Yoğurt ya da ayran tüket kuzum geceleri. Daha güzel tutuyo mideyiCaktirma
Amann canim nasip
Ayy ben gece içiyorum çok acikinca öksürük tutunca ayy icmemelimiydim @MiuLego @Whiteblacklife bide zararsız diye yazmadım bile menulere
Hasta mısın noldu?
Tmm canim ben sutu çok severim de bundan sonra gece icmem yani nemelazimYoğurt ya da ayran tüket kuzum geceleri. Daha güzel tutuyo mideyi
Hayır balım.Mısır yiyormuyduk
Gercektenmi ecuk temi yemiyozHayır balım.
Mısır karbonun hasıMısır yiyormuyduk
Sana serbest ağam...Mısır yiyormuyduk
Aha haa . .kız az önce Dio ki. İyi beraber rgideriz . Annem bakar bebeklereHımm benimkide o konuda bakmaz yani pek hemen anneme ver der yan daire malum çocukla ilgilenme konusunda vasat
Ayran yoğurt daha iyi gelicek bak görüceksin gözlemlersin kendiniTmm canim ben sutu çok severim de bundan sonra gece icmem yani nemelazim
Ayy cnm geçmiş olsun .. kazanim diye dua etmiş olabilirim
Sen serbest dediğine göre kesin yenmicek anladım canim sagolSana serbest ağam...
Hadi yaa.. tühh yakalandım..Sen serbest dediğine göre kesin yenmicek anladım canim sagol
Benimki müsait olsa hep yatcak sankim bende severim bisikleti ama binemem ooo neler derler kv yan taraftauaAha haa . .kız az önce Dio ki. İyi beraber rgideriz . Annem bakar bebeklere.
Annnam hava duzelse bisiklet binmeye de çıkarız. Ay insallah. Sağlık versin allahim
Grip oldum, bademciklerim şiştiHasta mısın noldu?
Duan yanlış mı anlaşıldı acabaAyy cnm geçmiş olsun .. kazanim diye dua etmiş olabilirimama sen iyi ol da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?