Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahh miumm başınız sağolsun cok üzüldüm gercekten demekki ömrü buraya kadarmış.Allah sana da ailenede sabir versin canim benim.cok üzüldüm seni cok seviyoruz

tatlım çok üzüldüm. insan bir hayvanı sahiplenince çocuğu gibi oluyor bağlanıyor ona. kaybetmek çok zor
Ben finallere çalışırken içeri odada tek kalıyor diye muhabbet kuşunun kafesini masama koyardim yalnızlık hissetmesin diye öyle bir sevgi oluşuyor aranda. Teyzemin kedisinden oyle cok korkardim mj teyzemler 2 gun evde tek biraktilar mecvuren ben dayanamadim onu almaya gittim beni gorunce o kedi oyle mi mutlu olur oyld mi dolanir ayaklarima o kadar cok agladim ki bidaha hic yalniz birakmayacagim korksam da. Hele kopegimiz patilerini dizime koydugunda alıp içime sarasim geliyor. Onlarla farklı bir duygu selin oluyor farklı bir duygu

Haydi hayırlı olsun ablam

Ya öyleler , insan öyle bir sevgiyle bağlanıyor ki. Gözünün içine bakıyor anlayayım nesi var e diye.. benim 3 kafadar tüm stresimi alıyor, sabah biz uyanınca bir Sevinç’le başlatıyorlar güne minik haylazlar,sabah gözümü köpüşün beni öpüp koklamasıyla başlamak paha biçilemez..kediler de başlar sırnaşmaya..
Ben de her gün 1 saat onlara ayırıyorum ne kadar yorgun olsam da dışarı çıkarıyorum, kendi zamanımdan onlara veriyorum çünkü tüm gün evde yalnızlar yazık diye..
Hayvan sevgisi bambaşka bişey, evlat sevgisini daha bilmiyorum ama benim için kuzularım bir başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…