımKız seni etimetleyemedim meğer nickini yanlış biliyormuşum. Harika kilo vermişsin. Tebrik ederim seni
Çok çok iyi. Tebrik ederim. Bu hafta takımımız uçuyor mu nee
Hay maşallah yüzdeye bak yüzdeye yazmamışsın ama hesap ettim heyecandan 2.29
Ooo tebrikler canım çok güzel
Malesefuzaktan da olsa tanıyordum kendisini. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin.
Oyy ne güzel miuşum. Çok sev onu çok
matematik61 @Cutemom007 @Ytmz @cakil80 @eflalim
Kızlarrrr ne güzel eksiler görüyor bu gözlerimmm
Harikasınız maşallah size
Çok saol kuzum kovsanizda gitmem ki .Konyak tebrikler kuzum mezuniyetin hayırlı olsun ama bizle devam demi
alıyorum veroKizzzz ben bi alemimm yaaa.Göbek ata ata kocama gittim amaninnn baaaKKK kaptaninnn mesajinnaaaa. Beni listeye alacak dieeee . Tabİ adam şok !! Anlamio garibim
Ooyyy bal bastıkım. Ben de seni tebrik ederim . Sayende biraz da kız. Seni takip ediöm. Güzel iraden örnek alinacak cinsten...ay bi de sizin desteginizle spora baslasam . Şu lesli 1 mil 2 mil 3 mil indirdim telefonà. Ne zaman nasıl yapcam bakalım bu hafta baslasam .Vero var ya tam dayakliksin o kadar cisa ragmen dün gecenin bi cakti baklava yemene ragmen şöyle bi eksiyle geliyosun.Vallahi metanin kiymetini bilmiyosun 5 kilo diyosun 1 ayini almaz 2 3 haftaya tamam dikkat etsen
Once dovdum simdi tebrik edeyim
Bravooo
Tevo listede degilmi onu yazmamissinyaşasın eksiler hep bizimle olsunlarrrrr
bahaneye bak helebende hedefe ulaşırsam burdan uzak kalırım diye korkuyorum o yüzden hedefe varmak istemiyorum
Deme öyle
Sabah kalktım halam gelmiş. Tartıya çıkmak istemiyorummm
Saol kuzum sonunda mezun oluyorumHay maşallah yüzdeye bak yüzdeye yazmamışsın ama hesap ettim heyecandan 2.29Tebrikler canım mezuniyeti diğer arkadaşımız gibi harika kutluyorsun
Aaa kim tanıdıktı canımYandı annelerin yüreği Rabbim sabır versin içimizden hepsi hepsi biziz aslında
kuzucum o burdaydıTevo listede degilmi onu yazmamissin
Bende sevindim vallahi
İstedikten sonra her şey mümkün canım sende biliyorsunPanik olma sıktıktan sonra yaza kadar ulaşırsın isteğine
Saol kuzum siz olmazaniz yapamazdım ki ben iyiki tanımışım hepinizidebırakmammmmmmm
haftaya -100 gelsin işte o kaadr ne var sanki -100 için beni mi kırıcan
vururum seni katil mi olayım şimdi ben
konyaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk
o ne ooooooooooooooooo
vay canını yediğim o nasıl güzel eksi 5 lere ucundan nasıl güzel merhaba demek yaaaaaaaa
mezuniyete ne güzel bi bildirimle geldin oy kurban olurum
mezuniyetin de şimdiden hayırlı olsun bebeeem
ay nasıl mutluyum ya
ellerine sağlık canom
harika bir eksi yaaaaaaaaaaaaa
nevoma bak beeeeeeeee -900 şov sayın seyircilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
o güzel menülere başka türlü bi sonuç beklemezdim ki zaten
haftaya 62 lerdeyiz
Evet canım. Bazen kendimi çok kötü hissediyorum. Biz kim bilir nelerle uğraşırken şehit oluyor onlar. Annelerin ciğerleri yanıyor.Hay maşallah yüzdeye bak yüzdeye yazmamışsın ama hesap ettim heyecandan 2.29Tebrikler canım mezuniyeti diğer arkadaşımız gibi harika kutluyorsun
Aaa kim tanıdıktı canımYandı annelerin yüreği Rabbim sabır versin içimizden hepsi hepsi biziz aslında
Listeye gir de gözlerimiz eksi görsün o vakit :)Ooyyy bal bastıkım. Ben de seni tebrik ederim . Sayende biraz da kız. Seni takip ediöm. Güzel iraden örnek alinacak cinsten...ay bi de sizin desteginizle spora baslasam . Şu lesli 1 mil 2 mil 3 mil indirdim telefonà. Ne zaman nasıl yapcam bakalım bu hafta baslasam .
P.tesi de göreve başlayım diom.
K.vlde dede gelecek oğluslara bakmak icin
Tebrik ederim canım korumada inşallah başarılı olarak devam edersinSaol kuzum sonunda mezun oluyorum
İnşallah canım yemek çıkıyor burda
Öğlen ev yemeği yiyorum
Hergun çorba çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?