- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Mantardan olabilir evet.mantardan oldu sanırım.bikaç gündür dolapta bekliyodu sulu gibiydi üstleri,güneşte kuruttuydum öğlen.yarın sabah da yumurta kırıcaktım üstüne, yarında olursa mantardandır büyük ihtimal
Kardesinle soguklugu kirdin ya.Ne yaptım kız ben
Bizim her zamanki halimiz olduğundan takmadım. Bu yaz ciddi kırılmıştım iftiraya ulaşmıştı olay. Onun bile üstünü kapattım. Ona rağmen haftada 2-3 aradım adım arsıza çıktı ama napayım hal hatır sormaya aradım açmadı başta mesaj attım napıyorsun iyi misin gardaşım diye... Öyle öyle yumuşadı aramız.Kardesinle soguklugu kirdin ya.
Ben de ablamla düzeltsem ;(
Onu bilmiyorum da ünideyken bi yumurta diyeti yapmıştım bi de greyfurt ve etimek filan vardı listede. 1 hafta tiksinerek yedim o yumurtaları. Tartıya da çıkmadım ki sürpriz olsun. Bi çıktım 2,5 kilo almışımEgg fast diye bi yumurta salatasi var duyan yapan oldu mu?
2gunluk yapiliyormus 1 ve ustu verdiriyormus.
@MiuLego
Bence bi ekmek arası yap gömAçım demiş miydimmm
Açiiiiiiimmmmmmmm
Heee bende öyle diyordum zatiBence bi ekmek arası yap göm
Ciddi bisey degil igde.Bizim her zamanki halimiz olduğundan takmadım. Bu yaz ciddi kırılmıştım iftiraya ulaşmıştı olay. Onun bile üstünü kapattım. Ona rağmen haftada 2-3 aradım adım arsıza çıktı ama napayım hal hatır sormaya aradım açmadı başta mesaj attım napıyorsun iyi misin gardaşım diye... Öyle öyle yumuşadı aramız.
Aile arasında küslük kırgınlık çok kötü ya. Dayanamıyor insan. Arkadaş olsa siler atar da insan canından kanından olunca...
Sen de ara kuzum halini hatrını sor. Gerçekten 3 günlük dünya kırgınlığa alınmaya değmiyor (çok ciddi bişey olmadığını varsayarak söylüyorum canım yanlış anlama)
Karnım agriyorya hiç diyet modunda değilim süt içtim sıcacık sende kaymagindan yesene canim gel ohh misHeee bende öyle diyordum zati
Nelere yok dedim oyy oyy kaymaga mi kanacamKarnım agriyorya hiç diyet modunda değilim süt içtim sıcacık sende kaymagindan yesene canim gel ohh mis
Nelere yok dedim oyy oyy kaymaga mi kanacambu hafta sana yenilginin tadını verecem sıcacık
Gözünde büyütme hala eksi de değilimspor yapsam artik iyi olacak yoksa .... yandı gülüm keten helvam
bana yolla kaymağını ben yerimKarnım agriyorya hiç diyet modunda değilim süt içtim sıcacık sende kaymagindan yesene canim gel ohh mis
Spor da menü de şahane konyak sahaneMenüm sabah uyanınca
6.30 2 gün kurusu 2 bardak ılık limonlu su
12.00
2 parca beyaz peynir
Domates salatalık 3 yeşil zeytin
1 portakal 1 tb ekmeği yeşillik
Akşam 18.00
1 küçük tabak barbunya yemeği
2 yk bulgur pilavı
Salata
Şu 3 litre
Spor 3 mil leslie 15 dkk bölgesel
@MiuLegoWhiteblacklife @nehirnil111
Süper menü canım keşke perşembe yapsaydın artı cokmuMenu vereyim: Patatrs detoksu
Sabah 11.00
Ogle 15.00
Ara 18 turk.kahvesi 1 hurma 2 kkayisi (seker yuzunden)
Aksam 21.00
Su 2 litre
Halsizdim spor.yok
Whiteblacklife Esra_4378
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?