Ama işte onlardan kilo veremiyorum.Yaşma tarzımda yok onlar zatenDimi yaa bulgurdan kaçamak mı olur.. çikolata varken :))
Ben kaçamak yaparken sonrasında ve bikaç gün kötü hissediyorum ... taki yeniden eksiye geçene kadar :))Ben kendimi çok suçlu hissediyorum
Kaçamak fakiri nevo. Kaçamağı bile sağlıklıDimi yaa bulgurdan kaçamak mı olur.. çikolata varken :))
Hadi hadi.. yaptığın pastaları börekleri kurabiyelerii Allahım sayamıcamAma işte onlardan kilo veremiyorum.Yaşma tarzımda yok onlar zaten
Aynen ben de öyleyim ve biliyorum bu hafta veremiyeceğimBen kaçamak yaparken sonrasında ve bikaç gün kötü hissediyorum ... taki yeniden eksiye geçene kadar :))
Yerim ama ölçülüHadi hadi.. yaptığın pastaları börekleri kurabiyelerii Allahım sayamıcam
Yemiyo musun yani??
Yıllardır böyleyimKaçaYıllardır böyleyimmak fakiri nevo. Kaçamağı bile sağlıklı
Yav suçlu hissetmen için çikolatalı kremalı pastalı şerbetli bişey olması lazım. Bulgurdan vicdan azabı çekilir mi ayolBen kendimi çok suçlu hissediyorum
Kilo veremeyeceğini bilirsen hissedersinYav suçlu hissetmen için çikolatalı kremalı pastalı şerbetli bişey olması lazım. Bulgurdan vicdan azabı çekilir mi ayol
Kızz geçen 1 kaşık yicektim bi vicdan yaptım bıraktım geri..Yav suçlu hissetmen için çikolatalı kremalı pastalı şerbetli bişey olması lazım. Bulgurdan vicdan azabı çekilir mi ayol
menun harikakeşke olmasaydı
Verirsin niye veremiycen ya su iç bol bol gider o ödemAynen ben de öyleyim ve biliyorum bu hafta veremiyeceğim
Ben deKilo veremeyeceğini bilirsen hissedersin5 aya yakın diyetteyim toplasam 2-3 dilim pasta-3-4 dilim tatlıdan başka birşey yemedim
Ben 2 lt yazıyorum ama ben çok su içiyorum canımVerirsin niye veremiycen ya su iç bol bol gider o ödem
Bu günlerini aricaksn diyosun haAllah kolaylık versin.Şimdi iyi günlerin derim
Ben de geçen bisküvi attım ağzıma sonra geri tükürdüm ağzımı çalkaladım Allah affetsinKızz geçen 1 kaşık yicektim bi vicdan yaptım bıraktım geri..
Sen yesen de çok almıyorsun.Bknz:tatilBen de
İyi hadi çok şükürBu günlerini aricaksn diyosun ha
Buna şükür diyim ozaman
Kabizdi 2 gunun acisini cikardi biraz once ust bas batti
Nie merdane sallamışsam anlamadımBen 2 lt yazıyorum ama ben çok su içiyorum canımİnşaallah öyle olur
Haketmiş olabilirimNie merdane sallamışsam anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?