Siz zayıfsınız. Bin tontişiz. Siz yiyin biz bakarızBenim bugün öyle olduGerçi hiç böyle olmamıştı hep tutuyordum kendimi
Yaza zayıf girmemiz lazım
Ama dikkat etmezsek biz de tontiş olacağız.Ondan çabalıyoruzSiz zayıfsınız. Bin tontişiz. Siz yiyin biz bakarız
Haftada bir yersin ben kimseye bişey demem sözAma dikkat etmezsek biz de tontiş olacağız.Ondan çabalıyoruz
Kızlar kelle paça çorbası için ne düşünüyorsunuz?? Yani diyette... ben kelle yiyemem ama haşlamalık etle çakma kelle çorbası yapim diyorum yarına..
Mis derim afiyet olsun derim. Çok faydalı derim. Sağlıklı yağ var içinde mikemmell derimKızlar kelle paça çorbası için ne düşünüyorsunuz?? Yani diyette... ben kelle yiyemem ama haşlamalık etle çakma kelle çorbası yapim diyorum yarına..
Tamam anlaştıkHaftada bir yersin ben kimseye bişey demem söz
Bence olur neden olmasın
Bunlar onun için normal kiKız flo 5 dolma biber diyor
5 kaşık üzüm
1 avuç dut kurusu diyor
Ben yedim meselaKızlar kelle paça çorbası için ne düşünüyorsunuz?? Yani diyette... ben kelle yiyemem ama haşlamalık etle çakma kelle çorbası yapim diyorum yarına..
Ben alabilirimElimde 1 adet 6 aylik son 2 gündür huysuzmu huysuz anasina 2 dk nefes aldırmayan mizmizlanan herseyi agzina götüren kucak isteyen herseye salya akıtan geceleri gec uyuyan bir adet kız bebek var bakmak isteyen varsa kargoyla yollayablirm?
Peki nasıl yapıcam :))Bence olur neden olmasın
Yazmayi unutmuşum bu gun 6. Ay asisini olan (2 adet sol bacak 1 adet sag bacak)Ben alabilirimMaşaallah kıyamam kesin bir derdi var
Nasıl yapıcam pekii?? İnt tariflere bakmayı midem kaldırmıyo..Ben yedim mesela
Bol salata ile bence mikkeeemmmmelll
Kiz normal eti bilmiyirum ki..Nasıl yapıcam pekii?? İnt tariflere bakmayı midem kaldırmıyo..
Kiz normal eti bilmiyirum ki..
Ay ben galiba bugün dilini yedim birara öyle hissettim
Etleri küp küp doğra daha sonra su ekleyip pişireceksin.Üzerine terbiye yapacaksın.Yoğurt,un,sarımsak,tuz,yumurta karıştırıp kaynayan et suyuna ekleyip kaynatacaksınPeki nasıl yapıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?