Bugün daha iyisi olacak miuşumm2 öğün ara yok
o yüzden akşam karbonlu olması çok sıkıntı değil kaldı ki korumadasın kuzum
dün de spor yoktu bugün de spor yok
su uyuyana kadar 3 lt olmuştur inşallah?
çoook beğendim elif menünü.. maşallah diyeyim.. kabak görüm zaten gözlerimden kalpler çıktı.. afiyet olsun boool eksi olsun inşallah
yürüyüşleri en az 40 dk yapmaya çalışalım..
bu arada ekmek beyaz ekmek değil dimi?
renkli menülerine kurban olduğum be
kuzum kahvaltı tabağın zaten müthiş!
akşam da tam bir perşembe akşamı menüsü gibi olmuş bravooooooooooooo
aşırı beğendim yahu
bugün de bu tarz olsun emi
Hee beni püre yapın senin baklavalarin çukuruna döküp birlikte yiyin
TABII BAKLAVAN KALDIYSAAAAAAA ZU HA HA PU HA HA HI HI HI
Öğretmenler odasinda cok kotu bi cis var cok kotu cok kotu dersim bos benden baska da kimse yok bakisiyoruz ay cok kotu ayyyyy
Verooo verooo ben bu menunun neresinden tutsam Elimde kalıyor kurufasulye turşu ödem bombası cayliklar uçmuş yine bal kaymak ohhh anam ne güzel diyet la buuuMenü bildirim
Sabah ılık limonlu su 1 dilim peynir
12.30
2 yumurta ile sucuklu
2 kk beyaz peynir 2 dilim kaşar 1 yk Lor peynir
Yeşillik salatalık
8 zeytin
1 tatlı kaşığı balkaymak (yoğurt yapıoz süt alıp üstündeki kaymağı aliorz dayanılmaz oluo)
Aksam 18.00
1 tabak etli k.fasulye
1 kase cacık
Turşu
Çay 20.00
1 k.kayisi 1 avuç dut az üzum 6 çiğ fındık 10 beyaz leblebi
Spor 10 dk yürüys evde tempo
Su 3 lt
@MiuLegoWhiteblacklife @Antepia27
süperrrrDün sabah maydanoz soda seyrinden içtim yazmayı unutmusun
Turp sıkı ödem kaynağıdır balım menülerde odemlik başka birşey yok çünkü bu menüyü sabit gelmen mümkün değil ya ödemin var yorgunluktan yada turptan yada hala yakinOlabilir mı ya hıc aklıma gelmemişti bak yarın dikkat edeyim ona
ay hemen katılayım sevinç gösterilerine
hep onlar konuşuyor makbuşum susmuyorlarAmma konuşuyorsunuz be cok sukur az kaldı mesaı bitimine sonra yuruyuse gıdıcem yetişemiyorum hızınıza yahu
istiyorsun ve bunu sen de biliyorsun58 miii
Gittikçe iniyorsun ,ben 60 ı kabul etmezken
İstemiyorum o zaman kep mep
ay doğru ya kuzumKız hergün en az 500 bazen 600 700 olıyodu da dün malum sebepten az atlayabildim
Biscolata reklamındaki beyleri görmüş @MiuLego gibisin sanirim kız
Bugün daha iyisi olacak miuşumm
Bende kaymak topluyom hatta kıza kendi ellerimle yediriyorum ne yapayım ben yemicem odami yemesinVerooo verooo ben bu menunun neresinden tutsam Elimde kalıyor kurufasulye turşu ödem bombası cayliklar uçmuş yine bal kaymak ohhh anam ne güzel diyet la buuu
El hareketi yapma bana kızım git sen tevonun yanına yarına kadar konusmayalimsüperrrr
SormaBiscolata reklamındaki beyleri görmüş @MiuLego gibisin sanirim kız
Ayyy bihterrrr aski memnunun tekrarları var ama izleyemiyorumHe seni seni örtmeniiii
aaaa çok iyi@MiuLego bu arada menulere yazmiyom ama pazartesiden beri sabahlari ilik limonlu su iciyom
El hareketi yapma bana kızım git sen tevonun yanına yarına kadar konusmayalim
El hareketi yapma bana kızım git sen tevonun yanına yarına kadar konusmayalim
Yok yok bu gunku degl salı gününku sporumHe bende değiştireyim o zaman sağol kaptanım
Bugünün sporun mu bu kuzusporlar karıştı kız Hızlı yürüyüş eklenir tabi ki 277,5 puan yapar bugün mü bu
Yaa ben yaptıklarınızı yazarım sonradan ekleyip beni etiketlemediyseniz bilmem görmem
Sağol kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?