Atlama böbrücüklerin düşer, git yat senŞimdilik 750 ip atladım
Daha neler bonus bana kızmaz kiiii
güneşim çok sevdim menünü özellikle akşam öğününün hafif olmasına bayıldım. Bugün de akşam hafif olsun yarın tartı vaaar :))))
Bişicik olmaz... hırs yaptım 1000e tamamlamaya çalışıcam..Atlama böbrücüklerin düşer, git yat sen
Hiç yakıştıramadım sana bunuBişicik olmaz... hırs yaptım 100e tamamlamaya çalışıcam..
Aa neden??Hiç yakıştıramadım sana bunu
Herkesin iradesi farklı esra. Herkesin hedefi, hayata bakışı vs. Bu bile etkiliyor bazı insanların diyetini. Bir çok insan psikolojik yiyici, bende onlardan biriyim. Hayatım güzel giderse diyetim de daha güzel gidiyor. Kimini etkilemez kimini de derinden etkiler. Hepimiz bu dünyanın ayrı ayrı rengiyiz neticedeYa bir sürü sebeb var listedeyim kendime sözüm var yaz geliyor en önemlisi tevosum var
Ayy makbule gaz yapacak ne varsa yemişsinsen nerdesin pekı canım nereye tayin istedin esten
Ay inanamıyorum ben bu hafta Bı gun karnabahar brokoli bir gun lahana 1 gun bakla ve her gun turp yedım mükemmel
hıc turp tan suphelenmemıstım umarım ondandır cıkarır iz olur biter ama sabah Ödemı de oluyor 6 da tartıya cıkıyor um sabahcı yim ya ve Mart bitene kadar boyle
inşallah canımGüzel menü fulya güzel toparliyorsun inşallah devamida gelir
menü tertemiz fulyacım çooook sevindim.. belli ki yarına harika bir eksi ile geleceksin
saol tatlım
Ben takim olmasa zayıflayamazdım daha önce çok denedim iyiki varsinizHerkesin iradesi farklı esra. Herkesin hedefi, hayata bakışı vs. Bu bile etkiliyor bazı insanların diyetini. Bir çok insan psikolojik yiyici, bende onlardan biriyim. Hayatım güzel giderse diyeyim de daha güzel gidiyor. Kimini etkilemez kimini de setinden etkiler. Hepimiz bu dünyanın ayrı ayrı rengiyiz neticede
Bende canım bura olmasa kısa süreli liste deneyimlerin olmasa bu kadar gitmezdi. Listede olunca başka insanların sorumluluğu beni dizginliyor. Ben zaten genel olarak hep kendimden önce başkaları için yaşar başkalarını kendimden çok düşünürüm. Ha bu hiç doğru değil ama huyum kötü işte . Listede bir arkadaşım açken ben ağzıma tek lokma cıs atamam.Ben takim olmasa zayıflayamazdım daha önce çok denedim iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?