Kuzum menüleri günü gününe verelim canısıMenu yazayım Dunde yazamadım iki gundur zorlanıyorum hafta sonu diye iki ogun oldu ve yarın diyetisyen kontrolu var artıda gibiyim niye boyle oldu bilmiyorum maydanoz falan içtim bıraz once Insallah iner sabaha Bı de bu ay sabahcı calısacagım 7 de okulda olacagım 6 da tartılacagım falan
Dun 11.00
Sabah 2 dilim peynir 10 badem domates salatalik havuc turp
15.00
Ara 3 kuru incir 10 badem 1 bardak sutlu kahve
Aksam 18.30 3 köfte kadar tavuk salata 1 buyuk ayran
Ara 1 salep
Spor yok
Su 3 lt
Bugun sabah 10.00
2 yumurtalı menemen 1 dilim peynir domates salatalik havuc turp
Ara 15. 00 10 badem 3 kuru incir 1 bardak sutlu kahve
Aksam 17.30 3 köfte salata 1 bardak ayran bir kac lokma lahmacun
19.00
Ara 2 mandalina
Spor 20 dk merdiven inip cıkma
Su 3 lt
@MiuLego @Whiteblacklife @nehirnil111
İnşallah kuzum en kısa süredeBaykuslarımız gerı geliyormus cok sevindim
Hafta icinde okuldan Cıkıp yuruyuse gidiyorum aksamı yor ama hafta sonu bi vakit bulup yapamıyorum ya zaten anlamadığım Bı sekilde artidayim sınırım bozuldu ya neyse bakım yarın liste degısecekKuzum menüleri günü gününe verelim canısı
Dünkü kahvaltı yok akşama kadar heeep geçiştirilmiş olmadı bu
Gerisi güzel ve bugünkü menümde gayet iyi canom
Görüyorum ki sporunu aksatıryorsun
Olmadı bu. Makbuşum spora vakit ayrılıp spor yapılacak!!!!
Kuzum ödemdir menğlerin artı getirecek menü değil kiHafta icinde okuldan Cıkıp yuruyuse gidiyorum aksamı yor ama hafta sonu bi vakit bulup yapamıyorum ya zaten anlamadığım Bı sekilde artidayim sınırım bozuldu ya neyse bakım yarın liste degısecek
Hiç kıskanmadımkiSağolun canlarım kocaman amin
Hee bir tek bende olacak
Kazen beye sadecebanavar onları boşver dedim
Paylaşımfa seabahar hazırlıyor duyurup link veriyor ya canom
Kıskan
Sağolun canlarım benim
Insallah canım sana da kolaylıklar diliyorum canım valla hafta içi hergün yoruyorum tam 1 saat tempoluKuzum ödemdir menğlerin artı getirecek menü değil ki
Rahat ol cumaya eksi gelir
Hafta içi düzenli spor varsa haftasonu dinlenme olabilir
Wayt hallediyo kuzum ben bugün bin tane ip atladımMenülere bakıldı mı canımlar??
Ona göre gece bi toplayayım uyumadan inşallah
Miummmm inşallah iyileşir arwenimizz annene de rabbim sifa versin inşallahCAnlar selam
Çok zor bir gündü hala zor. Arwen sabahtan beri çok kötü başında nöbet tuttuk hep. En son iyice kötü oldu şimdi kliniğe bıraktık geldik.
Ciddi anlamda kötü. Ablam hüngür hüngür ağlıyor, annemin tansiyon gidik. Şu durumda sağlam kalması gereken ben oldum mecbur ama hiç iyi değilim
Sadece inşallah yarına çıkar kuzucuğum diyorum (sanki ölecek gibi geliyor kahroluyorum ya)
Dua edin olur mu
Gelemiyorum ama aklım gerçekten sizde. Yarın sabah işyerinde daha çok gelirim inşallah.
Şimdi bi nfes alayım elim ayağım titredi
çok iyi kuzum sporda yarın var kuzucummmezuniyet bireysel birincilik nasıl duygular canom
Buralar bana mı kaldı
Pardon bana demişim
BAYKUŞUM ve bana diyecektim
O zaman sana uyku yok cunku sen baykuslusunSizin baykuşlarınız yok kiiiiiiiiii
Olamaz kiiiii
Hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı
Aaaa Hos geldın ablacım nerelere kayboldun boyleHoşbulduk canım nasılsın
Bide yarını düşün yarın yapacaklarimiKıskanmadımki
Gözünaydin mutlu sonlari severimNiye vardı bilmiyorum da bitti sanki. Hiç girmedi o konulara ben de açmadım. İçim rahatladı. Ne çok yükmüş üstümde meğer bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?