O diyeti n kuralı o zaten sanirim 7 günçooooook
ama işe yararsa önemli değil
Aaaaa süper en güzeli yürüyüş zaten
Kalk yap da ye sopa geliyoooor
Kuzum
Patates
Ananas
Ya da muz-süt detoksu
AŞIKSIN İŞTEEE
İnanmammmmm:)
Hande hayır
Kesinlikle hayır
Detoks yapacaksan sadece bir gün
7 gün edir ya alla alla
1 gün zaten vücudunu çoook rahatlator acelemiz yok
Vücuduna detoksla kötülük yapmayacaksın
Ki zaten bizim diyetler detoks gibi pro ve sevze ile oluyor
Yeterli gayet
Güzelce diyetini yap kuzu. Çok istersen de sadece bir gün detoks başka yok!
Kız
Niye ya niye işpikledin ki??
Ölücüm srn merak etme bende, sabah tartıldım
55,9 aynı ama regl ödemi de var
Durun yeni gördüm mesajları bişeyim yok benim turp gibiyim maaşallah
Valla sorma kuzucum, regli de gelebilir de gelmeyebilirde guvenmiyom ona ben 25 le 40 gün arası değişiyor
Floweroflife benim
Ben bakar iyilestiririm
Hih
Artidayim canim ama hala durumu falan ins. Yapcam birşeyler yaparimki ben yaparım dimi
Yaa galiba benimde halam geliyooo.. yoksa artı yapacak bişi yapmadım uykusuzluk dışında.. fazla artı değil ama olsun..Artidayim canim ama hala durumu falan ins. Yapcam birşeyler yaparimki ben yaparım dimi
Ay evet biliyorumben değil kediler söyledi
aman diyim fılavır bak 55 i görüyon sonra uçuyor elimizden
Tut kolumdan çek götür benii hüp diye içine çek beniGellll buraya
Filavir, mali ve ıgde benim
Hiç uyumadigim bir sabah artı 1 çıktığını gördüm sikinti etme diyede devam bebeginle ilgilenen cumaya toparlarsinYaa galiba benimde halam geliyooo.. yoksa artı yapacak bişi yapmadım uykusuzluk dışında.. fazla artı değil ama olsun..
Onları bırak sen benim olDurun yeni gördüm mesajları bişeyim yok benim turp gibiyim maaşallah
Ama yine de ben ikinizinizim
Onlara şapır şupur bize yarabbi şükür
Durun yeni gördüm mesajları bişeyim yok benim turp gibiyim maaşallah
Ama yine de ben ikinizinizim
yaparsın tabi, oooo cumaya hala ödemi gider mis gibi eksi gelirArtidayim canim ama hala durumu falan ins. Yapcam birşeyler yaparimki ben yaparım dimi
Tut kolumdan çek götür benii hüp diye içine çek beni
bak fılavır da benim sen de benim olabilir alabilirsin fılavırıOnları bırak sen benim ol
Süt de doğal şeker içerdiğinden gece içmek önerilmiyo. Ama gündüz aralarda içilebiliyo onu vücut her türlü yakıyo kuzummalipina canim ara olarak sadece süt icsek acaba leptin çalışmaya devam ediyirmu
Ehe ehe ehe şarkılarla anlaşıyoz.demek öyle
yaparsın tabi, oooo cumaya hala ödemi gider mis gibi eksi gelir
sen başkasıııınnn, başkasıııınnn
bak fılavır da benim sen de benim olabilir alabilirsin fılavırı
o da der aslında yeme istersen sonra pisman olursun Die ama. İşte . Yürüyüş é spora gitmek zamn ayirmak işi onu sıkan . Nedn çünkü yavrularà o bakacak 30 40 dk. laf ederBenimki o konuda hep destek tam destek ama bende ona ve oğlana ne cislar yapıyorum hiç yemiyorum gördüğü için buluyor tabi bide istiyor
Zaten ben yicek olsam o engel olacak misafirlikte malum muhabbet fazla oturunca sofrada gözüm falan döner diye bi bahane bulup kaldırıyor şu çocuk falan fila
Yürüyüş en iyisi canim
Caktirmademek öyle
yaparsın tabi, oooo cumaya hala ödemi gider mis gibi eksi gelir
sen başkasıııınnn, başkasıııınnn
bak fılavır da benim sen de benim olabilir alabilirsin fılavırı
Ayy ben gece içiyorum çok acikinca öksürük tutunca ayy icmemelimiydim @MiuLegoSüt de doğal şeker içerdiğinden gece içmek önerilmiyo. Ama gündüz aralarda içilebiliyo onu vücut her türlü yakıyo kuzum
Hımm benimkide o konuda bakmaz yani pek hemen anneme ver der yan daire malum çocukla ilgilenme konusunda vasato da der aslında yeme istersen sonra pisman olursun Die ama. İşte . Yürüyüş é spora gitmek zamn ayirmak işi onu sıkan . Nedn çünkü yavrularà o bakacak 30 40 dk. laf eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?