Yan odaya davet etseydinBen de soğuk nevaleyüm malesef
Ama koyuydu diyorsunArtık değil
Yaa işte gelen giden çok oldu tanıdıklarım da geldi öyle arada kaynadım ben deAma koyuydu diyorsun
İyi olmuş yoksa vakit geçmezdiYaa işte gelen giden çok oldu tanıdıklarım da geldi öyle arada kaynadım ben de
Yan oda sadece size özelBiz özeliz değil mi
Geçmiş olsun cnm ..iyi ol da..hippotalamus
Sabah öğlen çorba, akşamda pattis püresi yidim, gerisi ıhlamur, papatya çaylarısürekli sıvı da ishal yapıyor
Leslie de yapayım yapabilirsem , dün spor yoktu
Sadece çay kahve içtim koyma dedim bişey bana. Kadın biraz bozuldu ama yapcak bişey yok, dedim bi başlarsam tutamam kendimi çay içerim sadeceİyi olmuş yoksa vakit geçmezdi
Bitti şükürAynı ben
İyi birşey mi emin olamadımYan oda sadece size özel
Aynen ya bir başlarsak gerisi geliyorSadece çay kahve içtim koyma dedim bişey bana. Kadın biraz bozuldu ama yapcak bişey yok, dedim bi başlarsam tutamam kendimi çay içerim sadece
Iyiyim banucum sen nasilsin. Diyet mode on su an
Gündüz de sıkıntılı ben de. Bi taneyle yetinmiyom çünkü. Bugün yersem yarın da yerim öbür gün de. En iyisi heç dokunmamakAynen ya bir başlarsak gerisi geliyorGündüz olsa neyse akşam çok tehlikeli oluyor
Benim bugün öyle olduGündüz de sıkıntılı ben de. Bi taneyle yetinmiyom çünkü. Bugün yersem yarın da yerim öbür gün de. En iyisi heç dokunmamak
Sanki kötü bişey yapıyom içerde. Miu gibi işkence aletlerim yok şükürİyi birşey mi emin olamadım
O zaman problem yokSanki kötü bişey yapıyom içerde. Miu gibi işkence aletlerim yok şükür
Amaç açık oturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?