heh aynen ben de öyle yapıyorum uzun saatler değil.. ve benim bünyeme de iyi geldi.. o yüzden diyete başlayınca yapıcam yine inşallahAy aynen insan neye inanacağını şaşırıyor ama ben kendimi dinliyorum bana baya faydası oldu, bir de kolesterol düşürücü etkisi varmış, o da artı benim için..ben çok bekletmiyorum gece 12.00 gibi koyup sabah 9-10 gibi içiyorum, belki çok bekleyince toksik etkisi oluyordur falan diye
değil mi amaListede olmasam yerdim valla :)) ama herkes açken bende yiyemem.. üstelik henüz istediğim eksiyi görmedim..
Evet o da çoban köpeği zaten.
Eşimin en büyük hayali Kangal beslemek..
Bizimkini bize karşı çiftlikten vermişlerdi, piyangodan çıktı gibi birşey, o gelmeden önce tam Kangal nasıl buraya getirilir vs araştırıyordum..
Ben de mi denesem, tokluk duygumu kaybettimEvet ben de çok sevdim
Mali zararlı demişti aradım taradım nette bulamadım zararını, sabahları çok iyi geldi bana, dediğin gibi tok tutuyor çok
Kalkıp ip atlıcam ama belim kırılıyo yaadeğil mi ama
listedeki herkesin düşüncesi bu olmalı
örnek olsun
dinlen şuan bekle bakalım belki geçer.. geçerse atlarsın..Kalkıp ip atlıcam ama belim kırılıyo yaa
Dene bence kolesterol de düşürüyormuş bende de kötü kolesterol biraz fazla çıkmıştı..Ayyy kangallarda çok güzel, paticiklerine hastayım:)
Ben de mi denesem, tokluk duygumu kaybettim
Geçmiş olsun canom, az bekle adet gelince geçer zorlama çok kendiniKalkıp ip atlıcam ama belim kırılıyo yaa
Dene bence kolesterol de düşürüyormuş bende de kötü kolesterol biraz fazla çıkmıştı..
Sabahları çok güzel bir kahvaltı oluyor, iki kayısı kurusu artı iki üç cevizi suya koyup sabah ilk iş suyunu iç, kalanıyla da yoğurtlu vs kahvaltı yap, beni sabah 9-10’dan öğlen 13.00’e kadar gayet tok tutuyor
Haha haha o değilde o çiğ kofteyi ekmege sarıp yiyor ben baklava koyup yemisligim var hep strestennnn
Whiteblacklife vayta derdimi anlatırken ben
acıktım
süt içeyim ben baribayılıyorum süte.. isteyen varsa ısmarlayabilirim ki
Yürüyorum ama spor anlamında değilmalipina spor mu yapıyorsun
Ne izni
Zaten izin hakkın yokolsa da hayır mezun olmadan ne izni yahu
Ay duymamış olayım he
Kilo veremiyorum , cidden çok zorlanıyorum
Çok şükür daha iyiyim
Pes etmemek niye olsun, mola o molaGünaydın canım pes etmek sana hiç yakışmaz asla öyle hayal edemem
Vücudum yeter lunya rahat bırak artık beni diyornasıl yani yeni listeli hippoya yenilecek misinçömez o ablası daha
Evet, detoks etkisi görsün istedimLunya detoks olmuş bu şahane olmuş sahaneeee
Teşekkür ederim kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?