Oha oha bi yazma bi git yemin ediyorum kusucem artık sana
Harikasın bernaaaaAyyyy kizlar okuldaki cemaat pide soyledi ben gittim yemekhanede corbami ve 1 tane koftemi yedim geldim.arkadas bi parca ye bari dedi yok sagol dedim.senin kacamagin ödülün ne dedi benim odulum istedigim kiloya gelmek olacak kacamak sayilabilecek bi bulgur pilavi yerim canim cok isterse dedim :)
Baska bi arkadas da bu okulda diyet yapmak zordur saatler cok uzun tebrik ediyorum dedi.5 ayi gecti aliskinim sikibti yok dedim.kac kg verdin 24 dedim
Hepsi bana döndüaha bole oldular
Bu halinden 24 kg fazla miydin sen ayyy ve hala hicbisey yemiyosun ayyy azmin karsiligi olarak resmini duvarlara asalim fln dediler.
Su an odada 15 civari bayan var ay bi havam var bi havam var
Libido iste napcannnnnBiz tartı dediydik amma iş başkaymış
Ayyyy kizlar okuldaki cemaat pide soyledi ben gittim yemekhanede corbami ve 1 tane koftemi yedim geldim.arkadas bi parca ye bari dedi yok sagol dedim.senin kacamagin ödülün ne dedi benim odulum istedigim kiloya gelmek olacak kacamak sayilabilecek bi bulgur pilavi yerim canim cok isterse dedim :)
Baska bi arkadas da bu okulda diyet yapmak zordur saatler cok uzun tebrik ediyorum dedi.5 ayi gecti aliskinim sikibti yok dedim.kac kg verdin 24 dedim
Bu halinden 24 kg fazla miydin sen ayyy ve hala hicbisey yemiyosun ayyy azmin karsiligi olarak resmini duvarlara asalim fln dediler.
Hippoya söz vermeseydin çok pis yenecektim seni.
Üçlü morti olsak olmaz mı öyle ki
Olur valla bi ara yapan vardi sanki. @MiuLego 3lu morti olabiliyoz muOlursa olsun uyar bana...
huhuuuAyyyy kizlar okuldaki cemaat pide soyledi ben gittim yemekhanede corbami ve 1 tane koftemi yedim geldim.arkadas bi parca ye bari dedi yok sagol dedim.senin kacamagin ödülün ne dedi benim odulum istedigim kiloya gelmek olacak kacamak sayilabilecek bi bulgur pilavi yerim canim cok isterse dedim :)
Gidenler çok memnun kadınlara özel bir yerKizlar su b fit nasil bi fikriniz var mi
Haftada 6 gün, sabah 9- akşam 8 istediğin saatlerde gidebiliyorsun(c.tesi son giriş 4)Evet tamamen guc egzersizi yaptiriyolar haftada kac gun gittin canim
Telefon bu eksiti kaldırama zaaar@MiuLego Kaptan telefonum kitlendi
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 69
Bu hafta: 67.5
Fark: 1.5
Yüzde: 2.17
Haftaya bomba gibi igde yi de yenecegim mis gitsin kilolar yasasinnnn
bu n
fitimmmmmmmm eriyip giden cozutmalarını çoook güzel toparlayan fitimmm
minnak kilona harika bir eksi kuzucum tebrikler
haftaya hedefin -200 sadece
helal olsun çakıl.. artık bu düzeni oturttuk gibi
eskiden bi eksi bi artı gelirdi.. artık düzenli eksiler geliyor kiii -500 gayet iyi.. daha iyisi de olur sadece diyetisyene alışma sürecini geçir hele
haftaya da -700 gelsin mi
kuzum harika yahu
dün sabittti bugün -500
uğraşmana dikkat etmene hesap kitap yapmana değdi.. çook erken saat tartılıyorsun tüm ödemlerinle -500 çook iyi.. istikrarın adı bernambu telafi edilmesi gereken bir eksi değil çok çok iyi balım
kuzum geçen hafta bildirim yapmışsın 51.8 ile :)
yaniiiiiiiiiiiii -300
tebrikler beeeeeeeeeeeeeeee eriyip gittin harikasın
oy oy oyyyy nilişkoma bakk minnak kilosuna -500 sıkıştırmış beee
harikasın kuzumiradene sağlık
@Ausencia gelecek ve 51 leri göreceğiz değil miiiiiiii
vays makbuş ne etiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoş geldin 5 ler birdaha gelme 6 larrrrrrrrrrrrrr
harika eksi ulen aynen devam makbuşum
bu nasıl güzel bir mezuniyet eksisi ve bildirimi yahu
çıldırıyorum ben
mezun olurken bile beni mutlu etmek için detoks dahi yaptın büşram.. listede ne güzeldin..
harika eksi gerçekten
nasıl sevindim yahu
Allahım
ellerine sağlık balım
hoş geldin 5 lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Belli eden olmadi.zaten oyle cok kilolu olan yok.ama bikac kilo fazlasi olup da veremeyenler gicik olmustur benceKıskançlık yapan oldumu
Ne diyosun iğdeyi mi yeneceksiiinHaftaya bomba gibi igde yi de yenecegim mis gitsin kilolar yasasinnnn
Koptum lan
Biz gibi bir tartıya soyunmuyor malim.Libido iste napcannnnn
@MiuLego su hepfite bisey soyleOha oha bi yazma bi git yemin ediyorum kusucem artık sanabaşla lütfen artık
Harbi neden gelmiyorAus sen de gel tam olalımmm auuuuuussssssss
Masalllah havanı seveyim canisiAyyyy kizlar okuldaki cemaat pide soyledi ben gittim yemekhanede corbami ve 1 tane koftemi yedim geldim.arkadas bi parca ye bari dedi yok sagol dedim.senin kacamagin ödülün ne dedi benim odulum istedigim kiloya gelmek olacak kacamak sayilabilecek bi bulgur pilavi yerim canim cok isterse dedim :)
Seni yerim enerjiye bak
Kuzum dün 445 pointim varEki Görüntüle 2117920
Starlarım eksik gedik var mı son kontrolleri yapalım kaptana teslim edeceğim
@eflalim @Esra_4378 @Konya 42 N Nanaigdedali @Whiteblacklife matematik61 @tevafuk55 cakil80 @masumm @Cutemom007 HAbibte
Teşekkürler datlımİğde kuzum dün ben sana yazdım sanıyorum baktım yazmamisim kardeşinle barışma çok sevindim kuzum inşallah bir daha sorun olmaz aranizda
Haftada kac gun gitmeli yarim saat suruyoGidenler çok memnun kadınlara özel bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?