UyumuşumÖyle tabi canım güzel yorgunluklar misafir berekettirBizde gidiyoruz aslında ama işte bundan dolayı oturamıyorum popomun üstüne
Saatler sonra onayladın ama ne yapıyordun kız bu ara
Saat 3 Mali ne uykusu buUyumuşum
Dün hiç bişi yemedim nerdeyse yine de artı çıktım.. gece uyumadım yaa.. ödem oldu galibaçok bi artı değil şükür. Bugün elimden geldikçe spor yapıcam inş..
Diren eflalimİçtim canım yeni. Normalde tok tutar ama anlamadım. Baş ağrım şiddetli geliyor sanırım, öyle olunca midem sürekli kazınır benim
Gece çıktı cnm 39lara ama şimdi daha iyi.. çok bölük pörçük uyuduk.. gece oturma odasına geldik.. tv açtım.. atada oturduğum yerde uyumuşum.. her yerim ağrıyo.. tutulmuşum.. bide açlıktan öldüm gece.. yinede yemedim bişiKuzu bende çok uyuduğum için artı ciktim galiba. Uyku dengesizliği ödem yapıyor sanırımbebiş nasıl? Ateşi çıktı mi bi daha?
Hande yedi güne gerek yok, bir ya da iki gün yap yeter. Hangi detoksu yaparsan yap senin metan güzel verir. Rahat üç kilo gider sendençooooook
ama işe yararsa önemli değil
Aynen ödem o uykusuzluktan. Bana bir uykusuzluk iki yoğun stres ödem yapar meselaDün hiç bişi yemedim nerdeyse yine de artı çıktım.. gece uyumadım yaa.. ödem oldu galibaçok bi artı değil şükür. Bugün elimden geldikçe spor yapıcam inş..
DireniyorumDiren eflalim
Gece çıktı cnm 39lara ama şimdi daha iyi.. çok bölük pörçük uyuduk.. gece oturma odasına geldik.. tv açtım.. atada oturduğum yerde uyumuşum.. her yerim ağrıyo.. tutulmuşum.. bide açlıktan öldüm gece.. yinede yemedim bişi
İnş cnm :))dinlenince pat diye düşer, sen canını sıkmabebiş iyi olsunda
Benimki o konuda hep destek tam destek ama bende ona ve oğlana ne cislar yapıyorum hiç yemiyorum gördüğü için buluyor tabi bide istiyorHastaneye gittik. Yuruyus yapabilır kosü yapamaz misim. Kollarİ uzatmadan falan hareketler im kısıtlı
. Ama olsun yürüyüş yapcam vercem kilolar ii . Ha Ha .. kocam dà daha yapamazsin desin. .
Benimki o konuda hep destek tam destek ama bende ona ve oğlana ne cislar yapıyorum hiç yemiyorum gördüğü için buluyor tabi bide istiyor
Zaten ben yicek olsam o engel olacak misafirlikte malum muhabbet fazla oturunca sofrada gözüm falan döner diye bi bahane bulup kaldırıyor şu çocuk falan fila
Yürüyüş en iyisi canim
Bisey yok canım yulaf kepegiyle krep yapıp bal kaymak, fıstık ezmesi ile yemiş. Akşamda mısır unundan yapılmış tacolarla et durum yemişFloweroflife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?