Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çörek bayatlamaya durdu diyon
olsun sütle de güzel yenirsin sen

Canlar
İşyerindeyim ben.. öğleden sonra çıkıcam ama.. annemi alıcam bi kahve içeriz dışarıda.. iyi gelir bize..

Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız

sende iyki varsın kaptanımbizde seni çok seviyoruz
annene çok selamlar (tabi bizi biliyosa yoksa anlatması sıkıntı ay bizi bitek biz anlıyoruz bu konuda )

vorones canım menün kötü galiba vallahi linç edecekler senihaklılar ama

kuzum sen listedesin her yediğin şey bir başkasının canının çok isteyip de yemediği bir şey olabilir vicdan yap lütfen.. beklenti büyük senden..

meta nın ekmeğini yiyorsun bu kesin.. hadi 3 gün çok sıkı tut.. aç kal demiyorum emziriyorsun ama kararında dengeli ye.. tartı kontrolünü düzenli yap ve ödemlik şeylerden kaçın..

Metan ile harika eksi gelecektir işi sıkı tut sana güvenen bir miu var üzme onu

göreyim seni

Allah cuma günü harika eksiler görmen için yardım ediyor sidelyammm

Yarım grisini kepekli yedim. Cok mu günah ki cis ki. . Ama yurüyerek geldim. .
Nedense moralim bi bozuk. Ya. Aslında mutlu olmam gerek ama işte .. havadan sanrimmm . @MiuLego nerdesin . Mutlu et beniiiii
sen beni mutlu edeceksin.. cuma günü!

ben dipteyim zaten.. soprumluluk sende.. miu yu mutlu etme sorumluluğu

Zor bir süreç geçiriyorum tüm aksilikler beni buluyor bir süre cevrimdisiyim allah hayirlisini versin herşey düzeldi derken sjmdi vize uzatma işlemleri skinti oldu sinir disi söz konusu allahım sen aklımı koru
Allah yardımcın olsun kuzucum dik dur

hallolacak inşallah hayırlısıyla

Kız kardeşimle bazı mevzuları konuşuyorduk dedikodular düğün işleri gelin saçı derken benim cumartesi ne menü yapacağıma kadar konuştuk Ördeğim halin kalmamış diyorlar doğru mu @Portakal Sulu Ordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…