Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim de liste yenilendi 3 gun protein ağırlıklı verdi bu hafta ustune 3 gun sebze Ogle aksam düzgünce yaparsam kilo vermemem imkansız Insallah bu hafta su 58 ı gururum artık cok sıkıldım bitsin istiyorum

Aşkım mm beni andırıyor
Dün akşam netim bitti utanmadan ek paket aldım kocanın haberı yık sguatın anasını anlatıyorum sana atatım resim ah bi görsen efsane oldu

Sevgisi kalbinde o hic bitmeyecek bazen aklina gelecek bir an mutlu olup gulumsetecek sonra ozlem baslayacak burkulacaksin ama hayat devam edecek. Ne sanslisin ki onu sevdin ne sansli ki senin tarafindan sevildi. Hayat boyle bisey sadece sevgi geride kalan ve hep olan. Keske acini hafifletebilsem keske destegimi gosterebilsem emin ol hepimiz yanindayiz

Benim de liste yenilendi 3 gun protein ağırlıklı verdi bu hafta ustune 3 gun sebze Ogle aksam düzgünce yaparsam kilo vermemem imkansız Insallah bu hafta su 58 ı gururum artık cok sıkıldım bitsin istiyorum

Makbule bende 6 lari görmek istiyorum ama cumaya görürüm inş çok can sıkıcı Surekli başa dönmek

@MiuLego Whiteblacklife N Nana

Bende menü verim..

Uyanınca limonlu su

Kahvaltı 13.30da.. geç ama oğlum gece uyumadı sabah uyuduk anca uyandık ...

2 peynirli yumurta
2 çeri domates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
Kapya biber
Şekersiz çay

Akşam 18de...
Mantarlı tavuk sote
Salata

20.00 gibi türk kahvesi ile incir ceviz fln yicem çünkü belli ki bu gece de doğru dürüat uyumam dün gece açlıktan mahvoldum bastırsın

Spor 600 ip atladım daha yapmaya çalışıcam yapınca eklerim :))

Ne güzel menü keşke benim olsaydı

@MiuLego
Hiç bir hayvan sahiplenmedim. Böyle bir durum da hiç başıma gelmedi. Ama çok zor olsa gerek. Buradan bu kadar üzüldüğüme göre.
O senin çocuğun gibi arkadaşın gibi olmuştur. Ama hepsi böyle şanslı değil malesef. Ona baktın sevgini verdin. Emin ol mutlu gitmiştir.
Ne diyeceğimi bilemedim. Unutamazsın ama acın zamanla hafifleyecek. Hayat devam ediyor bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…