Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amarant kraker noliii acep
öğünler güzel beğendim afiyet olsun.yürüyüş de yapılmış yarasın

menü vermeye başlamışsın abla çok sevindim.kahvaltıda 3,5 ekmek çok.keşke 2 yumurta ve peynir koyup 1 dilim ekmek yeseydin.gün içinde ekmek çok olmuş.insülin direncine iyi gelmez ekmek tambuğday bile olsa.diğer öğünlerin çok güzel afiyet olsun

Tam dicektim ki ne güzel kahvaltıda ekmek yok amaaa
dürüm yenmiş
çiğköfte güzel mis ama yanına ekmek de yenmiş
bi de hala açım yazmış
ben sevdim bu menü yorumlamayı

oh ne güzel kahvaltı dolu dolu ama vero gene ekmeği sıkıştırmış araya
hadi akşam dolmayı yedin, sayısı çok fazla ,hadi 5 tane onu da anladık bari yanına yarmalı yoğurt çorba ney
gece gece kuru meyve festivali senin standart
leblebi
bi de çikolata
listedesin sen vero listedeeee

Turşu ödem yapmaz inşallah tevom.menün çok güzel beğendim spor da yapılmış.aklında bulunsun yürüyüşte 45 dkdan sonra vücut yağ yakmaya başlıyo.yürüyüşü arttırabiliyosan arttır kuzum

Kahvaltı çok güzel masum.öğleni çok geç yedin heralde akşam yememisin hiç.
öğlen menün bana göre çok güzel.miu olsa hem mercimek hem bulgura takılırdı ama ben takılmıyorum.güzel menü kuzum

ara öğünde börek yerine akşam güzel bi yemek yeseymişin keşke kuzum.sporun çok güzel

kahvaltı nerdeee
öğlen akşam güzel ama kahvaltı niye yok.

seninkini hepfit yorumladıydı sanki ondan yazmadım sana.akşamın güzeldi diye hatırlıyorum.et ve salata vardı .bi de kurabiye
erikle cevizi kurabiyeden sonra mı yedin
salma kendini döverim
Yok yahu ara 1 muz yazmıştım ya onun yanına erikle ceviz aa bir de mandalina yedim
Oh iyi yemişim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…