Çok şükür. Bugün tamamlanmaya daha mı yaklaştık ne ?Hayırlı cumalar.
Ausu çok seviyorum.
Takımımı çok seviyorum.
Miuyu çok seviyorum.
Beraber kilo verdiğim liste arkadaşlarımı çok seviyorum.
Liste dışı kaldığım zamanlarda beraber yürüdüğüm arkadaşlarımı çok seviyorum.
Kara bulutlar dolaştığında üstümüzde inadına beraber olan arkadaşlarımı çok seviyorum.
İnadına sevgiyle başlamak istedim. Daha öncesinde aklımda başka şeyler vardı fakat kötülük insanı yorar nefret insanı çürütür. Haketmediğini düşünsem de bazı şeylerin bazı kimselere ben kendi kalbimi iyileştirmek kendi kalbimi yumuşatmak istiyorum. Sevgi iyileştiriyor her olumsuzluğu ben bunu kızımdan öğrendim.
Alıntılarım gitmiş geçmiş mesajlarda beni alıntılayan etiketleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu hafta 54.7 yim. Vira bismillah diyelim
Evliyim
Oyyyyy portimmmmm bende seni seviyorum.....Hayırlı cumalar.
Ausu çok seviyorum.
Takımımı çok seviyorum.
Miuyu çok seviyorum.
Beraber kilo verdiğim liste arkadaşlarımı çok seviyorum.
Liste dışı kaldığım zamanlarda beraber yürüdüğüm arkadaşlarımı çok seviyorum.
Kara bulutlar dolaştığında üstümüzde inadına beraber olan arkadaşlarımı çok seviyorum.
İnadına sevgiyle başlamak istedim. Daha öncesinde aklımda başka şeyler vardı fakat kötülük insanı yorar nefret insanı çürütür. Haketmediğini düşünsem de bazı şeylerin bazı kimselere ben kendi kalbimi iyileştirmek kendi kalbimi yumuşatmak istiyorum. Sevgi iyileştiriyor her olumsuzluğu ben bunu kızımdan öğrendim.
Alıntılarım gitmiş geçmiş mesajlarda beni alıntılayan etiketleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu hafta 54.7 yim. Vira bismillah diyelim
İyi biraz gomeyim seniAy kızlar iyi olsun da sen beni ben seni gömeriz nabalım
Çok şükür yahu
Nasıl sevindim şu mesajın nasıl iyi geldi anlatamam ördeğim
Ve çok seviyorum
Şükür Rabbim
Pro üyeliğini de geri versinler mesajat da hatırlat
Ordekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm wak wakkkimmmmmm hoşgeldin ne güzel. Geldin yaaa hosgeldinnnnnnmnnnnnn güzel sevisinin seveyimm
Akşamı ye diyorsun yani 4 te bitirme. Yeme işini ?
Canım hoşgeldin
Munzevi Zencefil hosgeldinnnnn
Hos geldın canım ben korumaya geceyim ciğere gıdıcez tamam mı kız
Hoşgeldin Ördek bana özel sevgi beslediğini düşündüğünü sandım ama bana değinmemişsin kıskandım hıhHoşgeldin tekrardan gitme artık kal emi aramıza katıl Haydi bismillah
Oyyyyy portimmmmm bende seni seviyorum.....
Yesekkur ederimTebrik ederim canım gayette başarıyorsun
Canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Geçen haftayı bilemesekte çok güzel bir rakam duruyor karşımda keşke benim olsaTebrikler canım
Canım tebrik ederim. Harika eksiHepinize çok teşekkürler kızlar.. liste benim için çok önemli.. herkes dikkat ederken kaçamak yapamazdım :))
Ay canim sagolEvet sen sevin diye
begum75 @masumm @Storm- gelin sizleri bir vurayım ben belki sarsılırsınız Sabah sağlam kahvaltıyla başlayın ara öğünleri sık tutun tam yiyin akşam 6 da yiyince acıkıyorsanız 7 de yiyin hadi 8 de yiyin ama sonrasında ağzınıza bir şey koymayın gözünüzü seveyim onca emek çöp
Eki Görüntüle 2118004
Evet çok güzel soyunurummutluluklar kuzum tecrubelisin o zaman
Ben bu hafta nasil sonuncu olurum olamaz haftaya grup lideri olcamEki Görüntüle 2117920
Starlarım eksik gedik var mı son kontrolleri yapalım kaptana teslim edeceğim
@eflalim @Esra_4378 @Konya 42 @Lunya @igdedaliWhiteblacklife matematik61 @tevafuk55 cakil80 @masumm @Cutemom007 HAbibte
Hippoya söz vermeseydin çok pis yenecektim seni.Ay canim sagol
İsteee kari dediğin böyle olacak bekletmeyecekEvet çok güzel soyunurum
Olursa olsun uyar bana...Hippoya söz vermeseydin çok pis yenecektim seni.
Üçlü morti olsak olmaz mı öyle ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?