Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyy waytta geldi

Gece saat 2 de basliyo benim
Seker bi dusuyo 60 lara
Sonra feci hale geliyorum
Hande tokluk şekerim iki baklava ve üstüne 1 adet çikolata yemiş halimle 75 benim düşük insülim var yıllardır yemek verme tatlı ver diye gezen biriyim ortalıklarda ama kafada bitince yapıyoruz önce bu işi kafada bitirmek bak ben mezun olalı 4 ayım bitecek hala 52 55 arasiyim çünkü akşam kaçıyorum yemek yemekten 6 sonra yemek yememeyi alışkanlık haline dönüştürmeye çalışıyorum sende benim gibi hızlı verip hızlı alma potansiyelli birisin bu yüzden hayatımız boyunca dikkat etmek zorundayız bunu unutma lütfen

Ağır yazcam biraz üzgünüm.

Çünkü kızgınım çok.

Storm- inatla silkelenip kendine gelmemeyi seçiyorsun hande.

Tamam kendinden vazgeçtin
Tamam kendini sevmiyorsun
Tamam kilo aldın koyverdim gitti basılsa aldım modundasın

YAHUUU!!!

Bırak at kendini kenara peki. Yok say. Ya burda bir sürü insanızseni yüzyüze görmüşlüğümüz yoktur adını sayıklayıp duruyoruz ya! Biz seni önemsiyoruz arkadaşım! Kilo vermeni, sağlığını, evdeki durumunu, psikolojini, ilacını alıp almadığını. Evet görmedden sevdik seviyoruz ve önemsiyoruz seni!

Kendini hiç sevme. Kndin için hiç çabalama. Buradaki bir avuç insanı mutlu etmek için çabala bari ya! Zor mu? Peki zorluğuna değmez mi?
Biz geçen haftalarda senin kilo verişlerine azmine sevinirken bugğn geri al, aldığını görünce de inatla almaya devam et diye sevinmedik. Bak burada zayıflayan herkesin herkes üzerinde hakkı var! Zaman ayırdık sevindik üzüldük yeri geldi. Biz o sevinmeleri sen geri kilo al o yoldan da dönme diyeyapmadık.

Bizim için bari özüne dön hande!

Evet çok zordasın biliyorum. Ama seni seven bizler için değmez mi?

Hadi bizi de geç!!! E be hande senin kozın var sen onun için sağlıkkı olmak zorunda değil misin??????

Bana bunların cevabını ver.

Yok ben yemeye devam kendime kötülüğe devamsizi üzmüşüm banane diyorsan da .. EYVALLAH

Canım neden kızayim aşk olsun
Hergun buradayım artık söz , menüde yazayım iki ana bir ara yapacağım

Canım başlayalim ilaca
Menü vermediğin gün ensendeyim Banu bundan sonra gözüm üstünde 70 71 nedir ya 67 68 lerdeydin ne güzel şimdi üstüne 3 4 kilo daha aldın

Cok ozur dilerim hepinizden.Gercekten o kadar utaniyorum ki anlatamam.
Listeye nasil girebiliyoruz
İzin kilomami donmem lazim

Hadi hande ver starti
Sen yaparsin hande

Tamam.Geldim iste.

Ya bence açlıktan yemiyorum inanki
Aç değilim yani
Gözüm aç feci halde
Bende oyleyim sabah yiyorum ogleni aksami dusunuyorum su anda.Tatli yiyorum sonra tuzlu sonra yine tatli yine tuzlu.Gitliktan cikmis gibi

İyyy ne pis bogazim be
Rezil hande rezil.

Hadi hande ver starti
Sen yaparsin hande

Tamam.Geldim iste.

Hande bende seninle başladım
Günlerdir gelmiyordum bugün geldim
İyiki geldim valla içime bı umut doğdu yapacağız Hande

:)

Sen farkındasın kuzum bak vücuduna 7 kg yük binmiş düşün yani 5 kg su bidonunu bacaklarına yüklediğini kollarına aldığını aynı öyle bir ağırlık bu vücuda yapılan
Bir anda bacaklarim sismeye basladi o kadar agri varki bende.Kilo verirken ne agrim vardi ne sizim

Hadi hande ver starti
Sen yaparsin hande

Tamam.Geldim iste.
Oh ya!

Yemin ederim cuma sevincim içimde b*k olmuştu

Oh be şimdi rahatladım.

İzin kiloma dönümce girebiliyorsun. Ki bu senin için zor değil zaten çok ödem var şuanda sende. Ki senin kilo verme kapasiteni bilyoruz senin için zor diye birşey yok!

Sen handesin hepimizin imrenerek bakttığı!

Vebir sözün vardı. Hatırla.

Sana berirsin ama yine alırısın diyenler vardı önceden hep olduğu gibi. Onlaratersini ispat edecektik biz. Korumada da burada bizle olup nasıl kilo korumurmuş göstwrecektik.

Evet yapacağız. Başladık!

Hande sana bir şey olsa kızın ne olacak o sevmediğin kadının eline kalacak kızını o büyütsün ister misin bak bana 28 yaşındayım hala biri anne derken içimde fırtınalar kopuyor senin kızını yanlız bırakmaya hakkın var mı
Kalp şeker var üstüne kilo yeme sana bir şey olursa o ne olacak hiç düşündün mü
Problemim var anladım canım dar anladım ama şunu söyleyeyim sana kaç yaşında olursan ol insan yanında anne istiyor sen kızının yanında olmamayı kendi ellerinle kendi isteğimle nasıl tercih ediyorsun bunu anlamıyorum

Bende oyleyim sabah yiyorum ogleni aksami dusunuyorum su anda.Tatli yiyorum sonra tuzlu sonra yine tatli yine tuzlu.Gitliktan cikmis gibi

İyyy ne pis bogazim be
Rezil hande rezil.

Heh aynennnnn ben aynennnnn
Bitti yeme işi Hande

Ben sabah kahvaltı 06:45
Öğlen iş yerinde yemek 13:00
Öğlen 4 gibi ara yapmayı düşünüyorum
Sonra gırtlağı kapaticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…