- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
MaalesefÖlüm demeyin, bende çok üzülüyorum, bazı insanlardan daha insan onlar
Evlat acısı gibi oturuyor insanın yüreğine
Kuzm esim umreden geldide gelen giden bitmiyokiKv de kahvaltı o yüzden böyle canim
Sporda hala agrilarim var bademciklerim sis nefesimi yorunca daha çok öksürüyorum hastayim ya hiç yapasım yok ama sporsuz hiç veremiyorum ve çok acikiyorum
MeselaMelegiimm22 canim nerdesin bak aynı hafta başladık esin umredende geldi gelsene artik hani kim önce 70 olacak diyorduk bak ortalıklarda yoksun zaman ve kilo kaybı konusunda
Yazdım cnm ama okuyabilir mi bilmiyorum..@MiuLego kızlar ben ankaradayım, yardımcı olabileceğim herhangi bisey varsa gelebilirim, miu ya bi sorun bende tlfnu yok
Tamam kuzumYazdım cnm ama okuyabilir mi bilmiyorum..
teşekkür ederim eflalim
Kızlar...
Maalesef arwen i kaybettik
Kızlar Allah razı olsun hepinizden.
Gitti kızım benim. Yok artık. Çok canım acıyor ya. Anlatamam. Yalnız kaldı orda yetişemedim bile yanında olabilseydim son anlarında. Yok gitti
Geçecek elbet. Ama şuan çok cankm yanıyor çok.
Ah canım ya ne desek sana teselli olmaz biliyorum ama... siz elinizden gelen her şeyi yaptınız imkanlarınızı kulandınız canım.. sabırlı ol balım.. allah anacigina ablana sana sağlıklı uzun ömürler versinKızlar Allah razı olsun hepinizden.
Gitti kızım benim. Yok artık. Çok canım acıyor ya. Anlatamam. Yalnız kaldı orda yetişemedim bile yanında olabilseydim son anlarında. Yok gitti
Kızlar Allah razı olsun hepinizden.
Üzülme demek çok saçma ama... üzülme be miu.. seb elinden gelen herşeyi yaptın.. artık acı çekmiyor öyle düşün..Kızlar Allah razı olsun hepinizden.
Kuzm Allah sabir versin cok uzuldmKızlar Allah razı olsun hepinizden.
afferim yeme kuzumM
Kalirim ama yemedim akşam eşime mısırlı pilav yapayım yimen yanina
Bak saka yapma alisik degilim kendimi hazirladim o kadar savunma yapcaktimŞahane menü beğendim çakıl gerçektende beğendim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?