Görüşecez cicimmTevooooo cuma günü böyle çizcem senin uzerini hazırol emi çok üzülmetevafuk55
eflalim önce sağlık..Benim diyet yine yalan oldu. Çokta kararlıydım dimi
Ama cidden diyete adapte olacak halde değildim, boğazım da iki el sıkıyordu günlerdir. Kalbim sıkıştı, kolum uyuştu bütün hafta, bütün vücudum kaskatı kesilmişti, sızlıyordu ağrıyordu.
Bir insan ruhu bedenine ne kadar zarar verebilir bunu kendimde acı şekilde tecrübe ediyorumkorkarım bir gün dert sahibi olucam, o zaman kim bakacaksa bana
Sessiz çığlık atmaktan yoruldum ya. Bir an önce huzurlu bir hayat temenni ediyorum , gerçekten çok içten. ..
Neyse yarın kaldığım yerden devam yaza kadar bir ileri bir geri öyle böyle gidecek bu kilolar
Eki Görüntüle 2120730 Eki Görüntüle 2120731
Nerdesinz skldm kocamda yok evde gelin yesil cay icelm
Caya bise katmicam söz
Hepiniz davetlisinz
Ben müzik dinliyorum ışığı da kapattım ruhumu dinlendiriyorum. Hadi bu şarkı benden size olsun
Aaa öyle mi ne güzel. Ya çok zor oldu benim .Görevlendirme yim . Açık olmuo hic. Ama es durumunu işte benimki gibiyapabilirler. Benim 121 puanm var. 150 iyi sanrimmAaaa esim de felsefeci sence vero 105 puanla es durumundan Antalya ya taynı cıkar mı benım adamın
Yavruları birakip çıkmak ne zor yaa. Uff. Anni anni Die arkamdan ağlayan içli kuzumKız cocuk istiyolarmış gözlerini korkutmuyim diye oyle dedm şimd
MESAJIN GÜZELLİĞİNE HELE@Lunya nasıl oldun canım
@CocoChanelmademoiselle balım özledim
Du bakayım başka.kimi ozledim
@MiuLego
Bir deeeee @Esra_4378 seni özledim
Naber kız
Duyduğuma göre cırcır olmussun
Püre için mi bu hazırlıklar
Yeaaahhhhhh
neden olmasın kiiiBaykusumun yanına kep ne kaa yakışır
Di mi @Esra_4378yoksa bu hafta 5 kilo verip mezun mu oluyirum
@MiuLego
AY BAYILIRIM ben büşram geleyim miEki Görüntüle 2120736 Süt kaynıyor ocakta tarçınlı süt içen gelsiiinnn kızlaaa
Günaydın kaptanikomm. Ben de gelsem .azıcık bal koysak süte olMaz miAY BAYILIRIM ben büşram geleyim mi
şimdi gelsem de kaynatır mısıııın
En altta kalan ben
harika olur bu tarifKizlar size müthiş tatlı ihtiyacini gideren karisim tarifi verimmiiiitek kelimeyle baaa yiiiiillllll diiiimmmm
Yogurt
Hurma
Tarçın
1 kase yoğurda biraz tarcin bide 2tane hurmayi minnk minnk dogradm harika olduu
Siddetle tavsiye edilir
Hurmayi sade yiyince tatmim olmuyordum boyle cokk sevdm
günaydın kuzum tabii elbette kaynatırımAY BAYILIRIM ben büşram geleyim mi
şimdi gelsem de kaynatır mısıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?