Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben çıkıyorum hızlandırılmış bir şekilde ev işlerimi yapayım sonra yemeklerimide yapıp dısarı çıkıcam..pc açık olunca sizin yanınıza gelmekten iş yapamıyom hheehehe

Ayneen motoru hizlandiriyoruum islere daliyoruuuum....kolay gelsiiin...

kırmızıgül çok güzel olmuşsun

bugün sonunda yürüyüşüme çıktım 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir yedim kahvaltıda

Cnmm fotonu ve paylasım alanındakı yazını 9. takıma tasıdım bılgın olsun.İrden ve azmınden dolayı tum 9. takım senı ayakta alkıslıyoruz

saol bitanemm..darisi senin basina insallah... eminim sende eski haline donersin canim...diyetini siki tut ve enonemlisi spor yapmaya calis canim..sporsuz sadece diyet eziyet resmen
deilmi? banada öyle geldi sanki kırmızım deil gibi

Hee dogru dedin deel bu bizim kirmizi asla deeol....hemen resim koysun face y

esaclar yakismismi bi bakak.....
ehh herhalde benzemem safisim..icimden bir insan cikti resmen kolaymiyariisindan ayrildim:60
Cnmm fotonu ve paylasım alanındakı yazını 9. takıma tasıdım bılgın olsun.İrden ve azmınden dolayı tum 9. takım senı ayakta alkıslıyoruz

tamam canim..insallah sizlerede faydasi olur

Son düzenleme:
afiyet olsun doğacım....

Lutfen don dogaaam..yerin boos seni bekliyooor....artik burdasin hayatta birakmam yapisirim sacinaaa....
yapış valla teze boyalı saçlarımıııcumartesi katlı kestirip açık karamel rengine boyattım
kızlar ben çıkıyorum hızlandırılmış bir şekilde ev işlerimi yapayım sonra yemeklerimide yapıp dısarı çıkıcam..pc açık olunca sizin yanınıza gelmekten iş yapamıyom hheehehe
kolay gelsin

safişimmmmm canım arkadaşım :13:kızlar hepinizi özledim ya çok moral bozukluğu yaşadım işyerinde ve evde ayrı ayrı düzelmeye başladı biraz olaylar kafamı toplamaya başlamam lazım şu içimdeki öküz sürüsüne dur demem lazım .

tatlımm bu krizzlerde kuru incir kuru kayısılııı cevizliii toplarlaaa hazırladığın tatlılarr çözebilirrrr

Saliss saolasın canım. Ben dukan diyeti yapıyorum kayısı ceviz yasak. Ama aştım sonunda hiç bir şey yemeden krizi. 3 tane light cola içtim. O da zaarlı biliyorum ama şiçimdeki şeytan sustu sonunda :))

Akabecim çok teşekkür ederim. Çok haklısın gerçekten. Önceden olsa böyle bir krizde neler yer bitirirdim. Mesajını okuyunca çok hak verdim sana başaracağız ve yemeyeceğiz. Heyyyyy.....

Kırmızıgülcüm seni ayakta alkışlıyorum. Bravo sana. Çoooooooook güzelsin, muhteşemsin. Seni iraden ve azminden dolayı tebrik ediyorum. Resimlerin bana çok büyük motivasyon oldu. Tekrar tekrar tebrikler.....

Benim hiçbir yüzüğüm parmağıma olmuyor. Hatta ne acıdır ki eşimin alyansı bile benim parmağıma olmjuyor. O yüzden anlamam ben modadan falan. Gözüne ne hoiş göründüyse seç bşir tane fırsatı kaçırmadan. Önemli olan eşinin inceliği ve nezaketi.

Aldıklarını güle güle giy. Az sabret 1 beden küçük etekler al. Sezon daha yeni başladı hem. :))

kelebekcim emzirdiğimiz için daha çok kalorili yakıyormuşuz sözde ama bei etkilemiyooo...güya millet emzire emzire eriyormuş falan..bünyeye bak bendekiiii

Aynen benimde öyle oldu emzirme döneminde 10 kilo daha aldım. Şimdi vereceğiz inşallah hep birlikte....

Bu gün sabah saat 6 da hızlı bir şekilde başladım güne. Hemen okulka koşturdum. Bu haftasonu saatler ileri alınacak neyseki de yarım saat geç başlayacak dersler haftaya.

Eve yeni geldim.

hemen bugünkü menümü yazayım.

Sabah:
1 haşlanmış yumurta (30 sn de kahvaltı yapmanın tek yolu)

Öğle:
Tavuk sote ve yoğurt.

Herkese kolay gelsin.

Biraz önce 1 saatliğine biraz uyuyayım dedim. Rüyamda kocaman tepside bir tatlı vardı ve parmakla sonuna kadar yiyordum. Uyanınca birden rüya olduğuna öyle sevindim ki.....

Sigarayı bıraktığımda da sigara içmek isterdim rüyalarımda bir türlü çakmak bulamazdım. Bu da öyle bir şey herhalde ...

acıkmıyormusun canım..

sabah:1dilim cavdar
5zeytin
biraz keçi peyniri
domates
salatalık
haslanmıs yumurta

ara:sütlü nescafe

öğle
yarım baget
1 tabak yagsız yumurtalı ıspanak
1 kase yogurt

ara:2 kayısı
1kuru erik
10 kadar badem
1 bardak süt

akşam
düdüklü tencerede pişmiş kuşbaşı et
salata
kuru biber kavurması yogurtlu
ne yazkki 1 dilim ekmek..

bugün kendimi cok ac hissettim
su içemedim sanırım ondan normalde günde 40 hasta bakmazken 65 di en son baktıgımda.cok yogundu.hava güzel bazıları öylesine bile uğruyo nede olsa ailenizin hekimi

Kelebekcim merhaba

Acıkmıyorum sabah dersten derse koştururken. Oldum olası sevmem erken kahvaltı yapmayı. Öğlen yeterince yemezsem acıkıyorum ama. O yüzden öğle yemeklerinin vaktini geçirniyorum. Ara öğün yapmıyorum çok canım istemedikçe. Sütlü kahve içiyorum, soda falan içiyorum arada. 5 hafta oldu diyete başlayalı. Haftasonu geçirdiğim tatlı krizi dışında sorun olmadı. O da regl olacağım içindi sanırım.

Karbonhidratı şekeri bırakmak o çok yoğun acıkma hissini engelliyor sanırım kandaki şeker oranı hızla yükselip düşmediği için.

Şimdilik iyi gidiyor.

Kelebekcim su içmek çok önemli tabi ki. Sen daha iyi bilirsin tabi doktor olduğun için. Ama yanlış hatırlamıyorsam bir yerde okumuştum. Bazen susuzluk hissi açlık gibi hissedilirmiş. BU yüzden önce su için diyordu.

Ben dukan diyeti yapıyorum. Kitapta şunu söylüyordu. günde 1.5 -2 litre su içemem diyen bu diyeti yapmasın. Bir de hep aklıma şu geliyor. Su içerken içinizi yıkadığınızı ve temizlediğinizi varsayın diyordu. Ben bol bol su içiyorum. bazen 3 lt bile oluyor.

Sen de yeterince su içmediğin için açlık hissetmiş olabilirsin.

menü......
sabah kahvaltımı yapmak istediğimde saat 12 yi geçmişti kahvaltı öğle yemeği karışık gibi oldu...
1 kase tarhana çorba...2 kk ezine peynir...1 domates...1 salatalık...1 yumurta..biraz badem
bir kaç saat sonra yarım elma
akşam 1 tabak yogurtlu ıspanak 2 salatalık 1 domates 1 kk ezine peynir
az sonra da büyük kupa tarçınlı süt içicem..ve bol su...belki de bir de soda patlatırım:)

selamun aleyküm güzeller,
bugün cok yogun bir gündü
günüm vardi,bir sürü cesit icinde
1 yumurta,1 porsiyon salata aldim
diger arkadaslar sofradaki kizartmaya resmen ekmek bandilar
canim cekti..ama "yemicem ,yesem ne olcak ?yedikce üzülüp pisman oluyorum" diye,kendi kendime söylenip durdum ve günümü atlattim :)

ben cikiyorum canlar,erkenden uyuyacam insallah
yarin cok yogun olacagim..erken yatip erken kalkayim insallah

selam ve dua ile..

Yyaaaa Allahımmmmmm sonundaaaa geldiii fotolarrrrrrr buu fotolaraa yorumm bilee yapamayacağımmmm o kadarrrr güzellll kiiii emekk varr herr yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…