Yok canım duymadımEflalim egg fast diye bisey duydun mu?
Yumurta beyazi lor ve yesillikle yapilan bi salata .
Yumurta yerim evet her gün ama üç öğün iki gün yiyemem ben yaSalatayi 2 gun 3ogun tuketiyorsun arada cok acikirsan badem ve findik tuketebiliyorsun sayili tabi.
1 yada 1 den fazla gidiyormus.
Buralar hep beniiiiimmmmmmmmmmmmmmm
Açılın ullleeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn miu geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrYooooo ne sakinleşmesiiiiii
Pakizeyi görünce aklıma geldi S Sguat girls Nabıyon gızadının hakkını ver squat yapıyon mu
@Nefs Gelsene sana dahasallatacaktık yaaaa
Sevgisi kalbinde o hic bitmeyecek bazen aklina gelecek bir an mutlu olup gulumsetecek sonra ozlem baslayacak burkulacaksin ama hayat devam edecek. Ne sanslisin ki onu sevdin ne sansli ki senin tarafindan sevildi. Hayat boyle bisey sadece sevgi geride kalan ve hep olan. Keske acini hafifletebilsem keske destegimi gosterebilsem emin ol hepimiz yanindayizKızlar Allah razı olsun hepinizden.
Gitti kızım benim. Yok artık. Çok canım acıyor ya. Anlatamam. Yalnız kaldı orda yetişemedim bile yanında olabilseydim son anlarında. Yok gitti
Geçecek elbet. Ama şuan çok cankm yanıyor çok.
Saol cnm daha iyi şükür..O kadar yoğun bir gundu ki anlatamam gecmisı okuyamadım
@MiuLego basın sağolsun kuzum
hippotalamus senin yavrun nasil
N Nana sen nasıl oldun canım
Teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun
Benim de liste yenilendi 3 gun protein ağırlıklı verdi bu hafta ustune 3 gun sebze Ogle aksam düzgünce yaparsam kilo vermemem imkansız Insallah bu hafta su 58 ı gururum artık cok sıkıldım bitsin istiyorum
Pazar -Pazartesi 1 saat tempolu yürüyüş varEki Görüntüle 2119483
kızlar
spor tablosundaki boşlukları dolduralım mı?
@malipina
@hepfit
@igdedali
Esra_4378
@Floweroflife
Nevreste
Nego
Cutemom007
tevafuk55
@matematik61
Bu hafta artı olmazsa iyi olacaknerdesin sabah şekeri @deynepnaz artılardasın da o yüzden mi gelmiyorsunnnn?
nevommmmmmmNevreste denk gelemedik kaç eksi getiriyorsun bu cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?