Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün hiç bişi yemedim nerdeyse yine de artı çıktım.. gece uyumadım yaa.. ödem oldu galiba çok bi artı değil şükür. Bugün elimden geldikçe spor yapıcam inş..

Kuzu bende çok uyuduğum için artı ciktim galiba. Uyku dengesizliği ödem yapıyor sanırım bebiş nasıl? Ateşi çıktı mi bi daha?

Kuzu bende çok uyuduğum için artı ciktim galiba. Uyku dengesizliği ödem yapıyor sanırım bebiş nasıl? Ateşi çıktı mi bi daha?
Gece çıktı cnm 39lara ama şimdi daha iyi.. çok bölük pörçük uyuduk.. gece oturma odasına geldik.. tv açtım.. atada oturduğum yerde uyumuşum.. her yerim ağrıyo.. tutulmuşum.. bide açlıktan öldüm gece.. yinede yemedim bişi

Dün hiç bişi yemedim nerdeyse yine de artı çıktım.. gece uyumadım yaa.. ödem oldu galiba çok bi artı değil şükür. Bugün elimden geldikçe spor yapıcam inş..
Aynen ödem o uykusuzluktan. Bana bir uykusuzluk iki yoğun stres ödem yapar mesela

dinlenince pat diye düşer, sen canını sıkma bebiş iyi olsunda

Hastaneye gittik. Yuruyus yapabilır kosü yapamaz misim. Kollarİ uzatmadan falan hareketler im kısıtlı
. Ama olsun yürüyüş yapcam vercem kilolar ii . Ha Ha .. kocam dà daha yapamazsin desin. .
Benimki o konuda hep destek tam destek ama bende ona ve oğlana ne cislar yapıyorum hiç yemiyorum gördüğü için buluyor tabi bide istiyor
Zaten ben yicek olsam o engel olacak misafirlikte malum muhabbet fazla oturunca sofrada gözüm falan döner diye bi bahane bulup kaldırıyor şu çocuk falan fila
Yürüyüş en iyisi canim

esraaaaa bu hafta beni üzmezsin demi üzmez ki benim esram tevo da kimmiş tevafuk55

Bisey yok canım yulaf kepegiyle krep yapıp bal kaymak, fıstık ezmesi ile yemiş. Akşamda mısır unundan yapılmış tacolarla et durum yemiş Floweroflife

Kız
Niye ya niye işpikledin ki??
Ölücüm srn merak etme bende, sabah tartıldım
55,9 aynı ama regl ödemi de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…