Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün teyzemin apartmandan arkadaşını gördüm aman yarabbim kadın nasıl değişmiş 118 kilo felanmış şimdi kadın 88 felan 30 kilo vermiş ama resmen 10 yaş gençleşmiş diyetisyene gidiyomuş
ayda 5,6 kilo vermiş hiç duraksamamış o bana soru soruyo nasıl verdin ben ona
rabbim kimseye kilo sorunu yaşatmasın gerçekten alması çok kolay ama vermesi resmen iğneyle kuyu kazmak

bende tebrik ediyorum krımızıgülcüm..ahh ahh daha önce neden gelmedimki buralara şimdi yaza çıtır girmek vardı cok gec değil aslında çıtır değilsede pıtır girebiliriz

insallah vaktim olursa yazicam ablacim.. isyerinde net geldi diye sevindim ama butun isler birikmis..resmen yetisemiyorum..okadar kalabalik

3 hafta önce bende br diyetisyene gittim bana emziriyorsun abur cuburu kessen yeter dedi..1 ay sonra gel dedi bakalım bu cuma gidecem..

ayşencimmm hoşgeldinnnn cnm........bu arada senden de foto bekliyoruzz....

3 hafta önce bende br diyetisyene gittim bana emziriyorsun abur cuburu kessen yeter dedi..1 ay sonra gel dedi bakalım bu cuma gidecem..

kelebekcim emzirdiğimiz için daha çok kalorili yakıyormuşuz sözde ama bei etkilemiyooo...güya millet emzire emzire eriyormuş falan..bünyeye bak bendekiiii

saol canim...haklisin ipin ucunu kacirirsan geri gelir..ama benim ipin ucunu birakmaya niyetim yok..
dun kilolu fotoyu paylastigimda okadar utandim ki...ne hale gelmisimde haberim yokmus...
insallah kimse gec kalmadan fazlaliginin farkina varirda hemen kurtulur..

kırmızım harikasınbırakma bizi saçlarında hoş olmuş güle güle kullan ..bende tekrar dönücem safişim beni alırsa 96 kiloyla!!!

Lutfen don dogaaam..yerin boos seni bekliyooor....artik burdasin hayatta birakmam yapisirim sacinaaa....

selam kızlar
herkese iyi haftalar diliyorum :))

var yaaa topiğe bir girdim gözüm gönlüm açıldıııı yavruuuummm kırımızıımmmmm 41 kere maşallahhhh manken olmuşsun mübarek ay çok güzelsin kuşum yaaa Allah bizlerede nasip etsin inşallah.İnşallah bir daha asla kilo sorunun olmazzzz!!!!

Kızlar geçmişe çok bakamadım.Sonra bakıcam artık.Malum pazartesi,ev işleri bitmedi hala.Onları bitireyim..

kızlar ben çıkıyorum hızlandırılmış bir şekilde ev işlerimi yapayım sonra yemeklerimide yapıp dısarı çıkıcam..pc açık olunca sizin yanınıza gelmekten iş yapamıyom hheehehe

Gunaydin kizlaaar...bi geldim keyiflendiim butun kizlar toplanmiiis ...takimim ne fistiklar cikarmissss...eski distlar geri donmusss...takimin kizlari artik hic kacamak yapmicakmisss....(ben de dahiil).....daha ne olsuuuuun....

Benim mesajlar biraz carpiliyo yazarken artik kusuruma kalmayin telle bu kadar oluyor yaniiim...

Biraz evleri toparliyim kendimi disarlara atiim bakiim soyle bi bahar gelmismi guzel yurdumaaa...

Sonra yine gelirim yamaciniza ins.....16:

gulum sen burdasin yaa ohhh gozum arkada deel valla ...bos durma face e resim koy cabuuuk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…