Gelmek istiyorum ama ayaklarim geri tepiyo
Cok utaniyorum ondan heralde
Bide ben problemlerle basa cikabilecek yapida degilim heralde
Olumune diyet yaparim ama bir anda bisey olur boyle yapar beni
OzluyorumHani bi foto atmıştın 36 beden, hiç mi ozlemiyorsun o halini
Malinin kasabı evde miydiİsteee kari dediğin böyle olacak bekletmeyecek @malipina insanı öldürür böyle bekletirse
Maşallah maşallah@MiuLego Kaptan telefonum kitlendi
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 69
Bu hafta: 67.5
Fark: 1.5
Yüzde: 2.17
34 bedendi oHani bi foto atmıştın 36 beden, hiç mi ozlemiyorsun o halini
Ben gittim uzun süre. Çok fena inceledim ama normal spor aletleri değil.Kizlar su b fit nasil bi fikriniz var mi
He iyi bari yumuşama alt karın kaldı bende deHayir canım biraz yumuşama var ama sarkma yok cok sukur.bolgesel clisaya baslayacam duzenimi bi oturtsam
Soyunacm dedi o zaman işi varMalinin kasabı evde miydi
Evet tamamen guc egzersizi yaptiriyolar haftada kac gun gittin canimBen gittim uzun süre. Çok fena inceledim ama normal spor aletleri değil.
Bu hafta yeni başladın o yüzden haftaya vuracağım tabi inşallah vurmayacağım sen geldin ya bu hafta yırttınnehirnil111 bu hafta vurmayacaktın değil mi:)
Oyy ballı çörekim benim haftaya çok güzel olacak
senin vurduğun yerde gül biter ki
Bence de haftaya daha da iyi olmalısın canımBen bu hafta nasil sonuncu olurum olamaz haftaya grup lideri olcam
@MiuLego Kaptan telefonum kitlendi
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 69
Bu hafta: 67.5
Fark: 1.5
Yüzde: 2.17
Biz tartı dediydik amma iş başkaymışSoyunacm dedi o zaman işi var
Savur saclarini yemeklerine dogruAyyyy kizlar okuldaki cemaat pide soyledi ben gittim yemekhanede corbami ve 1 tane koftemi yedim geldim.arkadas bi parca ye bari dedi yok sagol dedim.senin kacamagin ödülün ne dedi benim odulum istedigim kiloya gelmek olacak kacamak sayilabilecek bi bulgur pilavi yerim canim cok isterse dedim :)
Baska bi arkadas da bu okulda diyet yapmak zordur saatler cok uzun tebrik ediyorum dedi.5 ayi gecti aliskinim sikibti yok dedim.kac kg verdin 24 dedim
Hepsi bana döndüaha bole oldular
Bu halinden 24 kg fazla miydin sen ayyy ve hala hicbisey yemiyosun ayyy azmin karsiligi olarak resmini duvarlara asalim fln dediler.
Su an odada 15 civari bayan var ay bi havam var bi havam var
Helal be bernamAyyyy kizlar okuldaki cemaat pide soyledi ben gittim yemekhanede corbami ve 1 tane koftemi yedim geldim.arkadas bi parca ye bari dedi yok sagol dedim.senin kacamagin ödülün ne dedi benim odulum istedigim kiloya gelmek olacak kacamak sayilabilecek bi bulgur pilavi yerim canim cok isterse dedim :)
Baska bi arkadas da bu okulda diyet yapmak zordur saatler cok uzun tebrik ediyorum dedi.5 ayi gecti aliskinim sikibti yok dedim.kac kg verdin 24 dedim
Bu halinden 24 kg fazla miydin sen ayyy ve hala hicbisey yemiyosun ayyy azmin karsiligi olarak resmini duvarlara asalim fln dediler.
Bu gaz sana en az bir sene yeter canomAyyyy kizlar okuldaki cemaat pide soyledi ben gittim yemekhanede corbami ve 1 tane koftemi yedim geldim.arkadas bi parca ye bari dedi yok sagol dedim.senin kacamagin ödülün ne dedi benim odulum istedigim kiloya gelmek olacak kacamak sayilabilecek bi bulgur pilavi yerim canim cok isterse dedim :)
Bu hafta yeni başladın o yüzden haftaya vuracağım tabi inşallah vurmayacağım sen geldin ya bu hafta yırttın
Eki Görüntüle 2118017
Oyy ballı çörekim benim haftaya çok güzel olacak
Ben de sevindim veremeyecegim sandimHer eksi güzel çakıl az olsun bizim olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?