Kızlar...
Maalesef arwen i kaybettik
YaaaaaaaaKızlar...
Maalesef arwen i kaybettik
Yap canım annemin tavsiyesidir doktor tavsiyesi, benim çok şişmez ama şişince hep yaptırır bana işe yarar hep..Küçüklükten beri sorunum, bademcik ameliyatındanda korktum zamanında şimdide cesaretim yok, karbonatli su yapıyorum , tuzlu su da yapayim.
Yok izlemedimbonusun attığı klibi izledin mi? onu izlediysen zaten bizi dağıttı
Yok izlemedim
Moralim iyiydi Arwen’i duyana kadar, fiziksel bir öküz oturması benimki şimdi moralman da kötü oldum çok üzüldüm köpücüğe benimkine sarıldım ağlıyorum..
Benim kediyi de Vet.e götüreceğim bugün
Kalirim ama yemedim akşam eşime mısırlı pilav yapayım yimen yaninaBi ısırıkla kalabileceksen ye. Ama gerisi gelir diyosan yeme kuzum
M
Kalirim ama yemedim akşam eşime mısırlı pilav yapayım yimen yanina
Bende benim kediye sarildimYok izlemedim
Moralim iyiydi Arwen’i duyana kadar, fiziksel bir öküz oturması benimki şimdi moralman da kötü oldum çok üzüldüm köpücüğe benimkine sarıldım ağlıyorum..
Benim kediyi de Vet.e götüreceğim bugün
Kızlar miusun köpeği maalesef
Miusum canım ne desem bilinmez inşallah ona yaptığın mükafatını alacaksın.. aci çekse daha zor olacaktı sizin için.. sabır arkadaşım
@MiuLego
bugün herkeste arwenin sıkıntısı varmış demekkiAy ben de etkilendim sabah sizin mesajları okuyup
Üstüme öküz oturmuş gibiyim kendimi koltuğa attım kaldım kalkamıyorum
Yimedim gi zaten artidayim dimi sut ictimtevo yiyo onu balım, sen yeme
Ne tür tokalardan yapiyorsun canim kalorisi dusukmu bariYa evet toka salatası yazmışım haahhaaaa
Roka Yani
Kaşarı yemedim yeni bir peynir almıştım denedim bir ısırık beğenmedim ama yazmış bulundum
Ay ölüyom ağrıdan bugün spor yok esneme hareketi yaparım birtek hafiften
Oğlan istedi çıkardım canim çekti ya ama sakincaliymis zaten şuan tıkanmış hissediyorum arweni kaybettikEsra mısırla sınavin mi var bugün
Miu perişan olmuştur yaKızlar off zati moralim bozuktu iyice kötü oldum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?