Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Banu sen de
Bak sana da yazı döşerim de gerek yok gelir saç baş dalarım direk

Yetti gari aaaaa

Hadi zayoflamak bu kadar zor değil Nare83

Sen o şişko hallerinden bu kilolara inmiş insansın be!

Banu şöyle düşün 63 lerdeydin 7 8 kilo alacağına verseydin şuan 55 lerdeydin yavaş veriyorum veremiyorum diyorsun bak bir yılda ki değişim işte bu oluyor az olsun bizim olsun diyorum

Buradayım kızlar geldim artık çok hsklisinizenuleti yazayım sizde bns yardımcı olun

Şimdilik iki ana bir ara yapayım diyorum ne dersiniz ? Hangi yola gidecegim sasirdimn

Akşamı ne yapayım ? 6:40-7 gibi evde oluyorum

Kahvaltı artı öğle yap banu. Öğleden sonra 3-4 gibi kuruyemiş sütlü kahve

Akşam da eve gidince yoğurt ve 1 meyve yap
Çhergün bu fiks olsun :)

Çok iyi kilo verdirir

Nare83 Storm- kızlar benım halim belli cok akıl verecek bu durumum yok ama anladığım sey sızı harekete gecırecek bir sey yapın mesela ben Bı diyetisyene baya bir para verdım durumum cok iyi oldugu icin degil benı zor durumda bıraksın da bırakmayayım diye ve asla hedefime ulaşmadan kacamak yapmamayı ve asla hedefime ulaşmadan yolumdan sasmamayı kafama koydum tek yol bu geldı bana 2 haftadır dikkat ediyorum ama tek kacamak yok yine 59 gorunce korktum boyle iyiyim koruyım dersem biliyorum ki Bı kac gun sonra bana yetmeyecek ve yine diyet kafası oldugu icin sunu yiyim baslarım suraya gideyim baslarım bunlar baslıyor o yuzden kızlar itici gucunuzu bulun başlayın ve kendinize soz verin ve asla bugun sunu da yapım yarın baslarım diye dusunmeyın kac ayım geçti Öyle Öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…