kızlar ben çıkıyorum hızlandırılmış bir şekilde ev işlerimi yapayım sonra yemeklerimide yapıp dısarı çıkıcam..pc açık olunca sizin yanınıza gelmekten iş yapamıyom hheehehe
bu rezzil halimmmmm Eki Görüntüle 370649
ve bunlardaa suanki halimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 370646 bu dunku dugunden
Eki Görüntüle 370647 bunu bugun sinemada cekindik bucurle
Eki Görüntüle 370648 bunuda dun apartman girisinde cekindimm
alin size degisik degisik fotolar...
saol bitanemm..darisi senin basina insallah... eminim sende eski haline donersin canim...diyetini siki tut ve enonemlisi spor yapmaya calis canim..sporsuz sadece diyet eziyet resmenselam kızlar
herkese iyi haftalar diliyorum :))
var yaaa topiğe bir girdim gözüm gönlüm açıldıııı yavruuuummm kırımızıımmmmm 41 kere maşallahhhh manken olmuşsun mübarekay çok güzelsin kuşum yaaa Allah bizlerede nasip etsin inşallah.İnşallah bir daha asla kilo sorunun olmazzzz!!!!
deilmi? banada öyle geldi sanki kırmızım deil gibi
ehh herhalde benzemem safisim..icimden bir insan cikti resmen kolaymiHee dogru dedin deel bu bizim kirmizi asla deeol....hemen resim koysun face y
esaclar yakismismi bi bakak.....
Cnmm fotonu ve paylasım alanındakı yazını 9. takıma tasıdım bılgın olsun.İrden ve azmınden dolayı tum 9. takım senı ayakta alkıslıyoruz
afiyet olsun doğacım....
yapış valla teze boyalı saçlarımıııLutfen don dogaaam..yerin boos seni bekliyooor....artik burdasin hayatta birakmam yapisirim sacinaaa....
kolay gelsinkızlar ben çıkıyorum hızlandırılmış bir şekilde ev işlerimi yapayım sonra yemeklerimide yapıp dısarı çıkıcam..pc açık olunca sizin yanınıza gelmekten iş yapamıyom hheehehe
Gunaydin kizlaaar...bi geldim keyiflendiim butun kizlar toplanmiiis ...takimim ne fistiklar cikarmissss...eski distlar geri donmusss...takimin kizlari artik hic kacamak yapmicakmisss....(ben de dahiil).....daha ne olsuuuuun....
Benim mesajlar biraz carpiliyo yazarken artik kusuruma kalmayin telle bu kadar oluyor yaniiim...
Biraz evleri toparliyim kendimi disarlara atiim bakiim soyle bi bahar gelmismi guzel yurdumaaa...
Sonra yine gelirim yamaciniza ins.....16:
gulum sen burdasin yaa ohhh gozum arkada deel valla ...bos durma face e resim koy cabuuuk.....
tatlımm bu krizzlerde kuru incir kuru kayısılııı cevizliii toplarlaaa hazırladığın tatlılarr çözebilirrrr
canim seni cok iyi anlayabiliyoruz...hepimiz öyle günler geciriyoruz
ocak ayinin basinda basladim diete,su güne kadar bir gün dahi bozmadim..yediklerime sayiyorum
eger bozarsam yine basa döncem..bunu istemiyorum
her sabah aynaya bakip"basarcam,yemicem "diyorum,güne baslarken
insallah gecicek..biraz daha sabir.
günaydınlarrrrr
çok güzel bir gün..hava güneşlii...ben haftasonu coşup bol bol yemedim..veee çok büyük sıkıntılarımı hallettim.
cuma günü eve gittiğimde eşim dışardaymış bana tel etti hadi sende gel oğluşumu yedirip partopar çıktım bana tarif etti bi baktım kuyumcuda sec begen al dedi yüzük almak istemiş ben begeneyim demiş.ay cok duygulandım..ama beğenemedim
kızlar ben pek modayı takip edemiyorum varmı şöyle güzel bir tavsiyeniz..yoksa fırsatı kaçıaracağım.
dünde aldım başımı alışverişe çıktım..çok güzel bluzler buldum M beden.benim üst beden küçüktür zaten oldu sayılırlar.form istanbula gittim ayakkabı vsde aldım.ama en büyük eksiğimi alamadım etek..çalışınca her sabah ne güysem diye düşünmek zorunda kalıyorum eskiler olmuyor büyük beden almak içimden gelmiyor..
kelebekcim emzirdiğimiz için daha çok kalorili yakıyormuşuz sözde ama bei etkilemiyooo...güya millet emzire emzire eriyormuş falan..bünyeye bak bendekiiii
acıkmıyormusun canım..Bu gün sabah saat 6 da hızlı bir şekilde başladım güne. Hemen okulka koşturdum. Bu haftasonu saatler ileri alınacak neyseki de yarım saat geç başlayacak dersler haftaya.
Eve yeni geldim.
hemen bugünkü menümü yazayım.
Sabah:
1 haşlanmış yumurta (30 sn de kahvaltı yapmanın tek yolu)
Öğle:
Tavuk sote ve yoğurt.
Herkese kolay gelsin.
Biraz önce 1 saatliğine biraz uyuyayım dedim. Rüyamda kocaman tepside bir tatlı vardı ve parmakla sonuna kadar yiyordum. Uyanınca birden rüya olduğuna öyle sevindim ki.....
Sigarayı bıraktığımda da sigara içmek isterdim rüyalarımda bir türlü çakmak bulamazdım. Bu da öyle bir şey herhalde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?