Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlarrr benn geldimmm bugünn anestezi yoğun bakımaa geçtikk hepp zor yerler bana denk gelioo püff uzay mekiğine düşmüş dünyalı gibiyim psikolojisini sormayın bile

Amaaa psikolojimi bozmamak için kendimi spora verdim yogun bakımda akşama kadar çalışıp sonra okuldaki spora katılıp sonra havuza kadar yürüyüş yapıp sonra yüzdümmm

öğlen:

2 kase kepekli kara bulgur pilavı
yoğurt

ara:zero kola 1 bardak

akşam:

1 kase tavuklu patates yemeği,patateslerinden 3-4 parça yedim
2-3 kaşık pilav
3 ad. kuru incir ve ceviz

akşam menüm kötü oldu maalesef.....

iyi akşamlar güzeller
benim karatayımla acıkmama olayım yine bozuldu ya çok acıkıyorum,doymuyorum vee sinirrrrr oluyorummmm! reglm yakın,onun da etkisi var galiba offff ((

sabah:1 çay bard ceviz

3 kuru kayısı
3 zeytin
biraz peynir
2 haşlanımış yumurta

Öğle: bir kaşık pilaav
etli bezelye
bir çatal tatlı
bir kase çorba

Ara: 1 adet elma

Akşam: 1 tabak et sote
2 çatal spagetti
ayran
salata

bir bardak form çay

1 saat spor
45 dk yürüyüş
30 dk yüzme

Kızlarrr bugünnn diyetimee ayarrrııı verdimmmm sonundaa kendimii çokk fenaaa cezalandırdımmm şuu annn kurtt gibiii açımm amaaa yatacağımmm yüzmek insanı çok acıktıryor yaa nolcek böleeeAmaa sporr kadarr insanı mutlu eden başka şeyy olabilirr mii acabaa

iyi akşamlar güzeller
benim karatayımla acıkmama olayım yine bozuldu ya çok acıkıyorum,doymuyorum vee sinirrrrr oluyorummmm! reglm yakın,onun da etkisi var galiba offff ((

Sakın moralini bozma. Regl dönemi insanın vücut kimyası bozuluyor o yüzden tüm bunlar. Bir kaç gün bekle sabret geçecek. Ben çok açlık hissettim mi serbest olan şeyleri sınırsız yiyorum.
Dün de benim böyle bir krizim tuttu. Diet kolayla geşiçtirdim ardarda 3 tane içtim ama. Çok sağlıklı değil ama geçti benim krizim.

Herşeyden önce uyguladığın diyete inancını yitirme. Eşim ve çok yakın arkadaşım karatayla müthiş kilolar verdiler. Biraz zaman gerekiyor sadece....

Çok güzel hep böyle devam et.

bende tuhaf bir denge var kızlar mesela herkes regl öncesi kendini tutamaz aşerer bende tam tersi oluyor regl sonundayım + diyeti inkar ediyor sanırım bünye çünkü bende hep böyle oldu diyeti bırakırsam yarından itibaren bende biterim bugün kaçırdım hemde baya ama çok sinirliyim ağzıma göre bişey bulamıyorum daha da sinirleniyorum bugün kaçırdım ama diyeti bırakmıcam azimle devam etcem

iyi akşamlar güzeller

saphira cım üzülme cnm yaa...oluyor bazen böyle..nefis bu işte....biz senin iradeni biliyoruz eminim en yakın zamanda geçicektir...cumaya var daha hepimiz vericez az da olsa...

iyi akşamlar güzeller

saphira cım üzülme cnm yaa...oluyor bazen böyle..nefis bu işte....biz senin iradeni biliyoruz eminim en yakın zamanda geçicektir...cumaya var daha hepimiz vericez az da olsa...

iyi akşamlar güzeller

ufff çok moralim bozuldu aylardır yoğurt yapıyoruz ilk defa tutmadı giden 5 kilo sütemi acıyım tutmadığına mı üzüleyim süt olarak koyduk süt olarak aldık

Ben geldim canlarım anca fırsat buldum malesef gece bu saate yazıyorum anca gene duygusuala bagladım kendimi bugüm aglamadaayım şuan oldugu gibigelini hastaneye götürdüm yürüyüŞ epey yaptım saBan Patates salatası ve az kahvaltı ve açık çay içtim aksamda yumurtalı çigköfte yedim az ayran eşiliginde sodamıda içtim annecim çok şükür evine giti yarın tam gaz devam diyete annem yüzünden yapamadımki ben yemeyince oda yemedi eşimde kızdı o gidibnce devam edersin dedi şimdide burdayım kızlar ne olucek beni m bu halim ya bebek mevzusu gene canımı yakıyogelini muayeneye götürüdm hamileler çoktuku imrendim vallahi ben hiç bir zaman hamileyken gezmekmiş yüürmekmiş bilemedim yataga mahküm oldum hep düşük teylikem vardı benim hep yattım ama şimdi yüürsem alışveriş yapsam ne fayda canım sıkılıyo bugün eşim arkamda nede güzel yatıyo neyse yarın oglumu görmeye gidicem işşallah azda olsa annelik özlemimi gideririmde olur biter yarım gelince yazarım canlar kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz bu arada kusura bakmayın sizlerei ihmal ediyorum az mesaj yazıyorum ama inanın moralim bu ara yerinde degil bazı sebeplrden dolayı ne olur biraz beni idare edin olurmıu

Son düzenleme:
ufff çok moralim bozuldu aylardır yoğurt yapıyoruz ilk defa tutmadı giden 5 kilo sütemi acıyım tutmadığına mı üzüleyim süt olarak koyduk süt olarak aldık
çok ılık myaladıysan tutmamıştır canım ...biraz yogurt katıp kaynat peynr olsun canım...kaynayınca kesilir biraz tuz katıp süzersin temiz bir beze.... koy peyniri olur...
inş.. hayırlısıyla kavursun yavruna sıkıntıların gider canım....allah gonlune göre versin..

üzülme canım yaa inşallah sende bebeğini kucağına alınca bu günleri hatırlamıycaksın bile

günaydın fıstıklarrrr dün 1600 kalori aldım (yazmıyım çok saçma bi 1600 dü) bu gün fark ettim bile tartıda, dün sebze stoğu yaptım bi poşet brokoli aldım haşlayıp yerim diye işte böyleyken böyleeee ...

Son düzenleme:
günaydın..

haklısın..bugün kocaman bir bardak getirdim.içecem ama wcyi nasıl halledecez bilemiyorum..buranın halkı ne yazıkki acayip gecen bi drun uzerine yürümüşler beni muayene etmeden wc gidemssin die.burdada bir arkadas wcdeydi adam kapıya vuruyor cabuk cık diye..ben böyle saygısız insanlar ömrü hayatımda görmedim..

94 e düşsem mart sonu ne güzel olur nisanda da bi 3 kilo felan :))

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar
güneşli pırıl pırıl bir İzmir var günlerdir,bir süre de böyle devam edecekmiş.Uzun ve bitmek bilmeyen kıştan sonra baharı görmek güzel :) geçen sene de mayıs sonuna kadar yakmıştık kaloriferleri,bu sene o kadar sürmeyecek inşallah :)

kahvaltım:

1 yumurta+2 yumurta beyazı kk
2 kk na yakın peynir
9 ad. zeytin
2-3 küçük lokma tereyağlı ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…