Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mantardan oldu sanırım.bikaç gündür dolapta bekliyodu sulu gibiydi üstleri,güneşte kuruttuydum öğlen.yarın sabah da yumurta kırıcaktım üstüne, yarında olursa mantardandır büyük ihtimal
Mantardan olabilir evet.
Bende de ebegümeci ayni etkiyi yapiyor.

Kardesinle soguklugu kirdin ya.
Ben de ablamla düzeltsem ;(
Bizim her zamanki halimiz olduğundan takmadım. Bu yaz ciddi kırılmıştım iftiraya ulaşmıştı olay. Onun bile üstünü kapattım. Ona rağmen haftada 2-3 aradım adım arsıza çıktı ama napayım hal hatır sormaya aradım açmadı başta mesaj attım napıyorsun iyi misin gardaşım diye... Öyle öyle yumuşadı aramız.
Aile arasında küslük kırgınlık çok kötü ya. Dayanamıyor insan. Arkadaş olsa siler atar da insan canından kanından olunca...
Sen de ara kuzum halini hatrını sor. Gerçekten 3 günlük dünya kırgınlığa alınmaya değmiyor (çok ciddi bişey olmadığını varsayarak söylüyorum canım yanlış anlama)

Egg fast diye bi yumurta salatasi var duyan yapan oldu mu?
2gunluk yapiliyormus 1 ve ustu verdiriyormus.

@MiuLego
Onu bilmiyorum da ünideyken bi yumurta diyeti yapmıştım bi de greyfurt ve etimek filan vardı listede. 1 hafta tiksinerek yedim o yumurtaları. Tartıya da çıkmadım ki sürpriz olsun. Bi çıktım 2,5 kilo almışım Ev arkadaşlarım yumurtlayacağımdan korkuyorlardı
Onu getirdin aklıma gece gece

Ciddi bisey degil igde.
Hatta somut bisey de yok.
Hep kirici konusur.
Karsidakini begenmez falan filan.
Ailedekilere hep öyle anne babam dahil.
Onlar takmiyor ama ben böyle yapmasini hazmedemedim ve tepkimi böyle ortaya koydum.

Basım ağrıyor yahu
En iyisi uyumaya hazırlanayım
Sabah ki kahvaltımı hazırlayayım
Giyeceklerimi hazırlayayım
Ara öğün hazırlayayım yarın için, yarın okulda çok.kalacam malum

Spor da menü de şahane konyak sahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…