Sen napıyon brezillarim flavirimTevo naber tevo nasıl gidiyor diyet ?
EsraaaaaaaMikkemmmmeeellll
Yemek yedim sindiriyorum bir de çay yaptımSen napıyon brezillarim flavirim
Bende doğum gününe gidecemYemek yedim sindiriyorum bir de çay yaptım
İç hesaplaşmalardayım totomu kaldırıp yürüme konusunda kendimle pazarlık yapıyorum
İnş cnm yaa.. ikimizde en az yüzde 1 getitirizBende yemeyi bitirdim, inşallah tartı yüzümüze güler
Benimde yarın oğluşumın doğumgünü :))Bende doğum gününe gidecem
Yok kız anlamadın hazırlamak da değil yiyemem yoruyor beniMali geç kaldın nerede sütüm bugün perşembeçok ilgisiz bırakıyorsun beni hemi de kadınlar gününde
Kolay gelsin canım yemek temizlik yoruyor zaten insanı yoksa misafir ağırlamak keyifli geçiyor otur sohbet et çay doldur ikramlık ver
Ouwww çok sakıncalıBende doğum gününe gidecem
Menumu vereyim kizlar oglen sapatami.cok yapmisim kuruyemis de ekledim iyi doydum 2 tane de ara yaptim pesine aksam yemegine gerek kalmadi tika basa doluyum.
Sabah 07.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 08.45
Sade nescafe
Ara 11.45
Yesil cay
Oglen 13.15
Ton balikli salata
Bir kac cig badem
Ara 15.15
1 kutu süt
1den az elma
8 10 kadar cig badem
Ara 18.00
1 bardak süt
1 kucuk elma
Su 2yi gecer
Spor yapinca eklicem
@MiuLegoWhiteblacklife sidelya
Ay şimdiden Doğum günü kutlu olsun pıtırcığınBenimde yarın oğluşumın doğumgünü :))
Ay işten kafamı kaldıramadım bugün. Hatunlar evde 2 taneyle uğraşıyor biz onlarcasıyla. Terelelliyim şu an
ŞİŞKO İĞDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SAKLAMANAMAZSIN BEBEEEEM ÇIK DIŞARI ÇÜNKÜ ŞİŞKOLUKTAN SAKLANACAK YERİN YOKigdedali
neresine inecez fitinKaybettiğin noktaya inelimigdedali gelsin de
aman miu ulu orta açma şu neticeni diyorum sana hep
Bilmem uyanınca biraz geçer tartılırım kız çok hasta yaKacta tartilacan esra
Korkma sen kız yarın gorucuEsraaaaaaa
Eyü eyü meaşallah cümle cemaate
İnşallahhhhhhhhhİnş cnm yaa.. ikimizde en az yüzde 1 getitiriz
ayy ne güzel kv aynı bnm kv gbi demiş sevindim senşn adınaHee bendim ama cok oluyo onu diyeli :) herkes soklara girdi yedirme cabalari en ust seviyeye ulasti yeter artik demeler bitmedi.onlar beni gorup yeter dedikten sonra 5 kg daha verdim
Kv dun aksam bakip bakip ay annem yuzun kucucuk kaldi valla cocuk gibi oldun cokup gidecek iyice yanaklarin diyip durdu.dedim bikac kilo daha vereyim begenmezsem tipimi geri alirim ondan kolay ne var
Ha bi de cumartesi esimin akrabalari geldi onlar da en son yazin gormuslerdi bi göz portlettiler aha beeeleee
Kp nin yengesi var babanne ayarinda o oh aferin cok iyi yapmissin devam et valla fistik olmuşsun dedi diger yengeler halalar aman yeter dedi.ve malum soru nasil verdin.dedim yemedim.sihirli degnegim yok.mesela şu gordugunuz sofra gibi bi suru sofraya oturdum (8 cesit) ama sadece cay icip kalktim dedim.ay nasil yemeden kalktin dedi biri.dedim birazdan gorursun
Ay ne anlattim yaaaa
Saol cnm ama pek pıtırcık değil.. 9 yaşında delikanlı oldu :))Ay şimdiden Doğum günü kutlu olsun pıtırcığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?