- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ben delikten bakardım..
İkinize birden gösteremem ki
Bem yapmazsam sende benı dövLan ne dovuyon
Ya bir sürü sebeb var listedeyim kendime sözüm var yaz geliyor en önemlisi tevosum varYooo hiç sızlamıyor niye sızlasın. Listede değilim. Listede olsam zaten asla yememyemek istiyorum yiyorum. Yaptığım şeyden pişman olacaksam yapmam ki. Sonra nasılsa toparlarım der gönül rahatlığıyla yerim ben
sen nerdesin pekı canım nereye tayin istedin estenAa Pardon . Yok be à nerde . Çok stresliydı . tercih yaptım bi yere yerlesttilmediniz diodu sonuç ekranında . sonra meb bünyesinde dogum raporumla durdum da. Şimdi de . Ücretli ogretmenı çıkarıp beni koyacaklar .
Ay inanamıyorum ben bu hafta Bı gun karnabahar brokoli bir gun lahana 1 gun bakla ve her gun turp yedım mükemmelCanım turp çok pis gaz yaparben bir ara her gün bir şey deneyip ertesi gün tartılıyordum, turp, brokoli, karnabahar kara listeme girmişti
hıc turp tan suphelenmemıstım umarım ondandır cıkarır iz olur biter ama sabah Ödemı de oluyor 6 da tartıya cıkıyor um sabahcı yim ya ve Mart bitene kadar boyleTurp sıkı ödem kaynağıdır balım menülerde odemlik başka birşey yok çünkü bu menüyü sabit gelmen mümkün değil ya ödemin var yorgunluktan yada turptan yada hala yakin
iç çamaşırında pek güzel oliyir
benim bisürüsü leoparlı
Sateni ben de severim ustubde kaymali insaninYok leopar bilumum hayvan deseni çekici gelmiyor hiç bana. Dantel saten olur
Bende daha akşam yemedim ama hazırlıyorum en geç yarım saate yerim o yüzden menü yazim..
Kahvaltı 12de..
2 yumurta ile biberli yumurta
Kk peynir
3 zeytin
1 çeri domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara 16 gibi
Türk kahvesi
1 incir
1 ceviz
5 badem
Akşam en geç 18.30da ama şimdi hazırlıyorum...
Detoks çorbası
Su sayamadım ama 1 sürahi bitti bittikçe dolduruyorum ..
Spor şimdilik 400 ip ama daha yaparım inş..
@MiuLegoWhiteblacklife N Nana
Tamam canım biliyorum sabahı iple cekiyomcanımcım yarın kilo bildirmeyi unutma tamam mı
cumaları takımlar arası yarış günümüz biliyorsun değil mi?:)
arden32
Kacta tartilacan esraYa bir sürü sebeb var listedeyim kendime sözüm var yaz geliyor en önemlisi tevosum var
SelamTamam canım biliyorum sabahı iple cekiyom
Slm canım yeni uyeyim miu nun diğer günlüğünden geldimSelam
Yeni üye misiniz, eskilerden gelen mi yoksa nick değiştiren bizlerden biri mi?
Tevo naber tevo nasıl gidiyor diyet ?Kacta tartilacan esra
O zaman hoşgeldiniz aramızaSlm canım yeni uyeyim miu nun diğer günlüğünden geldim
Hoşbuldum canimO zaman hoşgeldiniz aramıza
MikkemmmmeeellllTevo naber tevo nasıl gidiyor diyet ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?