Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kıyamam yaa ,kuzumm üzülme diycem olmicak.inan kendi meleğim öldüğünde nasıl olduysam öyle oldum gene şimdi.ailenin bir üyesi işte kayıp kayıptır tarifi yok bu acının .başın sağolsun kuzum çok üzüldüm gerçekten

Çakıl canım sen vejeteryen misin?
Değilsen bile diyetisyenine sorsana sana alternatif protein kaynakları söylesin..
Tofu, soya eti, mercimek, mantar bunları kullanmayı denedin mi alternatif olarak?
Yakinim sanirim et turu seyleri yiyemiyorum yemeye calisiyorum surekli ama zor oluyor kebapciya gideriz esim tum etleri ben mezeleri yerim salatalari bitiririm kucuklugumden beri hep sandvic kulturum var tavuk kanat seviyorum ama suan doktor tavuk vermiyor. Balik yerim hatta tum deniz urunlerini severim ama haftada 2 den fazla balik da vermiyor. Beni ete zorluyor aslinda.

Akşam.yemeğine annemlerdeyiz, aldığım.istihbarata göre yengem kadayıf tatlısı yapmış fincanda..yemekleri bilmiyorum bile.. hain kadın
Yer miyim yemem
Sunun şurasında cumaya ne kaldı canııımmmm

Çok çok üzgünüm

Basin sagolsun.
Sana can yoldasiydi. Can candir iste.
Her giden gibi canin yanar.
Allah sabir versin kuzum.

Ben de unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…