O zaman danstevoooo sendeyim balımm
hadi görelim seni
yapıştır sen şu esrayı bir yere
ha hatırladımda esra beni bi yapıştırmıştı sanki
Kaptanmm niye bise yazmn kzBu günkü spor
3 mil leslie = 135
15 dk bölgesel = 45
400 ip = 80
7 dk hizli yürüyüşte var gittimonuda sayiyozmu
=260 puan
@MiuLegonehirnil111
Ahh sana nasıl kıyarım ki
Canım açıkcası gününün hangi saatlerini ayırabilirsin bu önemli eğer puan yüksek olsun dersen cardio ve jillian enfes vücut şekillendirir kalori yaktırır ee karşılık olarakta puanları yüksekAyy ben de mi bu listedeyim. Napdim 150 oldu ki.
Ay nilosko ben de aktif olayım burda madem emek edion 0 yazmasin . Her gün ne yapiyim sence kaç puan olur eder. Bana bi yol gisterrir msin
Yerim seniGördüm ama onları etiketlemişsin biz top muyuz degiliz bakiyim evet gerçekten degiliz
Canım sonradan spor yaptın herhalde öyle eklemişimKuzm benim sali gününku puanim 105 degildi yanlis yazmışsın
Spor
3 mil leslie = 135
15 dk bölgesel= 45
400 ip atlama = 80
7 dk tempolu yürüyüş = 21
= 281 puan
Hee bendim ama cok oluyo onu diyeli :) herkes soklara girdi yedirme cabalari en ust seviyeye ulasti yeter artik demeler bitmedi.onlar beni gorup yeter dedikten sonra 5 kg daha verdimanladııımm sen miydin kv gidecez beni en son kilolu halimle görmüşlerdi şimdi ne diyecekler m esiyorum diye sensen ne dediler kız anlatsana biraz
Evet gunduz biraz yapmistim aksamda yaptm ekledm o yüzdenmisAhh sana nasıl kıyarım kiTabi ki vuracağım artı gelirsen
Eki Görüntüle 2120903
Canım açıkcası gününün hangi saatlerini ayırabilirsin bu önemli eğer puan yüksek olsun dersen cardio ve jillian enfes vücut şekillendirir kalori yaktırır ee karşılık olarakta puanları yüksekdaha hafif şekillendirsin terletsin sadece dersen leslie tek geçerim hiç yapamazsan yürüyüş yap bol tempolu koşulu belki de
Yerim seniKadınlar günün kutlu olsun kuzum Biz çok güzel kadınlarız
Eki Görüntüle 2120907
Canım sonradan spor yaptın herhalde öyle eklemişimdüzelltim şimdi canım
Ahahhaa
bebişim gülen yüz şeklinin yanındaki sonuncu şekil varya hatta insert yazıyo üzerine gelince hah oradan çizeceksin üstünü hadi göreyim seni
tevoooo sendeyim balımm
hadi görelim seni
yapıştır sen şu esrayı bir yere
ha hatırladımda esra beni bi yapıştırmıştı sanki
Ayy ne guzeeeellHee bendim ama cok oluyo onu diyeli :) herkes soklara girdi yedirme cabalari en ust seviyeye ulasti yeter artik demeler bitmedi.onlar beni gorup yeter dedikten sonra 5 kg daha verdim
Kv dun aksam bakip bakip ay annem yuzun kucucuk kaldi valla cocuk gibi oldun cokup gidecek iyice yanaklarin diyip durdu.dedim bikac kilo daha vereyim begenmezsem tipimi geri alirim ondan kolay ne var
Ha bi de cumartesi esimin akrabalari geldi onlar da en son yazin gormuslerdi bi göz portlettiler aha beeeleee
Kp nin yengesi var babanne ayarinda o oh aferin cok iyi yapmissin devam et valla fistik olmuşsun dedi diger yengeler halalar aman yeter dedi.ve malum soru nasil verdin.dedim yemedim.sihirli degnegim yok.mesela şu gordugunuz sofra gibi bi suru sofraya oturdum (8 cesit) ama sadece cay icip kalktim dedim.ay nasil yemeden kalktin dedi biri.dedim birazdan gorursun
Ay ne anlattim yaaaa
Bakalım esranın hain planları tutacak mı :))) yarını sabırsızlıkla bekliyorum da yine bekletmeyim bizi.. sabahtan yazın kiloları...
Şimdi oldu seninde melekimAhh sana nasıl kıyarım kiTabi ki vuracağım artı gelirsen
Eki Görüntüle 2120903
Canım açıkcası gününün hangi saatlerini ayırabilirsin bu önemli eğer puan yüksek olsun dersen cardio ve jillian enfes vücut şekillendirir kalori yaktırır ee karşılık olarakta puanları yüksekdaha hafif şekillendirsin terletsin sadece dersen leslie tek geçerim hiç yapamazsan yürüyüş yap bol tempolu koşulu belki de
Yerim seniKadınlar günün kutlu olsun kuzum Biz çok güzel kadınlarız
Eki Görüntüle 2120907
Canım sonradan spor yaptın herhalde öyle eklemişimdüzelltim şimdi canım
Ahahhaa
Beni ilgilendirmezHADİ BAKALIM KIZLAR KUTSAL PERŞEMBEYE HOŞGELDİNİZ BUGÜN HERHANGİ BİR CIS COS YEMEK YASAKTIR KARBON YASAKTIR HAFİF MENÜLERLE GEÇİRELİM YARINA 1. OlALIM VE BOL SPORR
HADİ BAKALIM GEÇEN HAFTA LİSTE SORUMLULUĞU BENDEYDİİ BEN GÖREVİMİ TAMAMLADIM 1. Olduk bu haftada bol eksi gelin ki 1. Olalım @MiuLego miunun gözü doymaz gözü her zaman 1. Likte biliyorsunuz değil mi
Bakalım esranın hain planları tutacak mı :))) yarını sabırsızlıkla bekliyorum da yine bekletmeyim bizi.. sabahtan yazın kiloları...
He bende değiştireyim o zaman sağol kaptanımheralde yaniiiiiiiiiiiii
koptum bu cevaba hahahahaha
@Konyakk yaptı kullanıcı adını o nilişkom
ay belgelerle konuşuyor hatun resmen
Bugünün sporun mu bu kuzu
Yaa ben yaptıklarınızı yazarım sonradan ekleyip beni etiketlemediyseniz bilmem görmemEvet gunduz biraz yapmistim aksamda yaptm ekledm o yüzdenmis
ne oldu canom
valla canomKaybedenler Kulübüne Hoşgeldiniz
Grup üyeleri
@MiuLego
tevafuk55
hippotalamus
Storm-
Ağıt programı 09.03.2018
Program 12 de başlayıp tüm gün sürecektir
Ha ha ha
Ayy hic hatirlamiyorum ben o kadar insan yendimki aklımda tutamiyorum sekerimne oldu canom
intikamımı başka nasıl alacaktım değilmi?
unuttum sanma beni yendiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?