iyi akşamlar güzeller
benim karatayımla acıkmama olayım yine bozuldu yaçok acıkıyorum,doymuyorum vee sinirrrrr oluyorummmm! reglm yakın,onun da etkisi var galiba offff ((
Kızlarrr bugünnn diyetimee ayarrrııı verdimmmm sonundaa kendimii çokk fenaaa cezalandırdımmm şuu annn kurtt gibiii açımm amaaa yatacağımmm yüzmek insanı çok acıktıryor yaa nolcek böleeeAmaa sporr kadarr insanı mutlu eden başka şeyy olabilirr mii acabaa
iyi akşamlar güzeller
benim karatayımla acıkmama olayım yine bozuldu yaçok acıkıyorum,doymuyorum vee sinirrrrr oluyorummmm! reglm yakın,onun da etkisi var galiba offff ((
iyi akşamlar güzeller
iyi akşamlar güzeller
çok ılık myaladıysan tutmamıştır canım ...biraz yogurt katıp kaynat peynr olsun canım...kaynayınca kesilir biraz tuz katıp süzersin temiz bir beze.... koy peyniri olur...ufff çok moralim bozuldu aylardır yoğurt yapıyoruz ilk defa tutmadı giden 5 kilo sütemi acıyım tutmadığına mı üzüleyim süt olarak koyduk süt olarak aldık
inş.. hayırlısıyla kavursun yavruna sıkıntıların gider canım....allah gonlune göre versin..Ben geldim canlarım anca fırsat buldum malesef gece bu saate yazıyorum anca gene duygusuala bagladım kendimi bugüm aglamadaayım şuan oldugu gibigelini hastaneye götürdüm yürüyüŞ epey yaptım saBan Patates salatası ve az kahvaltı ve açık çay içtim aksamda yumurtalı çigköfte yedim az ayran eşiliginde sodamıda içtim annecim çok şükür evine giti yarın tam gaz devam diyete annem yüzünden yapamadımki ben yemeyince oda yemedi eşimde kızdı o gidibnce devam edersin dedi şimdide burdayım kızlar ne olucek beni m bu halim ya bebek mevzusu gene canımı yakıyo gelini muayeneye götürüdm hamileler çoktuku imrendim vallahi ben hiç bir zaman hamileyken gezmekmiş yüürmekmiş bilemedim yataga mahküm oldum hep düşük teylikem vardı benim hep yattım ama şimdi yüürsem alışveriş yapsam ne fayda canım sıkılıyo bugün eşim arkamda nede güzel yatıyo neyse yarın oglumu görmeye gidicem işşallah azda olsa annelik özlemimi gideririmde olur biter yarım gelince yazarım canlar kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz bu arada kusura bakmayın sizlerei ihmal ediyorum az mesaj yazıyorum ama inanın moralim bu ara yerinde degil bazı sebeplrden dolayı ne olur biraz beni idare edin olurmıu
Ben geldim canlarım anca fırsat buldum malesef gece bu saate yazıyorum anca gene duygusuala bagladım kendimi bugüm aglamadaayım şuan oldugu gibigelini hastaneye götürdüm yürüyüŞ epey yaptım saBan Patates salatası ve az kahvaltı ve açık çay içtim aksamda yumurtalı çigköfte yedim az ayran eşiliginde sodamıda içtim annecim çok şükür evine giti yarın tam gaz devam diyete annem yüzünden yapamadımki ben yemeyince oda yemedi eşimde kızdı o gidibnce devam edersin dedi şimdide burdayım kızlar ne olucek beni m bu halim ya bebek mevzusu gene canımı yakıyo gelini muayeneye götürüdm hamileler çoktuku imrendim vallahi ben hiç bir zaman hamileyken gezmekmiş yüürmekmiş bilemedim yataga mahküm oldum hep düşük teylikem vardı benim hep yattım ama şimdi yüürsem alışveriş yapsam ne fayda canım sıkılıyo bugün eşim arkamda nede güzel yatıyo neyse yarın oglumu görmeye gidicem işşallah azda olsa annelik özlemimi gideririmde olur biter yarım gelince yazarım canlar kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz bu arada kusura bakmayın sizlerei ihmal ediyorum az mesaj yazıyorum ama inanın moralim bu ara yerinde degil bazı sebeplrden dolayı ne olur biraz beni idare edin olurmıu
haklısın..bugün kocaman bir bardak getirdim.içecem ama wcyi nasıl halledecez bilemiyorum..buranın halkı ne yazıkki acayip gecen bi drun uzerine yürümüşler beni muayene etmeden wc gidemssin die.burdada bir arkadas wcdeydi adam kapıya vuruyor cabuk cık diye..ben böyle saygısız insanlar ömrü hayatımda görmedim..Kelebekcim su içmek çok önemli tabi ki. Sen daha iyi bilirsin tabi doktor olduğun için. Ama yanlış hatırlamıyorsam bir yerde okumuştum. Bazen susuzluk hissi açlık gibi hissedilirmiş. BU yüzden önce su için diyordu.
Ben dukan diyeti yapıyorum. Kitapta şunu söylüyordu. günde 1.5 -2 litre su içemem diyen bu diyeti yapmasın. Bir de hep aklıma şu geliyor. Su içerken içinizi yıkadığınızı ve temizlediğinizi varsayın diyordu. Ben bol bol su içiyorum. bazen 3 lt bile oluyor.
Sen de yeterince su içmediğin için açlık hissetmiş olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?