Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vermesem de olur ,korumadayım ya
Korurken iyi istikrarlı üye,2 kere 200 gr artı geldim ,demediğini bırakmadın
bırakmammmmmmm
haftaya -100 gelsin işte o kaadr ne var sanki -100 için beni mi kırıcan

vururum seni katil mi olayım şimdi ben

Kilo bildirimim
Geçen hafta 61.3
Bu cuma 59.9 @MiuLego
konyaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk

o ne ooooooooooooooooo

vay canını yediğim o nasıl güzel eksi 5 lere ucundan nasıl güzel merhaba demek yaaaaaaaa

mezuniyete ne güzel bi bildirimle geldin oy kurban olurum

mezuniyetin de şimdiden hayırlı olsun bebeeem
ay nasıl mutluyum ya
ellerine sağlık canom
harika bir eksi yaaaaaaaaaaaaa

Kilo bildirimi yapayım
Gecen hafta:64.500
Bu hafta:63.600
Fark:-900
@MiuLego
@Whiteblacklife

nevoma bak beeeeeeeee -900 şov sayın seyircilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

o güzel menülere başka türlü bi sonuç beklemezdim ki zaten
haftaya 62 lerdeyiz

veroo konuşalım

listeye girmek istiyor musun hala? bunu konuşalım
bu hafta alacağım eğer anlaşırsak
kaybolma bir yere hemen geri dönüş bekliyorum
Kizzzz ben bi alemimm yaaa. Göbek ata ata kocama gittim amaninnn baaaKKK kaptaninnn mesajinnaaaa. Beni listeye alacak dieeee . Tabİ adam şok !! Anlamio garibim

Kilo bildirimim
Geçen hafta 61.3
Bu cuma 59.9 @MiuLego
Hay maşallah yüzdeye bak yüzdeye yazmamışsın ama hesap ettim heyecandan 2.29 Tebrikler canım mezuniyeti diğer arkadaşımız gibi harika kutluyorsun
Kilo bildirimi yapayım
Gecen hafta:64.500
Bu hafta:63.600
Fark:-900
@MiuLego
@Whiteblacklife
Ooo tebrikler canım çok güzel

Aaa kim tanıdıktı canım Yandı annelerin yüreği Rabbim sabır versin içimizden hepsi hepsi biziz aslında

Kizzzz ben bi alemimm yaaa. Göbek ata ata kocama gittim amaninnn baaaKKK kaptaninnn mesajinnaaaa. Beni listeye alacak dieeee . Tabİ adam şok !! Anlamio garibim
alıyorum vero

söz ver ama bana

bak metan çok iyi.. emziriyorsun.. maşallahı var.. bana her hafta en az %1 ile geleceksin tamam mı?
anlaştık mı? %1 senin için kolay ki listeyi sırtlayıp bireysel derecelerin de olacak eminim ben.. geçmişte olduğu gibi..

dimi? sen istersen liste sorumluluğu ile neler neler yaparsın.. hedefine de hemen varırsın..

kaçamaklar olmayacak abartılmayacak.. lohusasın ama tadında olacak herşey..bugün alıyorum listeye.. hedef kilo kaç yazalım?

tamam der şartları kabul edersen alıyorum listeye..

Ooyyy bal bastıkım. Ben de seni tebrik ederim . Sayende biraz da kız. Seni takip ediöm. Güzel iraden örnek alinacak cinsten...ay bi de sizin desteginizle spora baslasam . Şu lesli 1 mil 2 mil 3 mil indirdim telefonà. Ne zaman nasıl yapcam bakalım bu hafta baslasam .
P.tesi de göreve başlayım diom.
K.vlde dede gelecek oğluslara bakmak icin

Saol kuzum sonunda mezun oluyorum

Saol kuzum siz olmazaniz yapamazdım ki ben iyiki tanımışım hepinizide

Evet canım. Bazen kendimi çok kötü hissediyorum. Biz kim bilir nelerle uğraşırken şehit oluyor onlar. Annelerin ciğerleri yanıyor.
Abdullah Taha koç canım. Konyalı olan.

Listeye gir de gözlerimiz eksi görsün o vakit :)

Saol kuzum sonunda mezun oluyorum
Tebrik ederim canım korumada inşallah başarılı olarak devam edersin
İnşallah canım yemek çıkıyor burda
Öğlen ev yemeği yiyorum
Hergun çorba çıkıyor

Çok güzel bir şey bu canım biliyorsun mesela bizim düzen şaşırdı şuanda dışarıdan yemek söylüyoruz bir kaç gündür ve böyle de olacak gibi en azından Müdür yok ameliyatlı 1 hafta böyle idare edeceğiz çok zormuş her yerde dürüm lahmacun şaka gibi porsiyon söylesem bu sefer fiyatlar çok tuzlu her güne o kadar yüksek fiyat ödemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…