Bugun doktor hamile kalirsam bebegin yibe olecegini soyledi ne seker dimi kendimi katil gibi hissettimHadi hayirlisi ile bebisiniz olsun gönlünüze göre versin beybisi
kıyamam yaa ,kuzumm üzülme diycem olmicak.inan kendi meleğim öldüğünde nasıl olduysam öyle oldum gene şimdi.ailenin bir üyesi işte kayıp kayıptır tarifi yok bu acının .başın sağolsun kuzum çok üzüldüm gerçektenKızlar Allah razı olsun hepinizden.
Gitti kızım benim. Yok artık. Çok canım acıyor ya. Anlatamam. Yalnız kaldı orda yetişemedim bile yanında olabilseydim son anlarında. Yok gitti
Geçecek elbet. Ama şuan çok cankm yanıyor çok.
Yakinim sanirim et turu seyleri yiyemiyorum yemeye calisiyorum surekli ama zor oluyor kebapciya gideriz esim tum etleri ben mezeleri yerim salatalari bitiririm kucuklugumden beri hep sandvic kulturum var tavuk kanat seviyorum ama suan doktor tavuk vermiyor. Balik yerim hatta tum deniz urunlerini severim ama haftada 2 den fazla balik da vermiyor. Beni ete zorluyor aslinda.Çakıl canım sen vejeteryen misin?
Değilsen bile diyetisyenine sorsana sana alternatif protein kaynakları söylesin..
Tofu, soya eti, mercimek, mantar bunları kullanmayı denedin mi alternatif olarak?
Hic gelemedim oglen de doktordaydim. Bi dolu tahlil istedi bidolu can sikici sey dedi oyle yani keyifsiz seylercakil80 seni bugün göremedim mi ben
Evet bide onu soyle doseyeceksin ustunu kasari salami sosusu misir offf felek of
Evet evde ozel tartim var hatta 1 mili gram bile az hesap etmiuom. 1 dilim 30 gr olacak dedi doktir 29 gr bile yapmiyorum parca kopariyorum yine ekliyorum valla gram gramdirCıks uymamış, çakıl gram usulü yiyor ekmeği
Çok çok üzgünümKızlar Allah razı olsun hepinizden.
Gitti kızım benim. Yok artık. Çok canım acıyor ya. Anlatamam. Yalnız kaldı orda yetişemedim bile yanında olabilseydim son anlarında. Yok gitti
Ben de 2 ekmek bitirne kapasitesi var sadece kendimi biraz rahat birakim yeter of icine domatesle zeytin de koyarim suan acim anladildigi uzere allahtan isteyim bulamiyomSen bilmiyonmu kız bi gün akşam dayanamamis ekmeğe gömülmüş ya
Basin sagolsun.Kızlar Allah razı olsun hepinizden.
Ben de unutuyorumYa ben nasıl böyle bir çaylak hatası yaptım oh olsun bana
Dün gece hit kardiyoyu yapıp esneme hareketi yapmadım sonunda soğumak için aptal kafa, bugün belim ağrıyor ve kalçalarım çekilmiş adım atarken çok acıyor
Bu da size ders olsun kızlar ağır spordan sonra mutlaka soğuyun
Ama yine de kilo verdim bu nasil sabah veremem sandim vermistim.Hadi be
Çok güzel canım devam et listeneAma yine de kilo verdim bu nasil sabah veremem sandim vermistim.
Yeme icmeyi dengeleyince insaallah vucudunda duzene girecek kuzum.Hic gelemedim oglen de doktordaydim. Bi dolu tahlil istedi bidolu can sikici sey dedi oyle yani keyifsiz seyler
Gercekten mi yapma bugun 2. Kotu haberi kaldiramam miu nasil hic konustunuz muKızlar...
Maalesef arwen i kaybettik
Canım geçmiş olsunYazık kızada benim yüzümden bugün o da yorgun bitkin gitti işe
3 öğün çorba iç iç öldüm 1 günde, ne kahvaltısı
Eflalim egg fast diye bisey duydun mu?Çok güzel canım devam et listene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?