hande resmen gündemi meşgul etti.hemen dikkatleri üstüme toplamam lazım.bi soyunim gelim ben
Bir anda bacaklarim sismeye basladi o kadar agri varki bende.Kilo verirken ne agrim vardi ne sizim
@begum75Nare83 Storm- gelin sizleri bir vurayım ben belki sarsılırsınız Sabah sağlam kahvaltıyla başlayın ara öğünleri sık tutun tam yiyin akşam 6 da yiyince acıkıyorsanız 7 de yiyin hadi 8 de yiyin ama sonrasında ağzınıza bir şey koymayın gözünüzü seveyim onca emek çöp
Eki Görüntüle 2118004
hande resmen gündemi meşgul etti.hemen dikkatleri üstüme toplamam lazım.bi soyunim gelim ben
Hoşgeldin canım bismillah dedik başladıkGeldik artık buradayız canimmm
Hande sana bir şey olsa kızın ne olacak o sevmediğin kadının eline kalacak kızını o büyütsün ister misin bak bana 28 yaşındayım hala biri anne derken içimde fırtınalar kopuyor senin kızını yanlız bırakmaya hakkın var mı
Kalp şeker var üstüne kilo yeme sana bir şey olursa o ne olacak hiç düşündün mü
Problemim var anladım canım dar anladım ama şunu söyleyeyim sana kaç yaşında olursan ol insan yanında anne istiyor sen kızının yanında olmamayı kendi ellerinle kendi isteğimle nasıl tercih ediyorsun bunu anlamıyorum
Banu şöyle düşün 63 lerdeydin 7 8 kilo alacağına verseydin şuan 55 lerdeydin yavaş veriyorum veremiyorum diyorsun bak bir yılda ki değişim işte bu oluyor az olsun bizim olsun diyorum63 lerdeydimmm bundan bir yıl önce
Ağlama
Cok haklisin cooook
İşte beklediğim anhande resmen gündemi meşgul etti.hemen dikkatleri üstüme toplamam lazım.bi soyunim gelim ben
Banu şöyle düşün 63 lerdeydin 7 8 kilo alacağına verseydin şuan 55 lerdeydin yavaş veriyorum veremiyorum diyorsun bak bir yılda ki değişim işte bu oluyor az olsun bizim olsun diyorum
Hadi bakalım. Sen de geçen hafta regldin değil mi mali?hande resmen gündemi meşgul etti.hemen dikkatleri üstüme toplamam lazım.bi soyunim gelim ben
Puhahahahahhahah soyunma diyince nasıl da ortaya çıkıyorİşte beklediğim an
iviittt regl bitti ödemler de gitti.bi soyunup geliyom bekleyinHadi bakalım. Sen de geçen hafta regldin değil mi mali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?