Ses seda yok bugünMotoru bozman mantardan miymis kiz
havadan sudan konuş. insanların muhabbeti hiç belli olmaz belki sarar seniAlt komşu çağırdı çaya, meraba merabayız. Ne konuşcam ben karıyla zaman geçmek de bilmez
Ben çok konuşkan bi insan değilimki kuzum. Zor olacakhavadan sudan konuş. insanların muhabbeti hiç belli olmaz belki sarar seni
Ben çok konuşkan bi insan değilimki kuzum. Zor olacak
Ahh miummKızlar Allah razı olsun hepinizden.
Gitti kızım benim. Yok artık. Çok canım acıyor ya. Anlatamam. Yalnız kaldı orda yetişemedim bile yanında olabilseydim son anlarında. Yok gitti
Geçecek elbet. Ama şuan çok cankm yanıyor çok.
Ben finallere çalışırken içeri odada tek kalıyor diye muhabbet kuşunun kafesini masama koyardim yalnızlık hissetmesin diye öyle bir sevgi oluşuyor aranda. Teyzemin kedisinden oyle cok korkardim mj teyzemler 2 gun evde tek biraktilar mecvuren ben dayanamadim onu almaya gittim beni gorunce o kedi oyle mi mutlu olur oyld mi dolanir ayaklarima o kadar cok agladim ki bidaha hic yalniz birakmayacagim korksam da. Hele kopegimiz patilerini dizime koydugunda alıp içime sarasim geliyor. Onlarla farklı bir duygu selin oluyor farklı bir duygutatlım çok üzüldüm. insan bir hayvanı sahiplenince çocuğu gibi oluyorbağlanıyor ona. kaybetmek çok zor
Ay çok sıkıcıAlt komşu çağırdı çaya, meraba merabayız. Ne konuşcam ben karıyla zaman geçmek de bilmez
Haydi hayırlı olsun ablamHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
3.5 dlm tam buğday ekmeği
7 zeytin
Maydanoz
Peynir
Yumurta
OglÖ
Tavuk
Tavuklu corba
1 dlm tam buğday ekmeği
Maydanoz
Akşam
Tavuk cçorbas
Yoğurt
Maydanoz
Sabah oğlanın lavaş ekmek peynir durümünden bir ısırık yedim
İnşallah 3 mil lesli yapmacagim yaparsam yazarım
Hayırlı akşamlar
@vorones
Memleket diye konu aç gerisi geliyor, gurbette fiks konu hiç şaşmaz muhabbet grtirirBen çok konuşkan bi insan değilimki kuzum. Zor olacak
Aynı benAlt komşu çağırdı çaya, meraba merabayız. Ne konuşcam ben karıyla zaman geçmek de bilmez
Ya öyleler , insan öyle bir sevgiyle bağlanıyor ki. Gözünün içine bakıyor anlayayım nesi var e diye.. benim 3 kafadar tüm stresimi alıyor, sabah biz uyanınca bir Sevinç’le başlatıyorlar güne minik haylazlar,sabah gözümü köpüşün beni öpüp koklamasıyla başlamak paha biçilemez..kediler de başlar sırnaşmaya..Ben finallere çalışırken içeri odada tek kalıyor diye muhabbet kuşunun kafesini masama koyardim yalnızlık hissetmesin diye öyle bir sevgi oluşuyor aranda. Teyzemin kedisinden oyle cok korkardim mj teyzemler 2 gun evde tek biraktilar mecvuren ben dayanamadim onu almaya gittim beni gorunce o kedi oyle mi mutlu olur oyld mi dolanir ayaklarima o kadar cok agladim ki bidaha hic yalniz birakmayacagim korksam da. Hele kopegimiz patilerini dizime koydugunda alıp içime sarasim geliyor. Onlarla farklı bir duygu selin oluyor farklı bir duygu
Yorma kendini keyfine bakbegum75
Pazartesi sporu
25 dakika yürüyüş =25p
Bu kadar olabildi ancak bir de yerdeki çimentoları kazıdım kol kası yapmışımdır kesin
Haydi hayırlı olsun ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?