Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mali dün de kuru fasulye tursu vardı balım iki gündür ödem yapacak şeyler tüketmiş olacaksın mantar sote ye balım sen

Çok güzel menü Berna fıstık gibi

Menüm sabah uyanınca
6.30 2 gün kurusu 2 bardak ılık limonlu su
12.00
2 parca beyaz peynir
Domates salatalık 3 yeşil zeytin
1 portakal 1 tb ekmeği yeşillik
Akşam 18.00
1 küçük tabak barbunya yemeği
2 yk bulgur pilavı
Salata
Şu 3 litre
Spor 3 mil leslie 15 dkk bölgesel
@MiuLego Whiteblacklife nehirnil111

Hayırdır hippom niye uyumadın gece? Yeme kuzucum çerez varsa iki üç tane onlardan at ağzına cayın yanında
Benim bebiş ateşlendi cnm.. uyumadı bütün gece .. onla uğraştık .. öğleden sonra onu uyutunca ailecek uyuya kalmışız.. misafirler şimdi gitti.. ev halkına buzluktan börek çıkardım. Nemde akşaö yemicem bakalım geçiştiricem.. hiç halim yok bugün yaa..

Whiteblacklife biliyorum 8,5 ay önce geldim... o günden bugüne yerimde sayıyorum...

Bunu zaten çok iyi biliyorum. Ayları günleri gramları çok iyi biliyorum.

Geçeceğini umut ediyorum. Bu zaten bir yerde dur demiş halim. Umut ettiğim zaman, inş olacak dediğim zaman ne kadar rahat göründüğümüde biliyorum.
Oysa herkes zehir ediyor kendine hayatı ben rahat rahat, yiyip yiyip olacak inşallah diyorum.

Ne diyim "ettekraru ahsen velev kanü 180" derdi bir hocam. Tekrar güzeldir 180 kere olsada.

Hatta daha ayrıntı bakarsak suspushanimcim la aynı zamanda deneme süresindeydik o hafta aus beni alamadı listeye nisayı aldı

Nisa mezun oldu yeniden girmek istiyor listeye. Ben 107 ilemi 104 lemi girdim hatırlayamadım 98 le izine çıktım zaten.

Hayatta en sevmedigim şey çat kapidir saygisizlik gelir. Hadi o an uygun olmayan bir durumda olsan ki buna cinsellik de dahil. Ya kim olursa olsun düşünmeli ya

Ben sürekli kol çalışıyorum hiç yazmadım kol çalışmak da mı puan ben de yazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…