Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı cumalar.
Ausu çok seviyorum.
Takımımı çok seviyorum.
Miuyu çok seviyorum.
Beraber kilo verdiğim liste arkadaşlarımı çok seviyorum.
Liste dışı kaldığım zamanlarda beraber yürüdüğüm arkadaşlarımı çok seviyorum.
Kara bulutlar dolaştığında üstümüzde inadına beraber olan arkadaşlarımı çok seviyorum.
İnadına sevgiyle başlamak istedim. Daha öncesinde aklımda başka şeyler vardı fakat kötülük insanı yorar nefret insanı çürütür. Haketmediğini düşünsem de bazı şeylerin bazı kimselere ben kendi kalbimi iyileştirmek kendi kalbimi yumuşatmak istiyorum. Sevgi iyileştiriyor her olumsuzluğu ben bunu kızımdan öğrendim.
Alıntılarım gitmiş geçmiş mesajlarda beni alıntılayan etiketleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu hafta 54.7 yim. Vira bismillah diyelim

Çok şükür yahu
Nasıl sevindim şu mesajın nasıl iyi geldi anlatamam ördeğim
Ve çok seviyorum
Şükür Rabbim

Pro üyeliğini de geri versinler mesajat da hatırlat

Ordekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm wak wakkkimmmmmm hoşgeldin ne güzel. Geldin yaaa hosgeldinnnnnnmnnnnnn güzel sevisinin seveyimm

Bugun herkesin baslama gunu

Kahvaltı artı öğle yap banu. Öğleden sonra 3-4 gibi kuruyemiş sütlü kahve

Akşam da eve gidince yoğurt ve 1 meyve yap
Çhergün bu fiks olsun :)

Çok iyi kilo verdirir

Akşamı ye diyorsun yani 4 te bitirme. Yeme işini ?

Tüm ilgiyi üstüne topladı tabi hande

Sen de kıskandın demi

Canım hoşgeldin

Hos geldın canım ben korumaya geceyim ciğere gıdıcez tamam mı kız

Hoşgeldin Ördek bana özel sevgi beslediğini düşündüğünü sandım ama bana değinmemişsin kıskandım hıh Hoşgeldin tekrardan gitme artık kal emi aramıza katıl Haydi bismillah

Banu ben senin yerinde olsam evde yerim ki gece saldirmayayim evde de hafif beslenir 3 ana öğün yapar ara öğün yapmam meyve yada kuruyemisi kahvaltıya eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…