Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Genelde isteklerini yaptırmak için ağlıyor doğru mu anladım ?
Eğer öyleyse misal olay üzernden gidelim
Senin bebe ağlıyor. Ve sen duymazlıktan geliyorsun. Evet bu çocuk için biraz sıkıntılı. Ama mesela o ağlarken şey de: ağlarken ne istediğini anlamıyorum. Bana güzelce anlat isteğini de. Genelde bu çakallar hemen susup başlıyor işte çikileta istiyorum diye anlatmaya. O zaman da niye vermediğini ve ne zaman vereceğini söyle.
Yani sebeplerini açıkla onun anlayacağı dilde. İlk başlarda ağlamaya devam edebilir. Sen o ağlamıyormuş gibi davran. Ve kesinlikle tutarlı olman lazım. Bir kez bile sussun diye yaparsan istediğini bunu kullanmaya devam edecektir. Tutarlı olmak çok önemli bu durumda. Sadece sen değil eş, kv herkes

İğde geldi ben kaçayım
Tartıdan ve kendinden nası kaçacan acaba

Bu ne ya bende kös kös oturuyum

He anladım ağlayınca bn ona neıstedıgını sorcam eger bn hayır dıyorsam hayır ve görmemezlikten gelmek yerıne oma acıklama yapıcam. Dogfu mu anladım ö :)
Evet ıstedıgı olmayınca dırek aglamayı tercih ediyor

Şahane menü bayıldım bayıldım nevo harikaaaa

Benim diyet yine yalan oldu. Çokta kararlıydım dimi

Ama cidden diyete adapte olacak halde değildim, boğazım da iki el sıkıyordu günlerdir. Kalbim sıkıştı, kolum uyuştu bütün hafta, bütün vücudum kaskatı kesilmişti, sızlıyordu ağrıyordu.
Bir insan ruhu bedenine ne kadar zarar verebilir bunu kendimde acı şekilde tecrübe ediyorum korkarım bir gün dert sahibi olucam, o zaman kim bakacaksa bana
Sessiz çığlık atmaktan yoruldum ya. Bir an önce huzurlu bir hayat temenni ediyorum , gerçekten çok içten. ..

Neyse yarın kaldığım yerden devam yaza kadar bir ileri bir geri öyle böyle gidecek bu kilolar

Benim diyet yine yalan oldu. Çokta kararlıydım dimi

Ama cidden diyete adapte olacak halde değildim, boğazım da iki el sıkıyordu günlerdir. Kalbim sıkıştı, kolum uyuştu bütün hafta, bütün vücudum kaskatı kesilmişti, sızlıyordu ağrıyordu.
Bir insan ruhu bedenine ne kadar zarar verebilir bunu kendimde acı şekilde tecrübe ediyorum korkarım bir gün dert sahibi olucam, o zaman kim bakacaksa bana
Sessiz çığlık atmaktan yoruldum ya. Bir an önce huzurlu bir hayat temenni ediyorum , gerçekten çok içten. ..

Neyse yarın kaldığım yerden devam yaza kadar bir ileri bir geri öyle böyle gidecek bu kilolar

Abla çok çok kötü değil ama iyi de değil yanına spor yapsan sabit getirir ama sporsuz artikkk menü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…